Arama sonuçları: *

1. D

Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Ben 2k ve 3k ya kadar bana 2 ayrı kulaklık önerisinde bulunmanızı istiyorum. Özellikle istediğim mikrofon kalitesi 2. olarakta oyunlar için adamın nerden geldiğini anlayabilmek. Ses kalitesinin iyi olmasına gerek yok müzik dinlemeyeceğim yani kısacası tam bir oyuncu kulaklığı istiyorum.
  2. D

Lian li gameon editions Dynamic Mid Tower kasa nasıl bu kadar ucuz

https://app.hb.biz/5RPIrAddWvq3 Bu şekilde bir kasa buldum ve fiyatı çok ucuz geldi ve içinde 6 fan ile berber geliyor olması.(Soru-cevap kısmında satıcı 6 fan ile geliyor yazmış.)Ve tabi bunun yanında lian li gibi kaliteli bir marka olması da cabası. Bu normal bir şey mi ? @Abdullah Hacıgül
  3. D

Sistem Oyunlarda Aşırı Derecede Kasıyor

Benim bir arkadaşımın laptopunda rtx3050 max-q 75w bir ekran kartı var ve işlemci olarak i5 11400h 45watt var arma 3 oyununda msi ufterburner ile test yaptığımız da gpu kullanımı %50 üzerinde geçmezken gpu watt kullanımı ise 20-35watt arasında dolaştı cpu watt kullanımı ise 30-45w arasında idi...
  4. D

Youtube videosunda meme kullanmak telif mi ?

Youtube videosunda popülerleşmiş meme kullanmak videonun telif yemesine neden olur mu. Yada bunun belli bir süre limiti mi var. Benim duyduğum 15 saniye sanırsam bu doğru mu.
  5. D

30-35k Arası Laptop Önerisi

Bir arkadaşım 30-35k arası bir bütçesi var laptop almak için, genel olarak da oyun oynamak ve iş için kullanacak. Tavsiyelerinizi beklerim
  6. D

Bu monitör sizce nasıl ?

https://www.incehesap.com/viewsonic-vx2728j-27-gaming-oyuncu-monitor-fiyati-65042/ HDR10, %94 NTSC, 8 bit (6 bit + FRC), Flicker-Free, %132 sRGB, %90 DCI-P3, Anti-Glare 2W x 2, 1 x Ses Çıkışı (3.5 mm) 0.5 ms MPRT - 1ms GTG Pivot Var Böyle bir monitör var sizce nasıl ? Başka önerileride...
  7. D

Bu monitör nasıl ve tavsiyeleriniz

Bu şekilde bir monitör buldum https://www.itopya.com/philips-evnia-27-27m1n3200za00-165hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u23559 27" 165hz 1ms 5w*2 hoparlör Pivot Hiç incelemesi ve yorumu da yok sizce nasıldır ve max 5200'e olacak şekilde başka bir monitör önerir var mıdır...
  8. D

Çözüldü✓ Hangi Monitörü Almalıyım ?

https://www.n11.com/urun/acer-nitro-zeroframe-vg270sbmiipx-27-05-ms-165-hz-freesync-full-hd-ips-led-monitor-1555085?magaza=tekramarket&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel 6+2(FRC) Bit 2*2w Hoparlör %99 sRGB Pivot Yok...
  9. D

Wifi Adaptör önerisi

Bilgisayarın anakartında wifi olmadığı için harici bir wifi adaptörü almak istiyorum. Bazı kişiler pCI-E bağlantılı al diyor USB ile ne farkı olur bana tavsiyeler verir misiniz? Anakart:Gigabyte B550 Aorus Elite V2 AM4
  10. D

Çözüldü✓ 3070ti'lı pckolik sistemi sizce nasıl

https://pckolik.com/urun/tron-v3-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/ Bu sistem sizce nasıl 2. Anakarti seçip SSD olarak Samsung seçiyorum ve sıvı soğutma olarakta deepcool ls500 seçiyorum
  11. D

Çözüldü✓ DA-c6 hazır sistem eleştirisi

Dün hazır sistem için çok sabırsızlanıyordum ve beklenen o an geldi saat 6 ya yaklaşırken 6 da yayınlanması gereken video 7 de yayınlandı(hikayeden yola çıkarak diyiyorum 3 gün önce paylaşılan) ve sistem fiyatı olarak harika , performansı olarak harika kalitesi olarak harika bir sistem geldi ben...
  12. D

Bu sistem nasıldır ?

Aşağıdaki sistem nasıldır acaba +1400 tl ye Thermaltake kasasını seçeceğim gameboster'a kasamı emanet etmemek için. 32gb 6000 mhz ram olması çok cazibeli geldi bana ama ankart 2 slotlu birde soğutma blokları yok. Galiba birde oc yapma imaknımızda yok doğru mudur ?. Sizce nasıl nasıl bir upgrade...
  13. D

Bu hazır sistem nasıl acaba

-Intel Core i5 13400F İşlemci -ASUS PRIME B760M-A D4 5333MHz(oc) -GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 -ASUS GeForce RTX 4060 Ti DUAL OC 8GB GDDR6 DLSS 3 128 Bit Ekran Kartı -Thermaltake View 200 TG 650W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasa -MLD M500 ULTRA 1TB NVME 2280 Gen4x4 M.2 SSD...
  14. D

10 gün içindeki diğer 2 sistem nerede

@Abdullah Hacıgül insatagram hikayesinden 10 gün içinde 4 tane f/p sistemi duyuracak tı hele bir tanesi performans bakımından iyi olacaktı ve 10 gün bitmesine 2-3 gün felan kalmıştır bu 2 diğer sistem ne zaman gelecek.
  15. D

DA'nın yeni sistemi hakkında eleştiri.

Bugün tanıtılan sistem gerçekten kendi adıma çok büyük bir hayal kırıklığı oldu fiyatı evet gerçekten çok iyiydi ama sistem gücü olarak bence çok zayıf kaldı, bana göre paylaşılan hikayelere göre en azından 4060ti 16gb ekran kartı olur diyordum ki hayalimde 4070 vardı ki bence 4060ti 16gb +...
  16. D

COLORFUL iGame RTX 4070 Ultra Kaliteli mi

Ben hazır bi sistem almak istiyorum ama içinde COLORFUL iGame RTX 4070 Ultra ekran kartı var ve markayı bilemediğim için hiç güvenemiyorum bilenler beni aydınlatabilir mi ? . GamePower Horizon Gaming MESH Panel 750W 80+ Bronze kasasının içinde ki cpu hakkında da bilgi verir misiniz güvenilir...
Geri