Arama sonuçları: *

• Users: OBirBalık
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. OBirBalık

Yardım Sınırsız Bütçeli Oled Monitör Önerisi Ve Bilgi

Merhaba daha önce benzer başlıkla konu açmıştım ancak kafama takılan bir kaç soru olduğundan size danışmak istedim öncelikle 4k Oled monitörlerden çekiniyorum çünkü 4k demek doğal olarak fps düşüşü demektir ve ben rekabetçi oyunlarda oynuyorum 2k monitör baktım ama iyi özelliklerde bulamadım ve...
  2. OBirBalık

Çözüldü✓ Oled Monitör Önerisi

Merhaba, uygun fiyatlı bir OLED monitör arıyorum. Ucuz OLED modellerinde özellikle metin kalitesi ve yanma riski gibi sorunlar olduğunu duydum. QD-OLED önerenler oldu ama fiyat farkı gerçekten değiyor mu emin değilim. Fiyat belirtmiyorum çünkü genelde bütçenin tamamına göre öneri yapılıyor, bu...
  3. OBirBalık

Satılacak PC Fiyat Önerisi

Merhaba Konuyu Doğru Yerden Mi Açtım Bilemedim Ama Benim Sormak İstediğim Elimde Şuanda Kullanılmayan Bir Bilgisayar Var Bunu İkinci El Olarak Satmak İstiyorum Ancak Eski Bilgisayar Olduğu için fiyat belirleyemedim buraya sorayım dedim ozellikleri Ryzen 5 3600x Asus Tuf Rx 5700 Asus Tuf B450...
  4. OBirBalık

Rüzgar Almayan Kulaklık

Merhaba Telefona Yeni Kulaklık Almak İstiyorum Kalitelidir Diye Jbl Race 2 Aldım Ancak Resmen Hafif Esintili Havada Bile Sesim Karşıya Gidemez Hale Geliyor Ses Kalitesinin Aşırı Önemli Olmadığı Ama Rüzgarlı Ortamda Bile Sesimi Net İletecek Kulaklık Arıyorum 2000 Tl Civarı Olursa Sevinirim
  5. OBirBalık

Bursa İçinde Pahalı Kasa Toplayacak Yer Var Mı

Merhaba konuyu tam nerede açmam gerektiğini pek bilemedim ama benim bilgisayarım 4080 li bir sistem ancak kasa ve işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum fakat Bursa içinde bozma durumunda ürüne garanti veren işinin ehli bir bilgisayarcı hiç görmedim genelde 4080 i duyan ben o riske girmem diyip...
  6. OBirBalık

Çözüldü✓ Rtx 3060 Laptop 20k Alınır Mı

Merhaba Rtx 3060 li bu laptop 20k ya alınır mı ozellikleri Ryzen 7 5800H / Rtx 3060 Q / 1TB M2 / 32GB Ram / 300W Adaptör / 165 Hz Ekran Ürünün Epey Linkini Bırakıyorum https://www.epey.com/laptop/lenovo-legion-5-15-6-82ju00fntx.html
  7. OBirBalık

20000 Tl Ye Yakın Klima Önerisi İstiyorum

Merhaba Başlıkta da Belirttiğim Gibi Kaldı Mı Bilmesem de Asıl Amacım 20000 Tl Ye Olabildiğince Yakın Klima Aramak İlla 20000 olacak Diye Bir Şey Yok Ancak Ne Kadar Yakın Olursa O KAdar İyi Olur BTU Değeri Hiç Farketmez 15 Metrekare Yere Konacak Zaten Ek Olarak Enerji Tasarruflu Olursa Memnun Olurum
  8. OBirBalık

Enerji Tasarrufu Yüksek Klima Arıyorum

Merhaba Klimalardan Pek Anlamam Ve Açıkçası Ben Baktığımda Fiyatları Fazla Yüksek Geldi Uygun Fiyatlı Ve Az Enerji Tüketen Klima Arıyorum Fiyat 20000 E Ne Kadar Yakın Olursa O Kadar Iyi Odam 15 metrekare BTU Değeri Yüksek Olmasına Gerek Yok
  9. OBirBalık

