PoyrazEgePE4

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• PoyrazEgePE4
      PoyrazEgePE4, SSD Yavaş Çalışıyor. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sanırım Depolamanın %90'nı kullandığım için yavaş çalışıyor, ama Samsung Magician güzel uygulaymış teşekkür ederim.
    • PoyrazEgePE4
      PoyrazEgePE4, Dahili Depolama kategorisinde SSD Yavaş Çalışıyor. başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar ssdim samsung 9100 pro 1 tb, ama okuma yazma hızları 15 gb olması gerekirken 11 gb gösteriyor, çok ısındığındanmı yoksa bi ayarı yanlışmı yaptım
    • PoyrazEgePE4
      PoyrazEgePE4, PC Teknik Sorunlar kategorisinde Bilgisayar sıkıntılar içinde başlıklı bir konu açtı.
      merhabalar ben bugün 64gb ddr5 ram aldım ve bilgisayara taktıkdan sonra sorunsuz çalıştı ondan sonra eskide kalan ramleri taktım ve bilgisayar açılmadı o...
    • PoyrazEgePE4
      PoyrazEgePE4, 4 slot ram kullanmak başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İ7 14700k kullanıyorum yani şimdi 4 slot ram yapsam bilgisayarda teknik bir sıkıntı oluşmadan kullanılabilir dimi ama sadece mhz düşer
    • PoyrazEgePE4
      PoyrazEgePE4, Bellek (RAM) kategorisinde 4 slot ram kullanmak başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar bilgisayarımda 2x16 gb 5600mhz cl40 ramler var ama 32 yetmediği için 2x16 6400mhz cl36 yada 2x24 7200mhz cl34 ram alıp ya 64gb yada 80gb toplam...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,470
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri