Arama sonuçları: *

1. R

bu bilgisayar ile yayın açsam zorlanır mı ?

Huawei Matebook 14 12.Nesil Core i5 1240P-16Gb-512Gb Ssd-14inc-W11 bu bilgisayara sahibim. hearthstone oynuyorum şimdilik güzel çalışıyor. twitchte yayın açsam çok zorlanır mı illa bir oyuncu pc si mi olması lazım
  2. R

bu bilgisayar ile Hearthstone oynayabilir miyim ?

HUAWEI Matebook 14/ Core I5-1240P İşlemci/ 16GB Ram/ 512GB özellikli bir bilgisayarım var. bu bilgisayar ile Hearthstone oynarsam bilgisayar yanar mı ? çünkü sistem gereksinimleri bundan yüksek istiyor. başka oyun oynamayı düşünmüyorum. teşekkürler.
  3. R

Lenovo LOQ hakkındaki düşüncelerim

Merhabalar arkadaşlar. Lenovo LOQ 4060 ryzen 7640 hs versiyonunu almıştım. 8 GB ram ile gelen ürünü 16 ya yükselttim. Mortal kombat 1 yüklü sadece şuanda. 2 gündür çok güzel performans alıyorum. Oyun zaten 60 fps kilidinde. Ram miktarını yükseltmeden önce sürekli donuyordu. Şuan oyunu sessiz...
  4. R

Çözüldü✓ Lenovo loq için Ram gerekiyor

LENOVO LOQ/ AMD Ryzen 5 7640HS/8GB RAM/512GB SSD/RTX 4060/16''/Gaming Laptop Gri 82XU0053TX. Bu ürünü aldım Media markttan fakat 8gb ram var. Bunu nasıl yukseltebilirim. Uygun ramleri nereden satın alabilirim. Birde Lenovo teknik servisi yardımcı olur mu acaba ?
  5. R

Lenovo Legion Go el konsolu hakkında merak ettiklerim

Herkese güzel bir pazar gününden merhabalar. Lenovo Legion go el konsolu hakkında incelemelere bakıyordum. Genel olarak tabii ki rakiplerine göre iyi duruyor. Sadece merak ettiğim birkaç konu var. Bluetooth ile bir fare ve klavye bağlayabiliyor muyuz ? Mesela apex legends falan oynayabilir miyim ...
  6. R

Mortal Kombat 1 beğendiniz mi?

Herkese güzel bir cumartesiden merhaba. Oyunu nasıl buldunuz arkadaşlar. Ben öncelikle 16 senedir ashrah bekliyordum sonunda geldi. Oyunun grafikleri ve oynanışı yine efsane olmuş. Hikayesi konusunda ipucu olmaması adına tek yorumum biraz daha farklı bir hikaye bekliyordum. Mortal kombat 11 deki...
  7. R

Bilgisayar donanımı mız Midjourney yapay zeka üretimini etkiler mi ?

Herkese merhaba. Başlıktaki gibi. 7 bin TL lik bir bilgisayar ile 20 ve 40 bin liralık bilgisayardaki donanımların midjourney yapay zeka uygulaması üzerinde bir etkisi varmıdır ? Mesela düşük bütçeli Dell vostro ile de yüksek donanımlı bilgisayarlardaki gibi üretim performansı sağlar mı ...
  8. R

Ruh sağlığım nereye gidiyor.

Herkese güzel bir cumartesi akşamından merhabalar. 16 yaşımdan beri panik atak hastasıyım ve kurtuldum. İnanamayabilirsiniz çünkü bende "bu hastalık benimle ölene kadar gidecek" diyordum. Nasıl yendiğimin özel bir formülü yok açıkçası. Sadece şunu söyleyebilirim ki "olumlama" bu süreçte hep...
  9. R

Steam Hesabımın Değeri Nedir?

Merhabalar 5 yıllık Steam hesabımı satmaya karar verdim. Öncelikle en çok oynadığım oyun apex. Tabi ücretsiz bir oyun. Oyun içi içeriğim çok fazla. Kostümler vs. Heirloom olan karakterler : crypto, Watson, VALK, loba, lifeline, revenant, gibraltar Ayrıca hesapta cyberpunk 2077, Victoria 3 ...
  10. R

Çözüldü✓ Asus rog 3060 laptop makul mü

Merhaba birkaç gündür bakıyorum 40 serisinden makas çok olduğu için vazgeçtim. 3060 Lenovo bulsam uygun alacağım fakat bu önüme düştü sizce almalı mıyım...
  11. R

Çözüldü✓ Oyuncu laptop önerisi

Merhaba. Daha önce Lenovo Legion 5 pro kullanmıştım. İyi bir bilgisayardı satmıştım. Şimdi 40 serisi çıkmış. Aslında uzun bir suredir bakıyorum. Araştırıyorum. PC hocası YouTube kanalında incelenmiş bir ürün gördüm linkini buraya bırakıyorum. Sizce bu ürünü almalı mıyım ? Dell nasıl bir...
Geri