Alt Tuşuna Basılı Tutarken Sağ Tık Spamlayacak Program Arıyorum

Merhaba Oynadığım Oyunda Toplu Sandık Açmak İçin Alt Tuşuna Basılı Tutarken Sağ Tık Spamlamak Gerekiyor Bunu Yapan Bir Program Var Mı
  10. OBirBalık

Çözüldü✓ Kaliteli Termal Macun Arıyorum

Soğutma Olarak MSI MAG CoreLiquid 360R V2 ARGB 360mm Kullanıyorum Bunada Uygun Olacak Şekilde Performanslı Termal Macun Arıyorum MediaMarkt Ve Vatanda Bulunan Iyi Modeller Varsa Direkt Almayı Tercih Ederim Belirttiğiniz Ürünün Kalitesini Ve Isı Iletkenlik Değerlerini de Yazarsanız Sevinirim Tek...
  11. OBirBalık

3 Telefon Arasında Kaldım

Merhaba Xiaomi 14T Pro 512 Gb / Samsung S23 Ultra 512 Gb / Samsung S24 Fe 256Gb Arasında Kaldım Xiaomi Fiyat Performansta en iyi ancak Samsung da samsung diye kararsız kaldım
  12. OBirBalık

Su Geçirmez Telefon Arıyorum

Merhaba Başlıkta Belirttiğim Gibi Su Geçirmeyen Telefon Arıyorum İşim Gereği Yağmur Altında Çalışmak Zorunda Kalıyorum Suya Dayanıklı IPX8 Seviyesinde Olması Lazım Fiyatı da Absürt Olmazsa Sevinirim Fiyatı 70k Lara Çıkarmanın Mantığı Yok S24 Ultra Gibi Bir Şey Var 50k Altına Olabilirse Çok İyi...
  13. OBirBalık

Yurt Dışından Ürün Almak Istiyorum

Merhaba Yurt Dışından Almak Istediğim Türkiyede Satılmayan Bazı Ürünler Var Bunlardan Biri Asus Rog Phone 9 Pro Bu Tür Ürünlerı Direkt Sipariş Ile Alamıyoruz Gümrük Ödeyecem Diseniz Bile Kargo Yapılmıyor Ürünü Alıp Kargolayacak Aracı Firmalar Var Mı Veya Bunun Baska Yolları Var Mı
  14. OBirBalık

Sadece Müzik Dinlemek İçin Üst Düzey Kulaklık

Merhaba Müzik İçin Sony Xm5 Seviyesinde Bir Kulaklık Arıyorum Önerilerinizi İletirseniz Sevinirim Fiyat Olarak Çok Uçmanın Anlamı Yok Sony Xm 5 14000 Tl Bandında Bu Bantta Veya Ufak Farklarla Olursa Sevinirim
  15. OBirBalık

Oled Monitörler Hakkında

Merhaba Oled Monitörlerin Görüntü Kalitesi Çok Övülse de Uzun Süre Kullanmanın Sorunlarından Bahsedenler Çok Oldu Oled Monitör Kullananlar Varsa Deneyimlerini Paylaşabilir Mi Bu Fiyatlarına Değer Mi Veya Bu Kullanma Süreleri Ne Kadar Ne Kadar Bekletmek Gerekiyor Oyun Anında Isınma Durumunda...
  16. OBirBalık

Ekran Kartı Anlık Fps Drop

Ekran Kartım Birden Bire Fps Drop a Sebep Oluyor Kullanım Yüzdesi Birden Çakılıyor Bios Ve Yazılımı Güncel Olmasına Rağmen Sorunu Çözemedim Bilgisi Olan Varsa Sevinirim
  17. OBirBalık

Bursa İçi Montaj Yaptırabileceğim Yer Arıyorum

Kısa Sure Sonra Bir Bilgisayar Alacağım Hazır Olarak Alınca Fiyatı Fazla Yüksek Oluyor Bu Yuzden Parça Parça Almaya Karar Verdim Ama Bu Sefer Montajla İlgili Sorun Yaşıyorum Bursa da Yaşıyorum Bursa İcinde Montaj Yaptırabileceğim Güvenilir Bir Kurum Veya Kişi Var Mıdır
Geri