Arama sonuçları: *

• Users: Zerkavizs
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Zerkavizs

Çözüldü✓ Formatı yarıda kalan PC'yi nasıl düzeltirim?

Çok eski bir PC var elimde ama format atılırken yarıda kapatılmış ve üzerinden 3 ay geçmiş. Onar kısmından formatı yeniden atınca da olmuyor, tam format tüm sürücelr vb silince de olmuyor ne yapayım?
  2. Zerkavizs

Yardım Thermalright Assasin V2 Kule tipi soğutucum için 2 adet fan önerisi.

Arctic 420 mm sıvı soğutucu aldım. Şu an kullandığım kule tipi soğutucuyu da abimin bilgisayarına takacağım. Ancak üzerindeki fan çok fazla ses çıkarıyor ve sürekli %100 hızda çalışıyor. %100’de çalışmadığı zamanlarda bile düzgün çalışmıyor ve yine gürültü yapıyor. Bu yüzden soğutucuya takmak...
  3. Zerkavizs

Çözüldü✓ Hangi 420m sıvı soğutucu almalıyım?

Öncelikle sistemimden bahsetmek istiyorum. 16x2 olmak üzere toplam 32 GB 6600 MHz RAM, PowerColor RX 6800 XT Red Devil 16 GB VRAM ekran kartı, MSI MAG Tomahawk B650 Wi-Fi anakart ve Ryzen 5 7500F işlemcim bulunuyor. Bu sistemi yaklaşık 1 yıl 4 ay önce sıfır olarak yaklaşık 33.000 TL civarında...
  4. Zerkavizs

PC'de BIOS/Ekran Kartı yazılım problemi mi var yoksa arıza mı var anlamıyorum.

En son termal macun değiştirdiğimde bilgisayardaki parçaları tek tek söküp, tozlarını alıp tekrar taktıktan sonra 30 katına çıkan bir sorun var. İlk sorun ekran kartının AMD Driver'ı sürekli sıkıntı çıkarıyor, örneğin bazen açtığımda şu hatayı veriyor; Bu hatayı alınca DDU Uninstaller...
  5. Zerkavizs

Yardım İLLET TELEKOM'UN MÜŞTERİ HİZMETLERİ NEREDE?

Bu kodumun firmasının 444 1 500 numarasını arıyorum ona bas buna bas en sona geliyorum yapay zeka "ekiplerimiz işlem yapmaya ve arızayı çözmek için çalışmalara devam ediyor." diyor ve konuşşma kapanıyor bu "Müşteri Hizmetleri" nerede acaba? Nasıl ulaşılır? 3 gündür internetim yok üst kattaki...
  6. Zerkavizs

Yardım İLLET TELEKOM'UN MÜŞTERİ HİZMETLERİ NEREDE?

Bu kodumun firmasının 444 1 500 numarasını arıyorum ona bas buna bas en sona geliyorum yapay zeka "ekiplerimiz işlem yapmaya ve arızayı çözmek için çalışmalara devam ediyor." diyor ve konuşşma kapanıyor bu "Müşteri Hizmetleri" nerede acaba? Nasıl ulaşılır. 3 gündür internetim yok üst kattaki...
  7. Zerkavizs

OBS çözünürlü kötü ve görüntü boyutu tuvale sığmıyor.

OBS yükledim kayıt yapmak istiyorum fakat hem görüntü blurlu gözüküyor hemde tuvale sığmıyor soldaki OBS sağdaki screenshot gördüğünüz gibi ekranın altı sığmıyor ctrl ile düzeltiliyor fakat görüntü kötü duruyor sanki 4.3 gibi 1080p istiyorum
  8. Zerkavizs

Yardım Mouse ve Mousepad önerin.

Maksimum bu bütçedeyim. ATK Dragonfly A9 Plus Wireless almayı düşünüyorum başka forumlarda iyi dendi ama hala net değilim önerilere ve bilgiye açığım. Sizce 1600 TL'ye hangi mouse'u almalıyım? Ömrü uzun olmasını isterim, kablo temassızlığı, scroll butonu bozulması falan çok çektim artık...
  9. Zerkavizs

Toplum seçimle sonucu değiştirebileceğine neden inanıyor?

Sorum çok basit, aranızda da bu soruyu sorduğum kitleden (çoğunluktan) olan, seçimle değişim olacağına inananlar illaki vardır. Neden seçimle iktidarı atmanın veya ülkeyi değiştirmenin mümkün olduğunu düşünüyorsunuz? Yada mümkün olduğunu düşünüyorumusunuz? Bence kumar masası gibi bir durum. Masa...
  10. Zerkavizs

Şeyh Seyyid Haşim'in IV. Murad tarafından idam edildiğinin belgesi mevcut mudur?

