Arama sonuçları: *

• Users: Olumsuz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Tek kişilik oyun önerileri

Arkadaşlar tek kişilik oyun önerisi lazım. Grafikleri güzel olsun indirime girerde max 150tl olsun(indirimli hali) akıcı olsun sarsın.
  2. O

Ht05 vs T17 vs T13 hangisi?

Arkadaşlar başlıkta gördükleriniz Qcy markasının modelleri hangisini alsam kararsız kaldım.
  3. O

500 tl Bluetooth Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar max 600 tl bütçem var kulak içi bir kulaklık arıyorum sesi iyi olsun seste çok gecikme olmasın kullanım suresi (şarjı) fazla olsun yeter. Önerilerinizi bekliyorum.(QCY markası iyi diye duydum)
  4. O

Razer blackshark V2 vs SteelSeries Arctis Nova 1

Arkadaşlar merhaba başlıkta gördüğünüz iki kulaklık arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyidir. Kulaklıkların iyi veya kötü yanları varsa söylermisiniz?
  5. O

1000 TL Kulaklık Önerisi

Merhaba arkadaşlar ortalama 1000 tl butcem var max 1300 olur genellikle oyun için kullanıcam ara sıra film izlerim. Mikrofonu iyi olsun ses kalitesi güzel olsun.Önerilerinizi bekliyorum
  6. O

Ortalama Oyuncu Kulaklık Önerisi

Erhaba arkadaşlar 1000 tl bütçem var max 1200-1300 yapabilirim genellikle oyun için kullanacağım. Arada film filanda izlerim. Önerilerinizi bekliyorum...
  7. O

Usb li kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar max 1300 tl bütçem var. Arkadaşım usb li al dahs çok işine yarar dedi. Hikayeli oyunlar, valorant, csgo veya film icin kullanıcağım.
  8. O

Arkadaşlarla oynanacak oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar ben 3 arkadaşımla birkikte oyun oynamak istiyorum. Birinde 1050ti, diğerinde 1650, bendede 4050 ekran kartı var.Çok pahalı olmayan(oyun indirime girmesini bekleyebiliriz indirimle birlikte max 150tl olsun). Çok eski olmasın. Güzel grafikleri olsun. Oyun onerilerinizi bekliyorum.
  9. O

Fanlarda uğultu sesi

Merhaba arkadaşlar acer nitro 5 aldım 2 hafta önce ve hiç bir sıkıntım yoktu ama bugün laptopu açtığımda Cpu fanından "vu vu vu" şeklinde uğultu sesleri geliyor. Nitro sense ten Cpu fanlarını artırınca bu sesler azalarak gidiyor ama geri düşünce geri başlıyor napmam lazım korku sardı içimi.
  10. O

Ortalama 1k oyuncu kulaklık önerisi

Merhaba arkadaşlar max 1.3k oyuncu kulaklık önerisi istiyorum. Mikrofon çok büyük durmasın
  11. O

The Witcher 3 alınır mı??

Merhaba arkadaşlar witcher 3 epic gameste 110 tl olmuş indirime girmiş. alınır mı? yoksa daha sonradan 2-3 ay sonra bu fiyat bandında daha iyi grafikli daha yeni bir oyun indirime girermi?
  12. O

Yüksek kalite oyun önerisi

Merhaba arkadaşlar yüksek kaliteli bir oyun lazım hikayeli olsa iyi olur. Aşırı pahalı olmasın. Rtx 4050 ekran kartım var.
  13. O

300 tl oyun önerisi lazım

Merhaba arkadaşlar arkadaşlarımla oynayabilceğim oyun lazım gelişmiş olsun biraz. Böyle indirimlede ileride 100tl ilan olursa almalık oyun.
  14. O

100 Tl Bandında 2 Kişilik Oyun Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Ben kuzenim ile birlikte Steam veya Epic Games üzerinden oyun oynayacağız. Hikayeli olsa iyi olur olmasa da fark etmez. Bende RTX4050 kuzenimde 1050 Ti var. Bütçemiz oyun ileride indirime girip 100 150 TL civarına düşecek oyun tavsiyelerinizi bekliyorum.
  15. O

Acer Nitro ayrık gpu boşta

Merhaba arkadaşlar bugün acer nitri 5 an 515 58 modekini satın aldım nitosens e giriyorum fakat gpu yeri derecesi yazmiyor ve yüzde kaç kullanıldığı yazmıyor ayrık gpu boşta var. Ara sıra saliselik sadece derecesi yazıyor geri gidiyor neden ?
  16. O

Hazır Sistem Nasıl? YARDIM

Merhaba arkadaşkar bu hazır sistem nasıl? https://www.itopya.com/ali-bicim-ivjamd-ryzen-5-5500msi-geforce-rtx-3060-ventus-3x-oc-12gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2gefor_h23694 Hiç bi eksiği varmı?(eklemem gereken bir şey varmı?) Bide işletim sistemi geliyormu yoksa freedosmu? 1694350355 Darboğaz olrumu?
  17. O

Max 15k Hazır Sistem Tavsiyesi YARDİM

Merhaba arkadaşlar max 15k sistem önerilerinizi bekliyorum.
  18. O

Max 15k laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar max 15k bütçem var laptop almak istiyorum. Kodlama, 3d model, ara sıra oyun ve derslerimi yapacağım ortalama 3 yıl kullanacağım önerilerinizi bekliyorum.
  19. O

Acer nitro 5 an515-57

Merhaba arkadaşlar bu laptop nasıl? Bu fiyata daha iyidi bulunur mu? https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-5-an515-57-intel-core-i5-11400h-8gb-512ssd-rtx3050-4gb-156-144hz-w11-nhqeley004-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00003GSLCU?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail
  20. O

Max 27k laptop önerisi

Merhaba arkadaşlar max27k bütçem var ortalama 4-5 yıl kullanacağım kasası sağlam bir gaming laptop lazım.
Geri