Arama sonuçları: *

1. reacopıvedıck

Fitness Hakkında Yardım

Hoca gelişim çağında olduğun için ağırlık kaldırma boy uzaman durur dedi, ne kadar ağırlıkla çalışmam doğru olur? Amacım kilo vermek Yaş 14 , Boy 1.66, Kilo 75
  2. reacopıvedıck

Genital bölge temizliği yaparken çok hoşlantı geliyor güsül gerekir mi?

Merhaba, genital bölge temizliği yaparken çok hoşlantı geliyor. Özellikle tırnağımla temizlerken ancak Mastürbasyon niyetim yoktu. Güsül gerekir mi?
  3. reacopıvedıck

YouTube abone satın almak mantıklı mı?

Merhaba, 3 yıldır YouTubede video paylaşıyorum, ve 145 abone olabildim. İnternette gezininirken itemsatışda YouTube abone satıyorlardı (1000 adet) sizce almak mantıklı mı? Tekrar 145'e düşer mi? Veya kanalım kapanır mı?
  4. reacopıvedıck

YouTube abone satın almak mantıklı mı?

Merhaba, 3 yıldır YouTubede video paylaşıyorum, ve 145 abone olabildim. İnternette gezininirken itemsatışda YouTube abone satıyorlardı (1000 adet) sizce almak mantıklı mı? Tekrar 145'e düşer mi? Veya kanalım kapanır mı?
  5. reacopıvedıck

Çıraklık okulunda sadece sanayi mi var?

Çıraklık okulunda sadece sanayi mi var? İnşaat vb. Var mı?
  6. reacopıvedıck

Infinix Note 30 vs Samsung A24 vs Xiaomi Redmi Note 12

Infinix Note 30 vs Samsung A24 vs Xiaomi Redmi Note 12 hangisi daha iyi? Birde infinixin 16gb ramli versiyonu varmış nerden bulabilirim?
  7. reacopıvedıck

Üniversiteliler için alınabilcek indirimli en iyi telefon

Vergi indirimi icin en iyi telefon hangisi
  8. reacopıvedıck

Anadolu Lisesinden Çıraklığa geçmek mantıklı mı?

9. Sınıfa geçtim. Derslerde pek iyi değilim, ders yapmayıda sevmiyorum, ve özellikle sınav tarzı değiştiği için çok zorlanacağımı düşünüyorum sınıfta kalmakta geldiği için çok stres oluyorum. (Geçen sene mat. Sınavından 8 almıştım, ve üstüne fizik felanda eklendi. Bu sene sınavlar klasik..)...
  9. reacopıvedıck

Para transferinde isim gözükür mü?

Az önce Garantiden paparaya para transferi aldım, paparada ismimi gizledim ancak garantideki dekontta adım soyadım gözükür mü? Ben gelen paranın üstüne basıp dekonta tıkladığımda gözüküyor
  10. reacopıvedıck

Papara birisi bana para attığında İsmim görünür mü?

Birisi paparama para atarken adım gözükür mü?
  11. reacopıvedıck

14 Yaşında nerede çalışabilirim?

14 yaşındayım, bir yerde çalışmak istiyorum. Nerede çalışabilirim? Video editlemeyi az çok biliyorum.
  12. reacopıvedıck

Özel Bölgede Kaşıntı

Özel bölgemde (penis) yara vardı, orası çok kaşınıyordu, kaşıdığımda ise hoşlantı geliyordu. Niyetim masturbasyon değil sadece orayı kaşımak, güsül almama gerek var mı? Troll konu değil bu konularda hassasım.
Geri