Öncelikle merhaba, daha önce IV. Murad'ın Şeyh Seyyid Haşim'i idam ettiğine dair bir belge görmüştüm fakat kaydetmemiştim ve bir daha da bulamadım. Araştırmalarımda hep karşıma "böyle böyle olmuştur ve şöyle olmuştur" gibi kaynak vermeyen saçma sapan "bilgi" verdiğini sanan haber/tarih siteleri...
  11. Zerkavizs

Çözüldü✓ Xbox Series 9. Nesil Gamepad mi almalıyım yoksa 8. Nesil mi?

2. El Gamepad almak için ufak araştırmalar yaptım ve hem uyumluluk ve platform bağlantısı açısından hemde oynanış kolaylığından dolayı Xbox Gamepad'leri en iyi seçenek gibi geldi ve bu sebeple biraz araştırma yapıp kendime 2 seçenek çıkarttım, fakat yine de aklımda bir soru kaldı ve burada...
  12. Zerkavizs

İkinci el ps3 bu fiyata alınır mı?

Akrabam ps3 alacakmış bana sordu bende konsollardan hiç anlamam, bilmiyorum sizce bu alınır mı?
  13. Zerkavizs

Konu silme olmaması ve bunun için ceza verilmesi mantıklı mı?

Daha yeni bir konu açtım, benim için cidden önemli, duygusal ve hassas olduğum bir konu hakkında fikir isteyecektim; fakat konu çok özele girdiği için ve pişman olacağımdan endişe ettiğim için yazdıklarımı sildim. (Konu açınca direkt en üste atıyor ve herkesin görmesine sebep olabiliyor, o...
  14. Zerkavizs

Vazgeçtim

vazgeçtim
  15. Zerkavizs

LoL'de attığım ticket hakkında şüphelerim var sizce ne anlama geliyor?

Bildiğiniz gibi Türkiye'de "İkbal Uzuner" trajedisi gibi çok üzücü, kan dondurucu ve travmatik bir olaya tanık olduk. Bugün oynadığım League of Legens dereceli maçımda takımımda eylül nicknameli bir oyuncu vardı ve kendisi bir kızdı takımımızda olan zed ile chat'ten kavga etmeye başladılar...
  16. Zerkavizs

R.E 7 Biohazard Golden Edition Türkçe Yama nasıl yapılır + hangi sürüm?

res7 için bir çok golden edition ve içinde dlc çevirileri de dahil bulunan bilindik yamaları denedim olmuyor oyunun hangi sürümü olduğunu öğrenmeye çalışıyorum eski pc'deki SSD'den çıktı korsan indirilmiş, kaç yıl olmuş hatırlamıyorum bile yardım lazım
  17. Zerkavizs

Çözüldü✓ 2. EL PC ALACAĞIM TEST İÇİN HANGİ PROGRAMLARI YÜKLEMELİYİM?

anlaştığım birisi bu gün evime pc getirecek hangi programları yükleyip test için kullanmalıyım?
  18. Zerkavizs

Çözüldü✓ BU SİSTEM BU FİYATA İYİ Mİ?

İşlemci - Ryzen 5 7500 F - Kutu Fatura Garanti ✅ 1 buçuk Aylık Ekran Kartı - Sapphire Rx 6700xt 12gb - Kutu Fatura Garanti ✅ Ram - Kingston Beast Expo KFG Cl 30 6000Mhz 2x16 Gb Toplam 32 GB - Kutu Fatura Garanti ✅ 1 buçuk aylık Ana kart - Asus tuf gaming B650M Plus - Kutu Fatura Garanti ✅ 1...
  19. Zerkavizs

The Survivalist Türkçe Yama virüs var mı? (ÇÖZÜLDÜ)

Virüs Total sonuçlarından hiç anlamadığım için soruyorum bunların hepsi kesinlikle virüs değil mi? Bazı insanlar bazen kırmızı yazıları virüs değil sorun çıkarmaz şeklinde yorumluyor neye göre yorumladıklarını anlamadığım için soruyorum yoksa bence zaten virüs ama emin olayım. Bir de bu The...
  20. Zerkavizs

Çok eski bir Twitch yayın tekrarını nasıl bulabilirim?

Jahrein'in yıllaaaarr yıllar önce Vampire: The Masquerade Bloodlines oynadığı yayınları bulmaya çalışıyorum nasıl bulabilirim bilen var mı?
Geri