Arama sonuçları: *

• Users: desphe
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. desphe

RTX 5070 Darboğaz Yapmayan İşlemci Önerisi

Şuan İ3 14100F ile kullanıyorum maalesef darboğaz yapıyor bu yüzden i5 14400f ve i5 12600kf arasında kaldım darboğaz sorununu çözmek için sizce hangisi daha iyidir?
  2. desphe

Xbox paramı iade etmiyor.

10 Şubat tarihinde Xbox üzerinden banka kartımla 449 TL tutarında satın aldığım Xbox Game Pass aboneliğini aynı gün içinde iade ettim. Buna rağmen üzerinden 8 gün geçmesine karşın ücretim hâlâ hesabıma yatmadı. Xbox/Microsoft destek ile görüştüğümde bankamla iletişime geçmem gerektiği söylendi...
  3. desphe

Neden tüm monitörlerin bir kronik sorunu var?

Forum ve internette sorunsuz olduğundan bahsedilmiş hiç bir monitöre denk gelmedim. Kendi satın aldığım monitörler de hep sıkıntılı çıktı. Ölü piksel, Ghosting, ışık hüzmesi sorunları var neredeyse her model ve markada. Acaba sorun ülkemize gelen ürünlerle mi alakalı yoksa monitör almak şans işi...
  4. desphe

Eneba ödeme yapmama rağmen parayı çekip oyunu vermedi

Enebadan Metaphor ReFantazio oyununu satın almak istedim 3d kodunu girdikten sonra payment failed hatası verdi ama kartımdan parayı çekip iade de etmedi şuan ne oyun var ne de param ne yapıcam bilmiyorum 1012 liram boşa gitti.
  5. desphe

Getmobil, outlet cihaz göndermesine rağmen iade yapmıyor

1 Ağustos tarihinde Getmobil sitesi üzerinden Apple iPhone 12 Mavi Mükemmel satın aldım. Cihazın durumunu 5000 lira farkla mükemmel almama rağmen Outlet ile değiştiler. Bunun üzerine henüz kargolanmadan aradım iademi istedim ve kargoyu asla iptal edemeyeceklerini bana göndereceklerini söyleyerek...
  6. desphe

İ3 14100F İşlemci oyunlarda 100 derece

Itopya üzerinden satın aldığım hazır sistem Expedition 33 ve Doom the Dark ages oyunlarında 100 derece civarlarında çalışıyor. Saatlerdir bakıyorum hiç bir sebep bulamadım sizce neden olabilir? İtopya Ankara mağazasına kasamı götürürsem ilgilenirler mi?
  7. desphe

Anakart soketi sağlam mı?

İşlemci montajı sırasında pinler termal macun oldu silmeye çalışırken pinler yamuldu. Sonra elimden geldiği kadar pinleri düzeltip anakarta taktım. Bir gün hiç sorun yaşamadım 2. gün anakartın CPU ışığı yanıp sönüp bilgisayar bazen boot edip bazen etmemeye başladı. Şu an işlemciyi tekrardan...
  8. desphe

480 GB FİYAT PERFORMANS SSD ÖNERİSİ

480 gb fiyat performans hangi ssd'yi alabilirim?
Geri