Arama sonuçları: *

• Users: necq
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. necq

75-80k’ya gaming laptop önerisi

75-80k civarı gaming laptop düşünüyorum. Msi ve asus arasında kaldım aslında. Hatta i9 olsa ne değişir, 4060 iş görür mü bu fiyat bandına çıkıp 4080 mi almalı kafam çok karışık Ayrıca çok ısınsın da istemiyorum kalkıp verimsiz bir cihaz almak ya da olabileceğinden düşün güçle çalışsın da...
  2. necq

Tez ve sunu için laptop önerisi

arkadaşlar sadece tez ve sunu hazırlamak, belki bişeyler izlemek için. oyun performansının hiç önemli olmadığı uzun ömürlü gidebilecek f/p bi laptop arıyorum. anlayacağınız tabletten hallice bi PC lazım. bütçe 10-15e kadar çıkabilir ama ne kadar ucuz o kadar iyi sadece akademik işler için...
  3. necq

pc donma sorunu yaşıyorum

pcyi yeni aldım biosunu güncelledim driverları kurdum testleri yaptım herhangi bir sorun çıkmadı. sadece pcde donma sorunları yaşıyorum. fark ettiğim 2-3 şey var sadece onları paylaşacağım. sürekli olmuyo bu donma, xboxtan bir oyun indirirken daha sık oluyo sanırım, donmaya başladığı gibi...
  4. necq

Çözüldü✓ VG249Q1R ışık sızması problemi

montiörde ölü piksel testi için açtığımda siyah renkte rahatsız edecek düzeyde bi ışık sızması olduğunu fark ettim. ghostingdir ölü pikseldir yok güzel monitör ancak bu ışık sızması için ne yapabilirim. itopyadan aldım ve bugün açtım. değişim falan yapılıyo mu. sanırım garanti kapsamında...
  5. necq

Çözüldü✓ Bios güncellemesi sorunu

Yeni pc almıştım biosumu güncelleyeyim dedim. Usb ile attım yeni sürümü. Güncelledim bitti başarılı diye bildirim aldım. Resetlenecek diye uyarı aldım tamama tıkladım ama sonra display port tanınmadı gibi bi bildiri aldım. Şuan siyahekran gözüküyo sebebi çözümü nedir teşekkürler 1695478228...
  6. necq

planet-snowball alınır mı?

https://www.itopya.com/planet-snowballamd-ryzen-5-5500asus-radeon-rx-6650-xt-dual-8gb-oc16gb-ddr4480gb-nvme-m2-ssdgam_h24157 şu sistem 5600 takıp almayı düşünüyorum sizce fp midir daha iyisi bu fiyata bulunur mu? maks 17-18 civarına çıkabilirim ayrıca daha fazla bekleme niyetim yok beklemeli...
  7. necq

çok basit DA-G7 alma taktiği

arkadaşlar alamayanlar hiç üzülmesin 3-4 daha fazla verip aynı ürünü bir sonraki gün buralardan alabilirsiniz sağolsunlar çok güzel indirimsiz şekilde koymuşlar sarı siteye:D hatta iki arkadaş hiç uğraşmamış youtube videosundan kapak fotosu bile almış :D :D :D :D :D :D...
  8. necq

4750tl bütçe monitör

17-18k civarı kasa maaliyetim oldu 4-5kyı geçmeyecek f/p monitör önerisi olan varsa indirim zamanı çok güzel olur teşekkürler.
Geri