Arama sonuçları: *

• Users: viceking
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. viceking

Öneri Kocaeli İzmit İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Merhaba arkadaşlar, Kocaeli İzmit içinde ev tuttum. Hızlı ve kesintisiz ev interneti için hangi sağlayıcıyı seçmemi tavsiye edersiniz?
  2. viceking

Sivilce Yapan Yiyecekler

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Lise zamanında sivilce sorunum vardı, krem ve sivilce hapı kullanarak çözmüştüm. Şu an öyle bir sivilce sorunum yok şükür ancak bazı yerlerde yine tek tük sürekli çıkıyor. Eskisi gibi ordu halinde hücum etmiyorlar ancak bir iki yer var sürekli sivilce çıkıyor...
  3. viceking

Öneri S24 Ultra YD (Server Kayıt)

Merhaba arkadaşlar, S24 Ultra YD almayı düşünüyordum ancak server kayıt yapılmadığını duymuştum ve vazgeçmiştim. Durumda herhangi bir gelişme var mı, server kayıt yapılabiliyor mu artık?
  4. viceking

Sert Sakal Sorunu ve Çözüm Önerileri

Merhaba arkadaşlar, iyi forumlar. Sakal uzatmayı ve genel olarak kılı sevmiyorum ancak sakallı görüntümü de beğeniyorum. Neden sevmediğimi düşündüğümde de bunun sakalımın sert olduğu için sürekli kaşınması ve bir süre sonra istemsiz yolmaya başlamam olduğunu anladım. Siz de bu sorunu yaşadınız...
  5. viceking

Spor Yaptıktan Sonra Vücut Ağrısı Geçmiyor

Merhaba arkadaşlar. Hayatımda ilk defa spora başladım, düzenli gidiyorum. Şöyle bir sıkıntı var, çalıştığım yer neresi ise ağrısı bir türlü geçmiyor. Bütün gün hep bir yerlerim ağrıyor bu yüzden spor dışında yataktan çıkasım gelmiyor. Öğrenciyim zaten ara tatilde işim gücüm yok bütün gün...
  6. viceking

Ürünleri Nereye Sipariş Edebilirim?

Merhaba arkadaşlar. KYK'da kalıyorum, gün içinde dışarıda olduğum için kargoyu KYK'ya gelirse alamam. Teslimat noktası seçeneği de çoğu siparişte gözükmüyor. Trendyol vb. yerlerden aldığım ürünleri nereye sipariş edebilirim? Mesela kargo şubesine gitse ben sonra gidip oradan alabilirim sıkıntı...
  7. viceking

Replika İmitasyon Üst Giyim

Merhaba arkadaşlar. Replika (imitasyon) tişört, polar, hırka, sweat almak istiyorum. The north face, columbia, nike vb. markalar. Bunun için güvenilir instagram sayfası ya da fiziksel mağaza tavsiyeniz var mı? İstanbul ve Kocaeli içinde olursa çok daha iyi olur. Teşekkürler.
  8. viceking

Parfümü Başka Şişeye Koymak

Merhaba arkadaşlar. Parfüm kullanıyorum ancak sıkması biraz zor, bunu böyle trendyol'dan fln boş sprey şişesi alıp onun içine koysam onunla sıksam nasıl olur? Şimdi bu parfümü üretirken de şişesini ve sıkılma şeklini de o içindeki formüle göre ayarlamışlardır, başka kutuya koyup başka spreyle...
  9. viceking

İmitasyon Replika Ayakkabı Kıyafet

Merhaba arkadaşlar. Nike air force, dunk low vb. ayakkabılar almak istiyorum. Orijinal olanlar 5k fln, onları alamam. Replika ancak giyilmeyecek kadar kötü de olmayan, tavsiye edebileceğiniz modelleri satan yerler var mı? Bir kere New Balance almıştım replika ve ayağımı acıttığı için...
  10. viceking

Android Tablete Sürüm Atma Ücreti

Merhaba arkadaşlar, biri yazdı bana eski bir tablete root twrp sürüm yükseltme fln yapıcam. Bunu kendim sürekli yapıyorum ancak başkasına hiç yapmadım. Ne kadar ücret istemem lazım bilmiyorum, sizce nasıl bir fiyat çekeyim?
  11. viceking

