Arama sonuçları: *

• Users: XPCX
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. X

Kulaklıkta hangi diyafram türü daha iyidir grafen diyafram mı biyoselüloz mu?

Merhaba arkadaşlar 3 tane kulaklık arasında kaldım. 1.Logitech Astro A50 2. Razer BlackShark V3 Pro 3. SteelSeries Nova Pro hangisi daha iyidir? Ve kulaklıklarda hangi diyafram türü daha iyidir grafen diyafram mı biyoselüloz diyafram mı?
  2. X

Borderlands 4 oyun kodunun süresi var mı?

Merhaba arkadaşlar şu an elimde Borderlands 4 oyun kodu var ekran kartını alırken verdiler şimdi aktifleştirmek istiyorum NVIDIA App'e girdim ama kodun süresi doldu diye uyarı veriyor ama oyun kodlarını kullanmak için belli bir süremi vardı ki?
  3. X

Turkcell evime gelen telefon numarasının aktivasyonu yapılmazsa ne olur ?

Merhaba arkadaşlar az önce evime telefon numarası yani hattı geldi ama artık kullanmak istemiyorum vazgeçtim numara aktivasyonu yapılmazsa ne olur bir borç vs çıkar mı e devlette zaten numara aktif veya pasif olarak gözükmüyor yani numaraya dair hiçbirşey yok sanki hiç çıkarmamışım gibi gözüküyor.
  4. X

Turkcell evime gelen telefon numarasının aktivasyonu yapılmazsa ne olur ?

Merhaba arkadaşlar az önce evime telefon numarası yani hattı geldi ama artık kullanmak istemiyorum vazgeçtim numara aktivasyonu yapılmazsa ne olur bir borç vs çıkar mı e devlette zaten numara aktif veya pasif olarak gözükmüyor yani numaraya dair hiçbirşey yok sanki hiç çıkarmamışım gibi gözüküyor.
  5. X

ASUS ROG PG27UCDM BİOS SÜRÜMÜ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM ? G815JHR midir ?

Merhaba arkadaşlar bugün asusun sitesine baktığımda çok farklı bir olayla karşılaştım artık eskisi gibi dümdüz bios indirmek yerine G815JHR G815LM gibi bios isimleri koyulmuş bunlar ne oluyor ve bizim monitörün biosu hangisi olduğunu nasıl öğrenebiliriz?
  6. X

HyperX Cloud orbit s alınır mı?

Merhaba arkadaşlar bu kulaklığı almak istiyorum sizce nasıldır alınır mı? Daha iyisi var mı? HyperX Cloud orbit s alınır mı?
  7. X

Driveri NVIDIA App üzerinden mi yoksa NVIDIA sitesinden mi indirip kuralım?

Merhaba arkadaşlar acaba fark eder mi bilmiyorum ama NVIDIA App üzerinden mi driver güncelleyelim yoksa NVIDIA driver sitesinden mi güncel driverı indirip kuralım.
  8. X

Razer BlackShark V3 mü Razer Kraken V3 Pro mu ?

Merhaba arkadaşlar sizce hangi kulaklık ses seviyesi ve bass konusunda daha iyi ve yüksektir ? Razer BlackShark V3 mü Razer Kraken V3 Pro mu ? Ve birşeyi merak ediyorum hangi seri daha iyi kraken serisi mi blackshark serisi mi ?
  9. X

Asus Wifi 7 router önerisi

Merhaba arkadaşlar Wifi 7 Router önerisi istiyorum evin her yerinde çeksin istiyorum.
  10. X

Rtingse göre hangi monitör daha iyidir ?(ASUS ROG PG27UCDM vs XG32UCWMG)

Merhaba arkadaşlar Rtingse göre hangi monitör daha iyidir ?(ASUS ROG PG27UCDM vs ASUS ROG XG32UCWMG) https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/asus-rog-swift-oled-pg27ucdm-vs-asus-rog-strix-oled-xg32ucwmg/88031/100486
  11. X

Amazon ama farklı satıcıdan monitör alıcam ölü piksel çıkarsa nasıl iade ederim

Merhaba arkadaşlar Amazon'dan monitör alacağım ama farklı satıcıdan monitör alacağım ölü piksel çıkarsa nasıl iade ederim iade sayfasında direk iade butonu çıkar mı yoksa başka yöntemi mi var? Ölü piksel çıkmazsa iade yine de iade edebilir miyim çünkü mesafeli satış olduğundan görmeden alıyoruz...
  12. X

PSU gözüken kasa önerisi Cooler Master TD500v v2'den daha büyük kasa önerisi

Merhaba arkadaşlar PSU gözüken kasa almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum Cooler Master TD500v v2'den daha büyük bir kasa istiyorum.
  13. X

QD-OLED monitör için ışık geçirmeyen kalın perde önerisi

Merhaba arkadaşlar QD-OLED monitör almak istiyorum mor renk tonu olmasın diye ışık geçirmeyen kalın perde almak istiyorum öneri yapabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim.
  14. X

Hangi OLED monitör daha doğal rengi(gerçekte olan renge yakın) veriyor?

Merhaba arkadaşlar OLED monitörde bu görüntüyü gördüm kafam çok karıştı sizce hangisi daha doğal(gerçekte olan renge yakın) bana göre sağdaki daha gerçekçi geldi sağdaki WOLED soldaki QD-OLED
  15. X

Semi-Glossy monitör alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar Asus markasının glossy diye geçen monitörleri Semi-Glossy imiş bende yeni fark ettim sizce alınır mı ? QD-OLED veya WOLED olması fark etmez.
  16. X

ASUS ROG XG27UCDMG mi ASUS ROG XG32UCWMG mi

Merhaba arkadaşlar, bu iki monitör arasında kaldım. XG27UCDMG mi XG32UCWMG mi hangisi alınır, şu anda XG32UCWMG satışı yok bu hafta çıkar diye tahmin ediyorum. Sizce hangisi daha iyidir? Ayrıca artık QD-OLED veya WOLED olması önemli değil benim için çünkü odama kalın perde taktım hiçbir ışık...
  17. X

Corsair HS60 haptic mi Razer Kraken V3 hypersense mi?

Merhaba arkadaşlar iki kulaklıktan birini alacağım sizce hangisinin Corsair HS60 haptic mi Razer Kraken V3 hypersense mi? Ses seviyesi, bassı ve titreşimi daha fazladır?
  18. X

Vatan Bilgisayar iadeniz tarafımıza ulaştı olarak yazıyor. Ne zaman iade alınır?

Merhaba arkadaşlar Vatan Bilgisayar'dan internet sitesi üzerinden bir ürün aldım, bir hafta önce iade ettim. Şimdi siteden kontrol ettiğimde "iadeniz tarafımıza ulaştı" olarak yazıyor. Ne zaman iade alırlar ve sonuçlanır?
  19. X

Alıcı ekran kartı seri numarası istiyor vereyim mi?

Merhaba arkadaşlar sahibinden de ekran kartı satıyorum alıcı ekran kartı seri numarası istiyor vereyim mi? Bir sorun vs olur mu?
  20. X

ASUS ROG PG27UCDM monitörün ekranındaki çizgilerin sebebi nedir?

Merhaba arkadaşlar monitörümde (ASUS ROG PG27UCDM) çizgiler var siyah renklerde veya ekranda belli oluyor sebebi nedir acaba?
Geri