Arama sonuçları: *

• Users: Rova
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Rova

Deepcool ls520 ARGB Fanları Kontrolcüye Bağlama

Selamlar. Deepcool LS520 İşlemci Soğutucunun argb li fanlarını kasadaki argb Fan kontrolcüsüne bağlamak istiyorum. Acaba bu mümkün müdür? Kasa GamePower WARCRY. Kasada 6 adet gamepower ın argb li fanları var. Bu kontrolcüye bağlamak istiyorum ls520 nin fanlarını.
  2. Rova

Zenfone 4 Max X00IS Batarya

Selamlar. Zenfone 4 Max X00IS modeline uygun batarya arıyorum. İnternette pek çok ilan var. Ama daha önce aldığım bir bataryanın konektör kablosu anakarta tam oturmadığı için çöp oldu kullanamadım. X00IS modeline uygun batarya bulmama yardımcı olur musunuz? Bahsettiğim bataryadan çıkan...
  3. Rova

Wows Hesabı Oyun İçi Satın Alım hk

Selamlar. World of Warships oyununu steam üzerinden oynuyorum. Wargaming.net hesabı açtım steam hesabıyla oynarken. Oyun içi doblon satın alıyorum, 280 ₺ ye 5000 doblon satın alabiliyorum. Epicgames Store'da ise world of warships 3500 doblon 80₺ ye satılıyor. Arada gerçekten büyük bir fark...
  4. Rova

Drug Dealer Sim Oynayan Var Mı

Selamlar. Drug Dealer Simulator oyununa yeni başladım. Oyun içinde telefona gelen mesajları açamıyorum. Bir bug mı bu yoksa farklı bir yolu mu var? Bir ikincisi, çöpten sprey boya buldum ama bunu envantere alamıyorum. Sebebi ne olabilir? Aynı şekilde benziciye gidip sprep boya almak...
  5. Rova

Ls520 Montajdan Sonra Kasa Fanları Düzgün Çalışmıyor

Selamlar. 1 ay kadar önce LS520 İşlemci Soğutucu aldım. Aşağıdaki adımları takip ederek soğutucuyu monte ettim. Soğutucu çalışıyor ve performansı çok iyi. Fakat soğutucuyu taktıktan sonra kasadaki 6 adet argb fanlar düzgün çalışmamaya başladı. İlk önce sistem açıkken argb fanları kumanda ile...
  6. Rova

Yurt Dışı İade Ürünün Gümrük Vergisi İadesi

Selamlar. Amazon'dan 1.5 ay önce satın aldığım bir ürünü iade etmek istedim. Ürün yurt dışından gelmişti. Amazon müşteri hizmetleri ile görüştüm. Ürünün iadesinin olacağını fakat gümrük vergisi olarak odenen 485₺ nın devlet tarafından 180 gün içinde kartıma ödenecegi söylendi. Bu gümrük...
  7. Rova

25-26k Arası Sistem Tavsiyesi

Selamlar 25-26 bin lira civarında sistem bakıyorum. Ekran kartı 4060ti 16gb veya RX 6800 olursa daha iyi olur. Hazır sistem satan sitelerde güzel modeller var mı bildiğiniz? Yoksa donanım arşivi gibi sitelerin paylaşacağı sistemler var mıdır yakında, onları mı bekleyeyim?
  8. Rova

Win11 No Bootable Disk Found Hatası

Selamlar. Bilgisayarımda iki adet M2 SSD takılı gen4 olan M2 SSD içinde Windows yüklü. Diğer gen3 M2 yi Windows üzerinden biçimlendirme yapamadığım için flasha win11 imajı kurup Windows yükleme ekranında gen3 olan M2 ssd yi silip biçimlendirdim. Çok dikkat ettim disk0 yani Windows yüklü olan...
  9. Rova

Saglamlisans'tan Aldığım Win11 Key'i Çalışmıyor

saglamlisans.com üzerinden 16 Ağustos 2023 tarihinde 159₺ ye win11 keti satın almıştım. Bilgisayara keyi girince windows aktive oldu. Fakat bugün pc'ye format atıp Windows keyini tekrar girince söyle bir hata alıyorum. Bana satılan key sahte mi çıktı acaba?
  10. Rova

Sistem Upgrade Nasıl Olmuş?

