Neler Yeni

Steam Hesabımın Değeri Nedir?

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

xplpeX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ömer Bera Erbil
bu site fazlasıyla yalan atıyor bence yada direk oyunların fiyatının toplamını çıkarıyor. 1.hesabım 500 dolar 2. 1360 dolar :d böyleyse ben ne diye elimde tutayım gider motor alırım :)
kanka yalan tabi kur farkı var arada oyun 20 dolarsa 6 ay önce türkiye de 10 dolara satılıyodu ben euro truckı 8 liraya aldım şimdi kaç para oldu

freasus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Emin TUZCU
Merhabalar 5 yıllık Steam hesabımı satmaya karar verdim. Öncelikle en çok oynadığım oyun apex. Tabi ücretsiz bir oyun. Oyun içi içeriğim çok fazla. Kostümler vs. Heirloom olan karakterler : crypto, Watson, VALK, loba, lifeline, revenant, gibraltar
Ayrıca hesapta cyberpunk 2077, Victoria 3 , hogwarts ve elden ring mevcut. Bu hesap ne kadar eder sizce
Victoria 3 nasıl oyun alınır mı hocam

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,299
İsim
umut şahin
Merhabalar 5 yıllık Steam hesabımı satmaya karar verdim. Öncelikle en çok oynadığım oyun apex. Tabi ücretsiz bir oyun. Oyun içi içeriğim çok fazla. Kostümler vs. Heirloom olan karakterler : crypto, Watson, VALK, loba, lifeline, revenant, gibraltar
Ayrıca hesapta cyberpunk 2077, Victoria 3 , hogwarts ve elden ring mevcut. Bu hesap ne kadar eder sizce
knkm aman aman çok bir şey etmez knkm

rdr2 aga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan
Benimde hesabımın değeri oyun aldıkça düşmüş indrimden dolayı galiba

Top Bottom