Hoca gelişim çağında olduğun için ağırlık kaldırma boy uzaman durur dedi, ne kadar ağırlıkla çalışmam doğru olur? Amacım kilo vermek
Yaş 14 , Boy 1.66, Kilo 75
Merhaba, 3 yıldır YouTubede video paylaşıyorum, ve 145 abone olabildim. İnternette gezininirken itemsatışda YouTube abone satıyorlardı (1000 adet) sizce almak mantıklı mı? Tekrar 145'e düşer mi? Veya kanalım kapanır mı?
Merhaba, 3 yıldır YouTubede video paylaşıyorum, ve 145 abone olabildim. İnternette gezininirken itemsatışda YouTube abone satıyorlardı (1000 adet) sizce almak mantıklı mı? Tekrar 145'e düşer mi? Veya kanalım kapanır mı?
9. Sınıfa geçtim. Derslerde pek iyi değilim, ders yapmayıda sevmiyorum, ve özellikle sınav tarzı değiştiği için çok zorlanacağımı düşünüyorum sınıfta kalmakta geldiği için çok stres oluyorum.
(Geçen sene mat. Sınavından 8 almıştım, ve üstüne fizik felanda eklendi. Bu sene sınavlar klasik..)...
Az önce Garantiden paparaya para transferi aldım, paparada ismimi gizledim ancak garantideki dekontta adım soyadım gözükür mü? Ben gelen paranın üstüne basıp dekonta tıkladığımda gözüküyor
Özel bölgemde (penis) yara vardı, orası çok kaşınıyordu, kaşıdığımda ise hoşlantı geliyordu. Niyetim masturbasyon değil sadece orayı kaşımak, güsül almama gerek var mı? Troll konu değil bu konularda hassasım.