Arama sonuçları: *

• Users: drakathx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. drakathx

Yardım Kablolu/Kablosuz gaming klavye önerisi

Aula F75-Aula S75 Pro Aula F99 pro Razer Black Widow V4X Aula F75 Max Aula Hero 84 HE bu ürünler arasında kaldık arkadaşıma bakıyoruz FPS rekabetçi oyunlar oynuyor. Alternatif ne alınır?
  2. drakathx

❌İndirim Bitti! Kingston KC3000 2TB 9283.19TL

https://amzn.eu/d/0aqfjZLU 9283.19TL 990pro Dan sonra bence iyi fiyat alınır.
  3. drakathx

Yardım Mekanik klavye önerisi

Arkadaşıma mekanik klavye arıyorum kendisine Aula F75/Aula F99 önerdim fakat sanırım pek hoşuna gitmedi onların alternatifi ne alınabilir? %75 ve Full tarzda arıyorum. 3 modlu yada daha fazla.
  4. drakathx

Yardım Viper V3 Pro alternatifi f/p mouse önerisi

Güncelde Viper V3 Pro kullanıyorum alternatif yedek mouse arıyorum f/p 3 modlu ne alınabilir.
  5. drakathx

PS5 almayı düşünüyorum detaylı bilgi lazım?

PS5 almayı düşünüyorum 10 seneden fazladır konsola elimi sürmedim ama takılmak için düşünüyorum en çok merak ettiğim oyun fiyatları ve FPS rekabetçi oyunlar da klavye mouse bağlayıp PC gibi kullanabiliyor muyuz? Ve FPS rekabetçi oyunlarda hangileri var? Ayrıca PS5 de hangi versiyon alınmalı...
  6. drakathx

Yardım ARGB Kasa Fanı önerisi Normal/Reverse

Fazeon F19 Kasam için 6 adet normal 3 adet reverse yada 4 adet normal 5 adet reverse yada 7 normal 5 reverse fan bakıyorum yardımcı olabilecek var mı acaba ? https://wraithesports.com/products/asiahorse-nyota-120mm-kasa-fani-copy?variant=49869452968129 bu fanlara denk geldim youtube da da çok...
  7. drakathx

Kedim sebepsiz yere poşet plastik jelatin vb. Şeyler çiğniyor ve yutuyor?

2-3 yaşlarında Scottish Straight dişi bir kedim var. Kedim Son 1 yıl içinde fark ettim durumu poşet plastik jelatin vb. Şeyler çiğniyor ve bazen yutuyor yuttuğunu kusuyor bazen ise dışkı ile atıyor. Bu duruma engel olamıyorum. Sebebini ise çözemedim. Yaş mama kuru mama ödül maması vesaire...
  8. drakathx

Yardım Beyaz Argb Kaliteli Kasa Fanı Önerisi?

Soğutması iyi 120mm Argb Beyaz Sonsuz ayna tasarımlı kasa fanı arıyorum önerilerinizi bekliyorum.
  9. drakathx

Yardım Thermalright TL-M12W-S fanların civata deliği metrik kaç olabilir?

Bu fanlardan elimde 4 adet mevcut fakat elimde civataları yok civata deliklerinin metrik kaç olduğunu nereden öğrenebilirim elimde kumpas yok tahmini M5 veya M6 civata diye düşünüyorum ama yardımcı olabilecek var mı...
  10. drakathx

Yardım LoL oynarken karakteri hareket ettirdiğimde(Laglı hareket ediyor) ?

LoL Oynarken aram-urf-tam gaz modlarında karakteri sağa sola hareket ettirdiğimde nedense karakter lag varmış gibi kasma donma varmış gibi hareket ediyor ayarlar 2k full geçmişte çok eskiden rx570 ekran kartıyla bu durumu yaşıyordum. Şuan yan sistemimde bu durumu yaşıyorum nedense çözümü var mı...
  11. drakathx

Yardım TruckersMP Fps yükseltme Taktiği ?

Konu başlığındada bahsettiğim gibi TruckersMP de maalesef ki calais-duisburg ve benzeri yerler kalabalık olduğundan 10-15 fpsleri gördüğüm oluyor :D bunun bir ayarı varmış sanırım fps yükseltmek için 2k full de oynuyorum Tam ekran. Konu hakkında yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim .
  12. drakathx

Yardım Yan Sistem için PSU Önerisi

3080ti 7500Fli bir sistem topladım yan sistem olarak psu arıyorum. Geçende konusu paylaşılmıştı bu psu ya denk geldim alınır mı ATX 3.1 pcie 5.1 ile ATX 3.0 pcie 5.0 arasında bir fark var mı? https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-asus-rog-strix-1000g-aura-1000-w-fiyati,344969277.html yada...
  13. drakathx

Yardım 2. El 3080 ti aldım yan sistem için sonuçlar nasıl ?

2.El kutulu palit gaming pro 3 fanlı 3080 ti aldım Yan sistem için test sonuçları nasıl ? Sizce H.o mu G.o mu ?
  14. drakathx

Topladığım sistemde neleri upgrade etmeliyim ?

7500f - msı pro b650 m-p matx goodram 1x16 cl30 6000 mhz- kioxia g3 plus 1 tb - cooler master hyper 212 duo kule tipi soğutucu - fazeon f19 750 w bronze dahili psu lu beyaz kasa - sparkle intel arc b580 12 gb oc 3 fan bir sistem topladım upgrade düşünüyorum. Neleri upgrade etmeye başlamalıyım ...
  15. drakathx

Yardım 7500F için sıvı/kule tipi soğutma önerisi

Yan bir sistem dizdim sıvı yada kule tipi argb li soğutma arıyorum f-p yardımcı olursanız sevinirim. 7500f - msı pro b650 m-p matx goodram 1x16 cl30 6000 mhz- kioxia g3 plus 1 tb - cooler master hyper 212 duo kule tipi soğutucu - fazeon f19 750 w bronze dahili psu lu beyaz kasa - sparkle intel...
  16. drakathx

Yardım Samsung G65B 27" en iyi monitör ayarı ?

Konu başlığında bahsettiğim gibi en iyi ayar modları nedir ? Fps rekabetçi / hikayeli single ağırlıklı oynuyorum.
  17. drakathx

Yardım Vivo V60 Lite 8+8/256 Alınır mı ?

20 k bandında konu başlığında geçen cihazı aldım fakat h.o mu g.o mu ?
  18. drakathx

Yardım 7500F işlemci için Anakart Önerisi

Yan sistem topluyorum 7500f işlemcim var anakart ne almalıyım f/p vatandan muhtemelen Alcam.
  19. drakathx

Yardım Kedim İçin Kaliteli Mama Önerisi

Dişi kedim var Scottish Straight yaklaşık 2 3 yaşlarında tam yaşını bende bilmiyorum yakın arkadaşımdan sahiplendim ondan aldığımda sanırım 1 yaşlarındaydı diye hatırlıyorum. Kedim kısır değil ona kaliteli kuru mama almak istiyorum. Mamalar hakkında çok bilgim yok maalesef ama somonlu mamaları...
  20. drakathx

Yardım 10-25k arası f/p cep telefonu önerisi lazım

10/25k arası "NFC" şart kamerası bataryası hafızası işlemcisi arayüzü akıcı sorunsuz bir cihaz arıyorum günlük kullanım yoğun video oyun vesaire sesli görüşme görüntülü görüşme için ideal ne alınabilir? Yazılımsal ve donanımsal güncel iyi bir cihaz arıyorum. Android tercihim/iOS düşünülür high...
Geri