Arama sonuçları: *

1. MorgothBelegurth

Powerway Bigbox 40W mı ? QCY SP7 mi? (Bluetooth Hoparlör Tavsiyesi)

Powerway QCY Sp7 Fiyat olarak çok yakınlar birbirlerine kararsız kaldım. Bluetooth hoparlörden anlayan bilgisine ve tecrübesine güvenen arkadaşlar fikir verebilir mi ?
  2. MorgothBelegurth

5000 TL ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

Arkadaşlar herkese selamlar. Başlıkta da söylediğim gibi 5000 tl ye kadar olan ürün tavsiyelerinize açığım. Fakat durum biraz esneklik gösterebilir aradığım özelliklere göre. Örnek olarak Arctis Nova 5 diyebilirim. Fakat çok takıntılı biriyim ve kronik sorun olan ürün istemiyorum. (Ses tekerleği...
  3. MorgothBelegurth

Redragon Zeus X PRO Kablosuz SiyahGaming (Oyuncu) Kulaklığı alınır mı ?

Öncelikle herkese selamlar. Küçük bir araştırma yaptım fakat özellikle Türkçe olarak hiçbir inceleme rehberi bulamadım. Marka nasıldır? Markanın bu ürünü nasıldır? Daha önce bilen tecrübe eden kullanan var mıdır? Sizce alınır mı? Özellikleri tatmin edici gibi geldi. Ses sürücüleri, ergonomisi ve...
  4. MorgothBelegurth

TCL 65C755 donanımı güvenle kaldır

TCL 65C755 modeline sahibim. Fakat harici HDD veya USB flash bellek taktığımda, verilere veya cihazlara zarar gelmemesi adına, donanımı güvenle kaldır seçeneği mevcut mudur? Nasıl yapılacağını bilen var ise lütfen yardımcı olabilir mi?
  5. MorgothBelegurth

Yardım North Bayou H100 vs F80 vs xDrive MNT-46

Herkese selamlar öncelikle. Bu 3 ürün arasında kaldım. Lütfen ürünler arasındaki temel farkları belirtebilir misiniz ? Tecrübelerine ve bilgilerine güvenen arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz ? Monitörüm: AOC CQ32G1 Monitör (31.5 İnç) North Bayou Nb H100 1399 TL North Bayou Nb F80 1399 TL...
  6. MorgothBelegurth

EXVEGA satıcılı seçili ürünlerde 5000 TL ve üzerine %25 indirim

ÜRÜNLER Sanırım kendi Exvega official sitesinden daha ucuz durumda şuan ürünler. Fakat bende kararsızım ürün almakla ilgili. Kasım-Aralık aralığında kendi sitelerinde çok daha makul ciddi indirimler olabilir. Tercihe göre isteyen arkadaşlar değerlendirebilir. NOT: Hepsiburada üzerinden koltuk...
  7. MorgothBelegurth

Oyuncu koltuğu önerisi

Arkadaşlar herkese selamlar. Birazcık küçük araştırmalar sonucu üç tane model arasında kaldım. Günde en az sekiz saat bu koltukta işlerimi halledeceğim. Uzun yıllar boyu kullanmak ve sağlam, dayanıklı, kolay yıpranmayan kaliteli bir ürün istiyorum. Eğer bu modeller dışında önerebileceğiniz başka...
  8. MorgothBelegurth

Çözüldü✓ Kioxia Exceria G2 1 TB alınır mı?

SSD için çok fazla araştırma yaptım fakat kararsız kaldım. Fakat en sonunda buna karar verdim görüşlerinizi merak ediyorum arkadaşlar. Farklı alternatiflere açığım. MSI B550M Pro-VDH Wi-Fi anakart kullanıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim. Kioxia Exceria G2 1 TB
  9. MorgothBelegurth

Çözüldü✓ Ryzen 5 5600 RAM önerisi

Herkese selam öncelikle. Genel bir araştırma yaptıktan sonra fiyat ve performans açısından bu iki RAM arasında kaldım. Kalite ve performans açısından başka alternatifi olan var ise ya da bu iki RAM marka modeli arasında hangisini almamın daha iyi olacağını önerebilen var ise yardım edebilir mi...
Geri