Arama sonuçları: *

• Users: XPCX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Aynı tüketici hakem heyetine ayrı konularda 2 ayrı başvuru yapılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar ben aynı tüketici hakem heyetine 2 farklı başvuru yaptım yani birisi Vatan Bilgisayar diğeri İtopya acaba aynı Tüketici Hakem Heyeti olduğundan acaba iptal olma gibi bir durum olur mu acaba 2. başvurumda yani İtopya başvurumda başka bir Tüketici Hakem Heyeti'ni mi seçmem...
  2. X

Bu sürücü nedir nasıl kurabilirim ?

Merhaba arkadaşlar bilinmeyen aygıt yazıyor birtek bu kaldı aygıt yöneticisinde donanım kimliğini de resimlere ekledim bunu nasıl yükleyebilirim teşekkür ederim.
  3. X

ASUS monitör onarım sorgulama iade olmuş mu?

Merhaba arkadaşlar ben monitörü 10 gün önce servise vermiştim itopya kendim götürmüştüm mağazadan aldığım için şimdi Asus onarım sorgulama sayfasından ürünümü sorguladığımda servis süreci tamamlanmıştır yazıyor ama iade mi değişim mi hiçbirşey yazmıyor nasıl anlayabilirim.
  4. X

Philips 720P 1000 HZ Monitör Tanıttı

Merhaba arkadaşlar bu haberi gördüm oyun delisi e-sporcu olmak isteyen arkadaşlar için birebir monitördür o yüzden almadan önce biraz daha bekleyin sabredin bunu alın . Bilgilendirme amaçlı bir konudur. https://www.technopat.net/2025/12/09/philips-evnia-27m2n5500xd-1000-hz-monitor/
  5. X

Bu Steam sepeti alınır mı?, fiyatlarına değer mi ?

Merhaba arkadaşlar Steam sepeti yaptım kış indirimlerinden sizce alınır mı 117 dolar para az değil ama 24 oyunda az değil. Sizce bu oyunlar fiyatlarına değiyormu ?
  6. X

NVİDİA İSRAİLDE TESİS KURACAK(BOYKOT)

Bende RTX 5080 kullanıyorum ama bu saatten sonra NVİDİA BOYKOT birdaha hiçbir kartını almam İsrail'e tesis kurup İsrail üzerinden paranı bölüşüp işletmek nedir. https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/teknoloji-devi-nvidia-israilde-10-bin-kisinin-calisacagi-bir-tesis-kuracak/3775049
  7. X

Asus dünyanın ilk 5K 180 Hz monitörünü tanıttı

Sizce tr ye çıkarsa alınır mı ? https://www.log.com.tr/asus-dunyanin-ilk-5k-180hz-monitoru-rog-strix-xg27jcgyi-tanitti/
  8. X

Assasins creed serisi 50 dolara değer mi ?

Merhaba arkadaşlar bu oyunlar 52 dolara değer mi ? 9 tane oyuna(Odyssey Ultimate Editionda 2 oyun daha veriyor) 50 dolar fazla gibime geliyor ama en iyi indirimlerini de almışlar düşündüm biraz sizce daha fazla indirim gelir mi ?
  9. X

QD-OLED DUAL MODE monitör varmı ?

Merhaba arkadaşlar şuanda piyasada böyle bir monitör varmı acaba bildiğim iki tane dual mod OLED monitör var XG32UCWMG ve PG32UCDP bunlar WOLED bana QD-OLED olan versiyonu lazım varmı piyasada acaba ? @Perfectshot06 @Tayfunns
  10. X

WOLED Monitörlerdeki gray banding sorunu kaplama kaynaklı mı ?

Merhaba arkadaşlar, WOLED OLED monitörlerdeki meşhur gray banding sorunu neden olduğunu konusunu konuşmak istiyorum sizce kaplama kaynaklı olabilir mi? mesela XG32UCWMG de gray banding sorunu yok. 3.nesil WOLED olmasına rağmen yok ama GİGABYTE MO27Q28G da mat kaplama var ve onda gray banding...
  11. X

QD-OLED monitörlerin mor renk sorunu trueblack glossy ile çözülür mü?

