Arama sonuçları: *

• Users: Gorkeemmm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. G

Iphone 16 Pro Max 1TB 120.000TL Olacak Haberi/İddiası

Sizce böyle bir telefona 120k para dökülür mü? Bence hayır. 120k ya yaptığım planlamaya bakın, 16 Pro Max 1TB yerine bunları yapardım ben: Iphone 16 pro max 1tb 120k tl Samsung a55 256/8gb 18.350tl Ps5 pro 32k tl gt7 fiyat dahil (32k tahminimdir) 65k para kaldı: 500tl ile 1gbit fiber...
  2. G

185.350TL - 198.100TL Bütçeli Hazır Sistem Arayanlar İçin 4 Sistem

FİYATLANDIRMA KÜÇÜKTEN BÜYÜĞEDİR! SİSTEMLER GAMING GEN'DEN HAZIRLANDI Almak isteyenler için ennnnn pahalı olan AMD işlemcili RTX4090 kartlı ennnn baba parçalı sistemleri fulledim. MONİTÖR YOK HE :D Not: Kendim sıralamadan büyükten küçüğe olarak ayarladım, işlemciler intel değil malum...
  3. G

Meta for Business Diye Bir Yerden Gmail Geldi Seri Yardım Lazım

Meta for business isimli bir yerden Gmail geldi. Reklamınız onaylandı diyor. Aşağısında da reklamı gör diye mavi bir buton var. Bu reklam planlandı ve yayınlanıyor yazıyor altında. [09/01/2024] prom yazıyor altında da e-sigara mağazası diyor. En altta bu mesaj (benim Gmail adresim)...
  4. G

Logitech Driving Force GT Alınır mı?

2. El olarak alacağım, 4.8k ve 5.2k olarak iki tane buldum ve 5.2k olan daha temiz ve iyi duruyor o yüzden ona karar verdim. Bu zamanda hala alınır mı? Not: sadece ama sadece yarış oyunlarında kullanacağım. F1 ve ETS de kullanmıcam. Ki zaten F1 yok, ETS var ama sarmadı niye bilmiyorum neyse öyle...
  5. G

İlk E.A. sonra Dil seçtim, geri E.A. düşünüyorum yardım

Şimdi agalar selamlar, ben 10. Sınıftım 11 oldum. Ilk kağıt geldiği zaman E.A. seçtim. Sonra birdaha kağıt geldi değiştirmek isteyen olursa diye. Bende dil yazdım çünkü avukatlık/savcılıktı hedefim baktım baya baya yüksek ve matematik istiyor, dil seçtim çünkü yapamayacağım bir şey yok. Matematik...
  6. G

330-350tl max 400tl klavye

Blue veya Mechanic Switch zorlarsam 400-450tl ama şuan 330tl uygun olur. Kompakt olmasın. 46cm tam boy şuanki klavyem, normal hp nin ofis klavyesi. Numpad olmasada olabilir ama kompakt olmasın yani tuşlar minnak olmasın. Numpad olursa + olur.
  7. G

HyperX Cloud 3 vs Logitech G Pro X

İkisinede detaylı inceliyorum lakin hala arada kaldım. 7.1 performansları nasıl bilmiyorum, bu yüzden arada kaldım. Ayrıca birisi (G Pro X) yazılıma bağımlı bir kulaklık bu iyi mi? bilemedim, bu da arada kalmamın 2. sebebi. Diğer sebep ise uzun süre (5-8 saat) kulağımdan çıkarmayacağım herhangi...
  8. G

Corsair HS80 USB vs HyperX Cloud 3 Kablolu

Hangisi alınır? C3 için 7.1 i düzgün değil, bazı ses sorunları var demişler. Ayrıca test videosunda gördüğüm kadarıyla mikrofonu daha eski yani pürüzlü bir ses iletimi sağlıyor. Corsair HS80 için kablosu örgü değil demişler, kontrol edicem fotoğraflardan. Ayrıcada kulağa oturmuyor gibi bir söz...
  9. G

AMD AFMF Hakkında Sorular

24 ocakta mı yoksa 26 ocakta mı geliyor? Rx6000 ve rx7000 serisi için geliyor demi? Oyunda 1080p de en az 60fps mi almamız gerekiyor? Her oyunda mı açabileceğiz? Görüntü kalitesi FSR nin hangi modunda olduğumuza bağlı olarak AFMF yi açınca aynı mı kalacak? AFMF yi AMD Radeon Software da nereden...
  10. G

Corsair HS80 USB vs HyperX Cloud 3 USB

Hangisini almalıyım? İkisi de çok güzel kulaklıklar ama arada kaldım. 7.1 benim için önemli, mikrofonda önemli müzik-ses kaliteside önemli yapısal olarak malzemeside önemli. Yani direkt kulaklık mikrofon performansı çok önemli lakin bu ikidi arasında kaldım ve sıktı. İzlemediğim video kalmadı...
  11. G

1.900-3.750 TL Kulaklık Önerisi

Razer HyperX Logitech SteelSeries JBL Bu markalardan, 7.1 içeren, USB girişli yada USB Konnektörlü veya markanın kendisinin ayırıcısı olduğu, mikrofonu ve kendinin kaliteli ve sağlam olduğu, müzik dinlerkende güzel bir deneyim sağlayabilen kulaklık önerilerinizi bekliyorum. Kablolu olacak adı...
  12. G

F/P Kaliteli Gaming Kulaklık

Max 1.5k tl verebilirim. Teknosa, vatan, mediamarkt olsa daha iyi olmazsada amazondan veya başka yerden güvenilir iyi bir yerden alabilirim. Usb girişli olması daha iyi olur çünkü nerden takarsam takayım pc ye kulaklığımın mikrofonunu görmüyor. Ayırıcı da kullandım olmadı aygıtlara baktım...
  13. G

Tlauncher Virüslü mü?

Uzun süredir kullandım, halada kullananlar var. Bir ara virüslü yazılım var diye ortalığı ayağa kaldırdılar. Şimdi durum ne? Yeni PC de de oynamak için kullanıyorum bir şey ne fark ettim nede oldu. Orjinalide 590 tl veremem. Lunar Client, Badlion Client yada Labymod gibi yerler var diyorlar...
  14. G

Bir süredır kabızlık ve bir şey daha

Yaklaşık 2 haftadır falan kabızlık var, belki 3 haftadır tam bilemiyorum, bazen böyle oluyor uzun süre sürüyor sonra ne oluyorsa ger düzeliyor bu 1. Sorun. 2. Sorun ise, ufak tuvaletimi yaptıktan sonra gidiyorum hala varmış hissi oluyor. Buda 2. Sorun. Bilginiz var mı? Önerebileceğiniz bir şey...
  15. G

Rx6700 sistemde bu ses coil whine mı?

Kendim çektim. Minecraft 1.20.1 de shader açmıştım baya iyi, o zaman geliyordu. Bu ses coil whine mı? Öyleyse ciddi bir problem var mı? Harekete geçmelimiyim? Yoksa dursun mu? Sistem 1 aylık. 2 yıl garantisi var sistemin.
Geri