Selamlar. Geçtiğimiz yaz ayında RX 6800 lü hazır sistem satın almıştım. Monitör + bazı yükseltmeler yaparak sistemi tamamladım. Sizce f/p açısından nasıl olmuş g.o mu h.o mu dersiniz? Anakart: Gigabyte B550 Gaming X V2 AMD AM4 DDR4 ATX Anakart İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz...
  11. Rova

🔥İndirim Kingston Renegade 2TB 3888 ₺

Kingston Renegade 2TB 7300/7000 M2 SSD Bir kaç gün önce 3915₺ 'ye almıştım. Sonra 4500₺' ye çıktı fiyatı. Şimdi yine düşmüş fiyatı https://www.sinerji.gen.tr/kingston-2tb-fury-renegade-pcie-40-nvme-okuma-7300mb-yazma-7000mb-m2-ssd-sfyrdk2000g-p-48824
  12. Rova

2 Adet M2 SSD'yi Nasıl Kullanmalıyım? (KINGSTON-AGI)

Selamlar. Sinerji'den aşağıdaki Kingston Renegade 2tb M2 SSD aldım. https://www.sinerji.gen.tr/kingston-2tb-fury-renegade-pcie-40-nvme-okuma-7300mb-yazma-7000mb-m2-ssd-sfyrdk2000g-p-48824 Sistemde hali hazırda aşağıdaki M2 mevcut...
  13. Rova

Hangi M2 SSD Alınır ? (Kingston Renegade)

Selamlar. Su iki M2 SSD den birini almayı düşünüyorum. İkisi de Kingston Renegade serisi. Fakat ilkinde soğutucu blok varmış gibi duruyor. Çoğu özelliği de birbiriyle aynı. Farkları nelerdir, hangisi alınır? (1.yi düşünüyorum) 1.si...
  14. Rova

Skyrim SE Mod Önerileri

Selamlar. 2012'den beri yüzlerce saat oynadığım Skyrim'i çok fazla modlamadan olayına girmeden oynadım. Skyrim SE çıktıktan sonra Steam üzerinden satın alıp senelerdir oynamayı erteliyorum. Artık vakti geldi diyorum. Skyrim i modlar ile oynamak istiyorum. Oyunu çoğu zaman Khajit karakteri...
  15. Rova

Deepcool Ls520 Montajı

Selamlar. Bugün satın aldığım Deepcool Ls520 işlemci soğutucu elime ulaştı. Kurulumu için internette videolar var. Fakat ilk defa sıvı soğutucu montajı yapacağım. Bilmem gereken önemli yerler, dikkat etmem gereken noktalar var mı? Bir de kutu içinden termal macun çıkmadı. Sıvı soğutucu için...
  16. Rova

Deepcool Ls720 - LS720 SE

Selamlar. Bugün N11'den veya sinerji den Deepcool ls720 satın almayı düşünüyorum. LS720 ve ls720 se farkı nedir? Fiyat olarak ikisi de 3100 ₺ ye gelecek. Bu ikisi arasındaki fark nedir? Thermalright aqua elite 360 ARGB modeline baktım CFM değeri çok düşük kalıyor. LT720 var tasarımı çok...
  17. Rova

Amazon Yurt Dışından Aldığım Ramler

Selamlar. Bu konuda size bir şey danışmak istiyorum. Amazon üzerinden Patriot Viper Steel RGB 2x32 GB DDR4 3600 mhz ram satın aldım 3184₺ ye, Ramler elime ulaştı. Fakat yurt dışından geldiği için kutudan garanti belgesi ve fatura gibi hiçbir şey çıkmadı. Amazon'u arayıp sordum yurt dışı...
  18. Rova

M2 SSD Önerisi(Patriot Viper)

Selamlar. Sistemim için yüksek okuma yazma hızına sahip 2 TB M2 SSD bakıyorum. Aşağıdaki patriot marka ürüne denk geldim Amazon'da. 3150₺ gibi bir fiyata geliyor. Yalnız Dram yani ön bellek mevcut mu bunda bilmiyorum. M2 SSD alırken dikkat etmem gerekenler nelerdir? Sizin tavsiye...
  19. Rova

Egzoz Fanı İçin Çoklayıcı

Selamlar. Kasaya 4 tane 8cm'lik egzoz fanı bakıyorum. Işıklandırmalı bulamadığım için şunu gördüm. Sipariş vermeden önce sormak istedim. Bu fanları Anakarta bağlamak için bir tane de Fan çoklayıcı almam gerekiyor değil mi? Önerebileceğiniz Fan çoklayıcı var mı acaba...
  20. Rova

5600/ RX 6800 Sistemim Nasıl?

Selamlar. 2 ay kadar önce aşağıdaki sistemi 26k ya satın aldım. Üstüne de Msi 27" ips 170hz 2k özellikleri olan şu monitörü 7,8 k ya satın aldım. https://www.msi.com/Monitor/G272QPF/Specification Toplam 34bin TL ye böyle bir sistem topladım. Ben gayet memnunum. Sizce nasıl olmuş?
Geri