Arama sonuçları: *

• Users: Ben10
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

Zoccoshop güvenilir mi?

Nova 5x wireless kulaklığına bakıyorumda en ucuz burada hepsiburada üzerinden güvenilir midir arkadaşlar?
  2. B

7-8 K Kulaklık önerisi

Selamun aleyküm arkadaşlar almışken kaliteli alayım 1 kere alayım diyorum bu yüzden bu bütçelerde bir kulaklık bakıyorum çoğunlukla hikayeli oyun ve dizi film izliyorum rahat olması önemli ama ses kasma konusunda ortalama veya daha iyi olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
  3. B

Tokat 5.6 deprem gerçekleşti

Arkadaşlar kafayı tam koydum zangır zungur sallanmaya başladık biz 100 km uzaktan çok fena sallandık kasa kafama düşüyodu geçmiş olsun hepimize iyi geceler.
  4. B

Yardım Gigabyte anakartta secure boot açma

Evet arkadaşlar secure boot açmam lazım valo faceit falan giremiyorum gigabyte anakartlarda sıkıntı olabiliyormuş önce bilgili kişilere sorayım dedim şimdiden teşekkürler.
  5. B

1000 tl civarı mousepad arıyorum

Merhaba arkadaşlar razer gigantus v2 kullanıyordum yüzeyi kalkma yaptı değiştireyim diyorum fazla fps oyun oynamıyorum genelde hikayeli oynuyorum. Dayanıklı, tasarımı güzel, fazla kir belli etmeyen bir mousepad arıyorum önerilerinizi bekliyorum iyi günler.
  6. B

Yardım Muadil ürün değişimi konusunda yardım

Hepinize iyi forumlar msi g272qpf monitörüm arızalandı ve değişim raporu alındı bu durum sonucunda bana msı g272qpf e2 monitörünü veriyorlar baktığımda benimkinden iyi gibi sizin fikirleriniz neler onaylayacağım galiba bu değişimi.Hocalarım ufak bir yardıma ihtiyacım var @Perfectshot06...
  7. B

Hangi monitör teklifini kabul etmeliyim?

Arkadaşlar 2023 ağustosta aldığım msı marka g272qpf model monitörüm değişim iade raporu aldı. Daha teklif gelmedi ama ne teklif edebilirler neyi almalıyım bilgisi olan yardım ederse sevinirim iyi forumlar.
  8. B

Görüntü neden böyle yardımcı olur musunuz?

arkadaşlar inşallah bende gözükmüyordur sadece sizde görebiliyorsunuzdur ekranda süzmeler var çizgi çizgi 3-4 ay önce başladı ama sadece açılırken logonun üstünde oluyordu sonra düzeliyordu neden böyle oldu yardımcı olabilecek var mı?
  9. B

Telefon önerisi 20-30k arası

Evet arkadaşlar babamla telefon bakıyoruz bütçe bu aralar aklımızda honor 400 var s24fe internetten almak mi yoksa babama 400 bana 400 pro mu mantıklı sizce ne yapalım
  10. B

Disco Elysium karakter tasarlama fikri

Evet arkadaşlar oyunu 2 kere bitirdim şimdi 3.ye başlayacağım bu sefer nasıl bir karakter oluşturacağım hakkında sizlerden fikir almak istedim kısaca özelliklerin neye yaradığından bahsedip fikirleri size bırakacağım. Her özellik maksimum 6 puan olabiliyor ve bizim dağıtabileceğimiz 8 puanımız...
  11. B

Babama telefon önerisi

Evet arkadaşlar iyi forumlar babama telefon alıcaz 20 bin civarı kamerası iyi olsun uzun süre götürsün yeter diyor bu koşullarda ne alınabilir.
  12. B

Kulak içi kulaklık önerisi max 5K

Arkadaşlar hepinize iyi günler annem için bir kulaklık arıyoruz karşıya sesinin iyi gitmesi ve kaliteli olmasını istiyoruz bütçe max 5 bin tl bidaki ay alınacak yani indirimsiz fiyatıda 5 bin olursa seviniriz
  13. B

Kitap önerisi lazım(Polisiye-Gerilim-Fantastik)

Hepinize iyi günler iyi forumlar arkadaşlar kendime yeni kitaplar arıyorum seri veya tek farketmez başlıkta belirttiğim türlerden önerilerinizi bekliyorum.
  14. B

55 Bin TL'ye kadar laptop önerisi

Evet arkadaşlar soru başlıktaki gibi arkadaşım için arıyorum makine mühendisliği okuyor CATİA gibi programlar ve oyun oynamak için kullanıcak kendisi bunu bulmuş sizin önerilerinizide bekliyorum. https://www.amazon.com.tr/Game-Garaj-X7T-5060-C2-14650HX/dp/B0FMFM9163
  15. B

Bilgisayar iç donanımları hakkında bilgi

Evet arkadaşlar konuyu tek tek açsam çok fazla konu olacağı için konu dışından tek konu açayım dedim şimdi sunum ödevim var ve bilgisayar iç donanımları hakkında bilgi vermem lazım hangi bilgilere değinsem iyi olur yardımınızı bekliyorum. İşlemci Ekran kartı Ram Depolama Anakart Psu Bu parçalar...
  16. B

Gigabyte 3070 kaça gider?

Arkadaşlar kartı değiştirmeyi düşünüyorum kart gigabyte gaming x oc 3 fanli model kartım temiz ısınma sıkıntısı falan yok sadece bakım yapılsa daha iyi olur elimde mx-6 termal macun var satarken yanında verebilirim kutu fatura var garantisi bitti. Kaçtan gider şuan ki piyasada. Satsam ne almam...
  17. B

İngiltere Londra'dan ne getirtilir?

Evet arkadaşlar bir yakınım İngiltere'ye gidecek ve bana ne istiyorsan söyle getirteyim dedi. İngiltere piyasasına hakim veya ne getirtebilecegim hakkında fikir sahibi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. Aklımda parfüm, kulaklık, çay, premier Lig takımı forması ve Nike Türkiye'de bulunmayan...
  18. B

Termos yemek kabı arıyorum

Evet arkadaşlar her gün okulda yemeğe deli gibi para vermemek için yemek kabı almaya karar verdim termos yemek kapları oluyormuş galiba önerisi olan var mı sabah 8 den öğlen 1-2ye kadar sıcak tutsa yeter
  19. B

Manga koleksiyonu yapmak istiyorum önerileri beklerim

Merhaba arkadaşlar bende şuan berserkin 8 cilt mangası var onu tamamlayacağım başka ne önerileriniz var konusu güzel bundan sonra shaman king düşünüyorum
  20. B

İlk önce hangi oyunu oynamalıyım sizce?

Elden Ring Sekiro Shadows Die Twice Clair Obscur Expedition 33 The Last Of Us Part 2 Remastered konu başlıktaki gibi sizce ilk hangisini oynamalıyım ve neden fikirlerinizi bekliyorum
Geri