Arama sonuçları: *

1. PoyrazEgePE4

SSD Yavaş Çalışıyor.

Merhabalar ssdim samsung 9100 pro 1 tb, ama okuma yazma hızları 15 gb olması gerekirken 11 gb gösteriyor, çok ısındığındanmı yoksa bi ayarı yanlışmı yaptım
  2. PoyrazEgePE4

Bilgisayar sıkıntılar içinde

merhabalar ben bugün 64gb ddr5 ram aldım ve bilgisayara taktıkdan sonra sorunsuz çalıştı ondan sonra eskide kalan ramleri taktım ve bilgisayar açılmadı o yüzden bios pilini çıkarıp reset attım ondan sonra bilgisayar açılırken mavi ekran vesaire vermeye başladı açıldığı zamanda 2.ssdye geçiş...
  3. PoyrazEgePE4

4 slot ram kullanmak

Merhabalar bilgisayarımda 2x16 gb 5600mhz cl40 ramler var ama 32 yetmediği için 2x16 6400mhz cl36 yada 2x24 7200mhz cl34 ram alıp ya 64gb yada 80gb toplam yapıcam ama 4 slot ram kullanmak sıkıntı olurmu, benim için oyun önemli değil genel olarak 3d animasyon gibi şeyler yapıyorum
  4. PoyrazEgePE4

Bilgisayar ekran gelmiyor

Merhabalar okuldan ekran gelmeyen bir bilgisayar vardı ve eve getirip bir inceledim, bilgisayarı açınca fanlar ilk 2 saniye yavaş dönüyor sonra hızlıca fan hızını arttırıyor ve hiç bişey yapmıyor, güç tuşunda turuncu ışık yanıyor
  5. PoyrazEgePE4

Masaüstünden Laptoba geçiş

Merhabalar bilgisayarım i7 14700k rtx 4070 super, ve ben yurtdışından asus rog strix g16 rtx 5070 ti modeline geçiş yapsammı yoksa masaüstüye devam etsemmi diye düşünüyordum, laptobu evden dışarı çıktığımda heryerde kullanabilmek için almak istiyorum sizce geçiş yapayımmı, ve laptoba geçiş...
  6. PoyrazEgePE4

AMD Adrenalin Edition

Merhabalar işlemcim ryzen 7 5700 ekran kartım rtx 5060, bilgisayara amd adrenalin edition kurmak istediğimde 182 hatası alıyorum yüklenmiyor ne yapabilirim
  7. PoyrazEgePE4

Herşeyim bozuluyo kısa devre yapıyo

yaz başladıktan sonra işlemci kısa devre yapmaya klavye space tuşu 2 kez basmaya monitörde kısa devre yapmaya başladı la daha ne bozulcak
  8. PoyrazEgePE4

Bilgisayar Donma Sorunu ve Çözüm Önerileri

Merhabalar bilgisayarda takılırken yada render alırken durduk yere bilgisayar donuyor ve rgb lerde donuyor, pcde takılırken bir kaç dakikalığına donuyor ama render alırken donarsa hiç geçmiyor.
  9. PoyrazEgePE4

Logitech ışık hızı adaptörü

Merhabalar ben Logitech g pro 2 lightspeed mouse alıcam ama 1k hz ile geliyor 8k olması için ayrı bir usb dönüştürücü alınması lazımmış ama nerde satılıyor bulamadım
  10. PoyrazEgePE4

HyperX Quadcast S sorunları

arkadaşlar mikrofonuma hiç yazılım güncellemesi gelmiyor bazen arkadaşımla konuşurken ses bozulmaya başlıyor ve bazende mikrofon bağlantısı gidiyor ve pcnin fişini çekmeden düzelmiyor bunun nedeni nedir garantiye 1 ay kaldı bitmesine
  11. PoyrazEgePE4

Hangi Monitörü Tercih Etmeliyim

merhabalar benim 1440p 144hz 1ms bir monitörüm var ve ben onu sizce 1080p 280hz 0.5ms monitör ile değiştirmelimiyim 1440p çok keskin geliyo ama 280hz ile 144hz arasındaki farkı bilmiyorum sizce değermi yeni monitör almaya
  12. PoyrazEgePE4

Anakart Ve İşlemci Uyarmı

Ben yeni anakart ve işlemci almayı düşünüyorum anakartı ve işlemci aldıktan sonra m.2 ssdyi sıfırlamadan takarsam her hangi bir sorun olurmu
  13. PoyrazEgePE4

Sistemim Yeterli Performansı Sağlamıyor

oynadığım valorant oyununda arkadaşımın bilgisayarı i5 10400f rtx 2060 super, benim bilgisayarım i9 11900 rx6600 ama arkadaşım benden 100 fps daha fazla alıyor. Amd yazılımından Hız aşırtma GPU yapınca ekran kartı çöküyor ne yapmalıyım artı olarak ikimizde grafikleri ortada kullanıyoz
  14. PoyrazEgePE4

Logitech G923 Çalışmıyor

İçini Açtığım Direksiyonun Çarklarına Yağ Sürcektim Ama Çarka Ulaşabilmek İçin Anakartı Sökmek Gerekiyordu Anakart Kablolarını Söktüm Anakartı Aldım İşimi Halledikten Sonra Anakartı Ve Kablolarını Takıp Bilgisayara Bağladığımda Bilinmeyen USB Diyip Bağlanmıyor Ne Yapmalıyım
  15. PoyrazEgePE4

Logitech G923 Çalışmıyor

İçini Açtığım Direksiyonun Çarklarına Yağ Sürcektim Ama Çarka Ulaşabilmek İçin Anakartı Sökmek Gerekiyordu Anakart Kablolarını Söktüm Anakartı Aldım İşimi Halledikten Sonra Anakartı Ve Kablolarını Takıp Bilgisayara Bağladığımda Bilinmeyen USB Diyip Bağlanmıyor Ne Yapmalıyım
  16. PoyrazEgePE4

Valorant Mavi Ekran Hatası

Valorant'a girince biraz oynuyorum sonra bilgisayar mavi ekran verip bilgisayar yeniden başlatılıyor, çözümü varmı?
Geri