Merhaba arkadaşlar aklımda deli sorular var. Şunları merak ediyorum; QD-OLED monitörlerin mor renk sorunu Trueblack Glossy ile çözülür mü? QD-OLED monitörlere de Trueblack glossy kaplama çıkar mı? XG32UCWMG deki gibi gerçek parlak kaplama çıkar mı? Şuanda semi glossy var QD-OLED tarafında...
  12. X

Joygame Zombi rock tekrar çıkar mı ?

Merhaba arkadaşlar bir zamanlar aşırı severek oynadığım Joygame yapımı zombi rock oyunu tekrardan çıkar mı acaba şuanda Facebook oyunlarının kralı olan dungeon rampage de çıktı steame buda çıkma ihtimali sizce nedir ?
  13. X

RTX 5080 Forza horizon 5 kendi kenine kapanıyor

Merhaba arkadaşlar, Ekran kartım rtx 5080 en son driver yüklü Forza Horizon 5 te kendi kendine oyun kapanıyor 4K ultrada ışın izlemede ultrada oynuyorum acaba bundan kaynaklı olabilir mi dicem ama vram 9 gb kullanıyor oyunda daha 7 gb boş :(
  14. X

NVİDİA Gelecek CUDA 13.1 oyun performansını artırır mı ?

Merhaba arkadaşlar bugün böyle bir haber gördüm sizce FPS artarmı oyunlarda çünkü şuana kadarki en büyük güncellemelerden biri olucak. https://www.donanimhaber.com/son-20-yilin-en-buyuk-cuda-guncellemesi-tanitildi--199462
  15. X

TANDEM OLED monitörler 3.nesil woleddeki yansımayı azaltır mı ?

Merhaba arkadaşlar aklıma bu konu takılıyor TANDEM OLED monitörler 3.nesil woleddeki yansımayı azaltır mı ? XG32UCWMG içinde önceki parlak panellere göre %38 yansıma azaltıldı deniliyordu ama kolpa çıktı yansımalar XG27AQDMG de daha az. True black kaplamada bulanıklık azalsın diye kaplama...
  16. X

XG32UCWMG monitör adaptöründen Coil Whine sesi geliyor.

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım monitörün adaptöründen Coil Whine sesi geliyor. İnşAllah iade alırlar iade edeceğim.
  17. X

ASUS ROG XG32UCWMG JELATİNLİ 8 BİT VS JELATİNLİ 10 BİT VS JELATİNSİZ

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım monitörün resimlerini sizlerle paylaşmak istiyorum alacak arkadaşlar bilgilensin diye ben çok memnunum ama iki kusuru var 1. yansımalar çok rahatsız ediyor. 2. Adaptöründe Coil Whine var o yüzden iade etmek istiyorum. O yüzden arkadaşlar siz siz olun elinizdekine...
  18. X

ASUS ROG PG27UCDM JELATİNLİ 8 BİT VS JELATİNLİ 10 BİT VS JELATİNSİZ

Merhaba arkadaşlar PG27UCDM monitörümde 10 BİT ve 8 BİT farkını ve jelatinsiz halini göstereceğim jelatini sökünce görünce muhteşem oluyor nasıl bu kadar fark ettirdiğini anlamıyorum. Keşke iade etmeseydim diyorum şuanda.
  19. X

XG32UCWMG alınır mı sorusunun yanıtı

Merhaba arkadaşlar ben PG27UCDM kullanmış biri olarak söylüyorum XG32UCWMG acayip daha güzel bir monitör ikiside renk seçeneği geniş gam moduna ayarlı yarış modunda seçili ve %50 parlaklık var nasıl anlatsam kameradan tam belli olmuyor ama gerçekten bariz daha güzel XG32UCWMG. daha doğru renkler...
  20. X

Amazon paket kargo şirketine ulaştı.

Merhaba arkadaşlar kargom ilk başta kargo firması tarafından teslim alındı yazıyordu şimdi de kargo şirketine ulaştı yazıyor bu nasıl bir anormal durumdur ya zaten 1 gün önce kargomu teslim almıştılar.
Geri