PoyrazEgePE4 isimli üyenin son içerikleri

1. PoyrazEgePE4

SSD Yavaş Çalışıyor.

Sanırım Depolamanın %90'nı kullandığım için yavaş çalışıyor, ama Samsung Magician güzel uygulaymış teşekkür ederim.
  2. PoyrazEgePE4

SSD Yavaş Çalışıyor.

Merhabalar ssdim samsung 9100 pro 1 tb, ama okuma yazma hızları 15 gb olması gerekirken 11 gb gösteriyor, çok ısındığındanmı yoksa bi ayarı yanlışmı yaptım
  3. PoyrazEgePE4

Bilgisayar sıkıntılar içinde

merhabalar ben bugün 64gb ddr5 ram aldım ve bilgisayara taktıkdan sonra sorunsuz çalıştı ondan sonra eskide kalan ramleri taktım ve bilgisayar açılmadı o yüzden bios pilini çıkarıp reset attım ondan sonra bilgisayar açılırken mavi ekran vesaire vermeye başladı açıldığı zamanda 2.ssdye geçiş...
  4. PoyrazEgePE4

4 slot ram kullanmak

İ7 14700k kullanıyorum yani şimdi 4 slot ram yapsam bilgisayarda teknik bir sıkıntı oluşmadan kullanılabilir dimi ama sadece mhz düşer
  5. PoyrazEgePE4

4 slot ram kullanmak

Merhabalar bilgisayarımda 2x16 gb 5600mhz cl40 ramler var ama 32 yetmediği için 2x16 6400mhz cl36 yada 2x24 7200mhz cl34 ram alıp ya 64gb yada 80gb toplam yapıcam ama 4 slot ram kullanmak sıkıntı olurmu, benim için oyun önemli değil genel olarak 3d animasyon gibi şeyler yapıyorum
  6. PoyrazEgePE4

Bilgisayar ekran gelmiyor

Merhabalar okuldan ekran gelmeyen bir bilgisayar vardı ve eve getirip bir inceledim, bilgisayarı açınca fanlar ilk 2 saniye yavaş dönüyor sonra hızlıca fan hızını arttırıyor ve hiç bişey yapmıyor, güç tuşunda turuncu ışık yanıyor
  7. PoyrazEgePE4

Masaüstünden Laptoba geçiş

Merhabalar bilgisayarım i7 14700k rtx 4070 super, ve ben yurtdışından asus rog strix g16 rtx 5070 ti modeline geçiş yapsammı yoksa masaüstüye devam etsemmi diye düşünüyordum, laptobu evden dışarı çıktığımda heryerde kullanabilmek için almak istiyorum sizce geçiş yapayımmı, ve laptoba geçiş...
  8. PoyrazEgePE4

AMD Adrenalin Edition

Merhabalar işlemcim ryzen 7 5700 ekran kartım rtx 5060, bilgisayara amd adrenalin edition kurmak istediğimde 182 hatası alıyorum yüklenmiyor ne yapabilirim
  9. PoyrazEgePE4

Herşeyim bozuluyo kısa devre yapıyo

yaz başladıktan sonra işlemci kısa devre yapmaya klavye space tuşu 2 kez basmaya monitörde kısa devre yapmaya başladı la daha ne bozulcak
  10. PoyrazEgePE4

Msı g274f nasıldır alınır mı

merhabalar eğer çok fazla fps oyunları oynuyorsan Gamepower vivid v80 öneririm aynısını bende kullandım gayet memnundum öneririm
  11. PoyrazEgePE4

Bilgisayar Donma Sorunu ve Çözüm Önerileri

Merhabalar bilgisayarda takılırken yada render alırken durduk yere bilgisayar donuyor ve rgb lerde donuyor, pcde takılırken bir kaç dakikalığına donuyor ama render alırken donarsa hiç geçmiyor.
  12. PoyrazEgePE4

Logitech ışık hızı adaptörü

Benim klavye ve kulaklığımda logitech o yüzden mouseda alıp bir eko sistem oluşturmayı istiyorum ve türkiyede dongle yok galiba
  13. PoyrazEgePE4

Mouse Önerisi Rampage Zenith Pro-Logitech G502 X PLUS LIGHTSPEED

Logitech g502 x plus gayet iyi bir mouse rgb tarafındanda dolu dolu ve uygulamasından özelleştirebileceğin bir sürü tuşu var, uzun sürede kullanabilirsin kaliteli bir mouse, uygulaması (Logitech G Hub) ilede rgb sini mouse gecikme hızını vesaire herşeyini ayarlayabilirsin, sadece rekabetçi...
  14. PoyrazEgePE4

Logitech ışık hızı adaptörü

Merhabalar ben Logitech g pro 2 lightspeed mouse alıcam ama 1k hz ile geliyor 8k olması için ayrı bir usb dönüştürücü alınması lazımmış ama nerde satılıyor bulamadım
  15. PoyrazEgePE4

HyperX Quadcast S sorunları

arkadaşlar mikrofonuma hiç yazılım güncellemesi gelmiyor bazen arkadaşımla konuşurken ses bozulmaya başlıyor ve bazende mikrofon bağlantısı gidiyor ve pcnin fişini çekmeden düzelmiyor bunun nedeni nedir garantiye 1 ay kaldı bitmesine
Geri