Arama sonuçları: *

• Users: Quick.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Q

Öneri Klavye önerisi havit alınır mı

Olabildiğince f/p ve ucuz bir klavye alacağım kardeşime havitteki klavyeler gözüme çarptı nasıldır alınır mı başka tavsiyelere açığım bütçe 1k civarı %75 olursa iyi olur
  2. Q

Yardım Secuzi LG 3601 ölü bölge

L2 r2 tuşlarında ölü bölge var biraz 3 Şubat'ta indirimden aldım cuma günü elime ulaştı Değişime göndermeli miyim? bu durum kronik mi ? yoksa oyun içi ayar mi yapmalıyım ?
  3. Q

Yardım Minecraftta klavye gecikmesini nasıl düzeltebilirim

Orijinal MC oynuyorum kurduğum modlar yüzünden özellikle bakış açısını değiştirdiğimde ve rastgele zamanlarda klavye gecikmesi oluyor klavyede bir sıkıntı yok kullandığım modları atıyorum hangi mod buna neden oluyor
  4. Q

Öneri 5-6 k arası sandalye önerisi

Önceliğim rahatlık uzun saatler oturabilmem özellikle yazın terleme yapmaması ayarlanabilir olması 2. Önceliğim rahatlık daha önemli benim için
  5. Q

Yardım Monitörümde dikine siyah bir çizgi var

Yeni farkettim darbeden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum öyle olduğunu ya da olmadığını nasıl anlayabilirim daha garantisini var MSI marka n11 den almıştım garanti işlemini başlatmayı düşünüyorum nasıl bir yol izlemeliyim
  6. Q

Öneri 40-45k laptop önerisi

Oyun+yazılım yapılacak 40-45k aralığında laptop arıyorum
  7. Q

Öneri Rahat koltuk önerisi

Ders çalışacağım ve oyun oynayacağım bir koltuk alacağım 80 kilo 180 boyum var okuldan gelince sırtım ağrıdığı için önceliklerim yükseklik ayarı ve rahatlık, yaslanma şart değil ama bütçeyi abartmadan olabilir belli bir bütçem yok çünkü piyasa hakkında bilgim yok
  8. Q

Yardım Filmlerdeki close-rapidrame vs ne anlama geliyor

film izlerken ve indirirken üstte bunları görüyorum bunların anlamları nedir ?
  9. Q

35-40k arası gaming laptop önerisi

Çoğunlukla oyun amaçlı arada bir de yazılımla uğraşmak için Max 40k olacak şekilde laptop önerisi istiyorum
  10. Q

Yardım Eni , genişliği 80 olan mouse pad bulabilir miyim ?

Eni 80 uzunluğu da 120 ile 140 cm arasında mousepad bulabilir miyim 60*120 buldum ama bana 80 lazım
  11. Q

MSI G272QPF E2 renk ayarları

MSI G272QPF monitörüm var biraz renk ayarlarıyla oynamak istiyorum hangi ayar ne işe yarar hdr vb. Yardımcı olursanız sevinirim. 1745069347 Birde torrent GTA 5 e girdikten sonra üst köşelerde böyle pikseller oluyor başka oyunlarda olmuyor sebebi nedir bir zarari var mıdır ?
  12. Q

Öneri Masa ayağı önerisiii

Yuksekligi 75-80 cm olacak Üzerine 80*120 lik bir sunta gelecek onun üzerine de bilgisayar ve monitörüm gelcek sağlam uygun bır ayak arıyorum
  13. Q

Öneri Masa önerisi en az 120*60

en az 120*60 uzunlukta ucuz bir bilgisayar koyacağım masa ariyorum uygun olmasi önceliğim
  14. Q

Öneri İtopya ve Gaminggenden kulaklık önerisi

max 2-3 k ya kadar çıkarım kablosuz tercihimdir
  15. Q

Öneri İtopya ve Gamingenden mouse önerisi

Max 2-3 k ya kadar çıkarım kablosuz olsun yeter
  16. Q

Yardım GTA 5 tuş atayamiyorum

GTA 5 te tuşları atıyorum kaydet vs yok esc yaptığımda eski haline dönüyor
  17. Q

Yardım Monitör Standı nerden alınır?

https://www.akakce.com/monitor-standi/en-ucuz-north-bayou-nb-f80-17-30-lcd-led-monitor-tutucu-kol-amortisorlu-vesa-monitor-standi-fiyati,1479274814.html Bu monitör Standını almak istiyorum denedikten sonra olmazsa diye iade de sıkıntı çıkarmayacak bir yerden almak istiyorum nerden alabilirim?
  18. Q

Yardım Mi 11T arka kapak orjinal mi nasıl anlaşılır

Mı 11T telefonum var arka kapağını kırdım değiştirmek istiyorum Akakçe deki bütün satıcılara baktım orjinal olduğuna dair bir kanıt bulamadım orjinal arka kapağı nerden temin edebilirim ?
  19. Q

Yardım Rx 6700 xt ekran kartımıma hangi driver ı yuklemeliyim ?

driver yükliycem ddu ile silmeme gerek var mı bilmiyorum gerekliyse ddu ile nasıl silecegimi de anlatır mısınız ? hangi sürümü yüklemeliyim watman yememek icin vs en stabil sürüm hangisidir ?
  20. Q

Yardım Masaüstündeki rockstar games i nasıl kaldırabilirim ?

masaüstümde rockstar games var bunu ordan kaldırmak istiyorum nereye tasımalıyım ?
Geri