Steam Hesabımın Değeri Nedir?

Reaksiyon skoru
10
Merhabalar 5 yıllık Steam hesabımı satmaya karar verdim. Öncelikle en çok oynadığım oyun apex. Tabi ücretsiz bir oyun. Oyun içi içeriğim çok fazla. Kostümler vs. Heirloom olan karakterler : crypto, Watson, VALK, loba, lifeline, revenant, gibraltar
Ayrıca hesapta cyberpunk 2077, Victoria 3 , hogwarts ve elden ring mevcut. Bu hesap ne kadar eder sizce

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Merhabalar 5 yıllık Steam hesabımı satmaya karar verdim. Öncelikle en çok oynadığım oyun apex. Tabi ücretsiz bir oyun. Oyun içi içeriğim çok fazla. Kostümler vs. Heirloom olan karakterler : crypto, Watson, VALK, loba, lifeline, revenant, gibraltar
Ayrıca hesapta cyberpunk 2077, Victoria 3 , hogwarts ve elden ring mevcut. Bu hesap ne kadar eder sizce

Steam id ni buna yaz cıkar her şey

Hesabın toplam değerini çeyreği olarak hesapla veya daha azı 1000tl ise 300max eder işte oyunlardaki içeriğin ise fazla etceni düşünmüyorum açıkçası satılırken alan taraf bunları hesaba kattırmaz eğer satayım elime para geçsin diyorsan para alırsın ama kar etme veya harcadığın paranın büyük bir kısmını çıkarma gibi bir düşüncen varsa üzgünüm

Hesabın toplam değerini çeyreği olarak hesapla veya daha azı 1000tl ise 300max eder işte oyunlardaki içeriğin ise fazla etceni düşünmüyorum açıkçası satılırken alan taraf bunları hesaba kattırmaz eğer satayım elime para geçsin diyorsan para alırsın ama kar etme veya harcadığın paranın büyük bir kısmını çıkarma gibi bir düşüncen varsa üzgünüm
Apex legends hairloom olan hesapları iyi ücretle alıyorlar bildiğim kadarıyla. Sonuçta kolay yapılmıyor.

Apex legends hairloom olan hesapları iyi ücretle alıyorlar bildiğim kadarıyla. Sonuçta kolay yapılmıyor.
hocam ben pek zannetmiyorum apex hiç oynamadım ancak steam hesabında oyunlara ve steam leveline bakılıyor
Post automatically merged:

kanka steam profilini atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

Önemli olan oyunlar ve Steam leveli. Çok dip fiyatlardan satılır hesaplar.

Hocam bana kaça bırakırsın hesabı

Steam profilinizi atar mısın? Steam'deki oyunlarınız pek para etmez. Önemli olan hesabın leveli ve envanterinizde bulunan eşyalardır.

hocam acikcasi cok bir bilgim yok ama 15k edecek bir sey oldugunu sanmiyorum. Yani kimsenin verecegini sanmam. Belki yurtdisindan bulunur. Ve bu fiyatlandirmayi nasil yaptiniz? Eger tr hesaplarina gore yaptiysaniz lutfen yabancilarin sattiklarina gore yapin.

Hesabının toplamı 3K bile olsa (steam leceli hariç) max 500 tl ye gider. Ordan hesab et işte. Bide steam hesabı satılacak en kötü hesap. Brawlstars bile daha çok getiriyor : D

Steam id ni buna yaz cıkar her şey
bu site fazlasıyla yalan atıyor bence yada direk oyunların fiyatının toplamını çıkarıyor. 1.hesabım 500 dolar 2. 1360 dolar :d böyleyse ben ne diye elimde tutayım gider motor alırım :)

Geri