Arama sonuçları: *

• Users: ErdemAbiGf
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ErdemAbiGf

Toyota Corolla 2024 alınır mı

https://shbd.io/s/gEzP8OOs Uzun yıllar boyunca kulanmak istiyoruz sorunsuz ve başımıza dert çıkarmasını istemiyoruz fiyatı ve km bu fiyata uygun mudur Pazarlıkla 1.44 1.4 e almaya düşünüyoruz
  2. ErdemAbiGf

Samsung Buds 3 Kulanıcı İncelemesi

2 haftalık aktif olarak günde 8 ilâ 7 saat olarak kullanan biriyim ve yeterli tecrübeye sahip olduğumu düşünüyorum Not: uzun vadede tekrar güncelleyeceğim. Evet indirim ile birlikte 2750 TL ye geldi Gündelik kulanım GYM, koşuda, sokakta, otobüste, AVM , cafe, gibi ortamlarda kulandım ANC...
  3. ErdemAbiGf

Samsung Buds 3 ile Xiaomi Telefondan ANC nasıl açacağım?

Az önce elime ulaştı ANC yi aktif edemiyorum
  4. ErdemAbiGf

Samsung Buds 3 alınır mı

Kulaklık arıyorum bu aralar . Gözüme en çok buds 3 takıldı alternatif olarak Anker Liberty 4 NC, 4 TWS gibi bu 3 markayı arayış içerisindeyim 3 nünde fiyatları aynı hangisini almalıyım telefonum Xiaomi redmi 10 pro
  5. ErdemAbiGf

TYT Türkçe Kitap öneirsi

Merhabalar TYT Türkçe kitap aldım ve iyi mi? ysptım kötümü yaptım emin değilim bilgili arkadaşlar cevap versin Bu kitaplar yeterlimi?
  6. ErdemAbiGf

IPad Pro ( 5 nesil) alınır mı

Üniversite için alacağım yeterlimi sizce ? Bilgidsyssrım var ama izinvermiyor lar sokmaya not almak gibi bütün herşeyimi hal etmeyi düşünüyorum
  7. ErdemAbiGf

Dönek arkadaş problemi

4 yılık arkadaşı iplememe 2 saat önce olan kıza hizmet edene arkadaş problems
  8. ErdemAbiGf

Honda SB250R 2024 alınır mı.

Kullanan arkadaşlar varsa tavsiye versin öneride bulunmayın sadece Japon istiyorum Bütçe 250k
  9. ErdemAbiGf

Bilgisayarım açılmıyor!!!!

Bilgisayar çok tozlanmıştı bende detaylı temizlik yaptım herşeyi söktüm işim bittiğinde böyle ekranda kaldım bios a geçmek istediğimde ekran gelmiyor
  10. ErdemAbiGf

Suv Alfa Romeo alınır mı

Bunu düşünüyoruz bize herhangi bir sorun yaşatır mı 2 3 yıl kulanmayı düşünüyoruz
  11. ErdemAbiGf

E bike dirt tarzı elektrik li motorlat neden yok

Arkadaşlar merhaba son 1 ayda aşırı derece ilgimi çeken bir olay E bike dirty moto Markalar Talaria Sur-ron gibi markalar yok Sur-ron var ama fahiş fiyat motorun kendisi 70k vergiler ile 290 300k oluyor TR ye getiren güvenilir birisi yokmu İlgilenen arkadaşlar olursa sevinirim Alta örnek...
  12. ErdemAbiGf

17 yaşındayım iş bulamıyorum

Abi yok iş yok eskiden insanlar iş yok derken yalanlardım yok abi harbiden yok adamı arıyorum telefoncu çok iyi gidiyordu her şey süper adam oky dedim 17 yim yok krdşm iyi günler diye kapattı PlayStation cu yada başvurdum aynı muhabbet Garsonluk arıyorum tecrübe istiyor Çohu Oky olduğum...
  13. ErdemAbiGf

Bu yaptığı olaydan dolayı arkadaşlığımı keseyimi

Bu olayda arkadşalığımı keseyim mi ben parssınds değilim ama birisine borcum var ve bu adamın parası ile tsmamlıyacsktım Adam 3 hafta kulanıyor ne yapıyorsa artık geliyor krdşm iade Diyorum knk para lazım yok aga iade beni ilgilendirmiemiyr aşağıya yazışmaları attım kısa şekilde okuyabilir siniz...
  14. ErdemAbiGf

Haftanın 5 günğ spor programı nasıl.?

Beyler baya süreden sonra tekrar başlıyorum Bayramdan sonra başlıyorum tekrar bu program ile adam akılı yoparlarmıyım kendimi
  15. ErdemAbiGf

David Goggins ( kolpa mı)

Açıkcası ben bu herifi 2 3 yıldır izliyorum takip ediyorum ve bana disiplin kazandırsn bir herif sizce pisikolojik mi . Yoksa cidden bu adamın insanlara karşı etkisi var mı
  16. ErdemAbiGf

11 inci sınıfın sonu meseme geçmek

Arkadaşalr merhaba öncelikle konu benle alakalı değil arkadaşım ile ilgili. 11 e gidiyoruz ve 1 ay sonra 12 olacağız arkadaşım sabah geldi . Meseme gideceğim ben dedi şok olduk tabi 11 e kadar gelmişsin meseme gitmek? Mantıken çok saçma Adamların elektirik dükanları var. Hazır mesleği var ama...
  17. ErdemAbiGf

Evde Omuz Göğüs sırt hareketi. Önerisi

Başlıkta belirtim arkadaşlar Uzun bar 50kg plaketler 2 dumble ayarlanabilir var + direnç lastiği 20 kg Bana program önerebileceğiniz varmı Şınav çekemiyorum
  18. ErdemAbiGf

Sistemim Ne kadar ediyor ?

Ekran kartı 4060Ti Galax İşlemci ryzen 5 9600x Ram xpg lancher 6400mhz CL 30 16x2 Anakart Asus B650M-K M2 1Tb wdblue Sn580 Hava soğutma deepCool ak420 Digital Kasa Lian Li 205m Psu Xpg pylon 650w Arka egzoz Thermal Right infinity
  19. ErdemAbiGf

Vantilatör Önerisi 🥵

Hocalarım 2 el sıfır farketmezsizin vantilatör önerisi alabilir miyim Kocaeli Gebze yerinden bakabilirsiniz 2 el sıfır varsa da güzel olur bütçe 2.500
  20. ErdemAbiGf

IPhone XS MAX mi iPhone 11 mi

arkadaşlar merhaba abime telefon alacağım bu 2 telefon aarasında kaldık bir tane tertemiz 2 el xs max bulduk herşeyi orjianal pili %87 11 de bulduk herşeyi orjinal pili 76 çevremde başka adam akılı bulamadım bu 2 telefon arasında kıyasalam yapın lütfen hangisini almalıyız ?
Geri