Üniversite Öğrencisi İçin Para Kazanma Yolları

Merhaba arkadaşlar. Üniversite öğrencisi olarak çok vakit harcamadan internetten para kazanma yolları var mı? Mesela halka arz, kripto ön satışları, airdrop gibi şeyler? Miktarı çok önemli değil, aylık 100 lira bile getiren bir kaynak olsa olur, işe girip çalışmak gibi vakit gerektirmesin yeter...
  12. viceking

Öneri Yazılım İçin Laptop Önerisi (50K)

Merhaba arkadaşlar, yazılım için laptop arıyorum. Bütçe 50K ama hepsini harcamak zorunda değilim, işimi görecek bir laptopu 35-40K'ya bulursam da alırım. *Genel olarak yazılım için kullanacağım ancak sadece yazılım değil, bazen tasarım nadiren de oyun. *Günlük kullanımda birçok programı aynı...
  13. viceking

Öneri HP Victus vs Acer Nitro

Merhaba arkadaşlar, bir laptop almayı düşünüyorum. Açılan konulara baktığımda hep HP Victus ve Acer Nitro serilerinin önerildiğini gördüm. Malzeme kalitesi ve genel anlamda uzun kullanımda hangisi daha iyidir? Özel bir modelden ziyade seri hakkında fikrinizi merak ediyorum, bu cihazları...
  14. viceking

İstanbul'da Randevu Bulamıyorum (MHRS)

Arkadaşlar karnımda (göbek deliğinin altı ve civarı) bir ağrı oluyor sürekli, dahiliyeden randevu bakıyorum, İstanbul avrupa yakasında sabah 10'da bile baksam çıkmıyor randevu, ilçeyi geçtim yani. Anadolu'da çıkıyor da onun için de tüm günümü feda etmem lazım git gel. Randevu alma taktiği olan...
  15. viceking

Öneri İkinci El Monitör Önerileriniz

Arkadaşlar iki tane monitör almayı düşünüyorum ikinci el, tanesi max 2k olacak. Bu model nasıl sizce? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-monitor-lenovo-thinkvision-s22e-20-21.5-4ms-full-hd-ips-monitor-1140447500/detay
  16. viceking

Öneri Düşük Profil Klavye Önerisi

Merhaba arkadaşlar, uzun süredir laptop kullanıyorum. Laptop klavyesi kullanmaya alıştım ancak bazı tuşları bozulduğu için harici bir klavye ile kullanmak istiyorum. Laptop klavyesine benzer düşük profil bir klavye arıyorum. Bütçe max 500 TL. "Casper Nirvana KB7900" modelini buldum şimdilik...
  17. viceking

Mühendislik Yaz Stajı

Arkadaşlar mühendislik okuyorum, bu yaz staj yapmam gerekiyor. Staj için ne zaman başvurulara başlamam lazım? Ortalama başlangıç ve bitiş zamanları hakkında bilgisi olan var mı? Üniversitede staj yapan arkadaşlar bilgi verirse memnun olurum. İyi forumlar.
  18. viceking

Saçıma Limon Sürmemelimiyim?

Merhaba arkadaşlar. Saçıma şekil vermek için eskiden limon sürüyordum. Bir süredir saçım uzun olduğundan gerek kalmıyordu ancak şimdi yine kısa kestirdim ve şekil vermem gerekiyor. Üst taraflara limon sürüp verdiğim şekli korumasını sağlıyorum. Kimyasal ürünlere bulaşmadım, bu yöntem daha...
  19. viceking

Öneri TAB GIDA HALKA ARZ OLUYOR!

Merhaba arkadaşlar. TAB GIDA halka arz edilecek diye haberler gördüm. Bu halka arz olaylarını sürekli duyuyorum ama hiç katılmadım, bu seferki ilgimi çekti. TAB GIDA ve genel olarak halka arz hakkında görüşleriniz neler? Kazançlı mı sizce?
  20. viceking

Xiaomi'de Çıkan Garip Reklamlar

Merhaba arkadaşlar telefonumda MIUI 12 yüklü. Reklamları elimden geldiğince kapattım ama yine geliyor. Aşağıdakine benzer reklamları nasıl kapatabilirim?
Geri