Arama sonuçları: *

1. Morpheus496

🔥İndirim Seçili RAZER ürünlerinde 500 TL indirim (Razer Basilisk V3 35K vb.)

Merhaba, Kendim için kablosuz razer mouse bakıyorum şuan tam istediğim indirimleri bulamadım ancak kablolu olarak düşünen var ise Razer Basilisk V3 35K ürün çıkalı en düşük fiyatı şuan 2650 tl ye düşüyor sepette prime kampanyası ile birleşince bundan daha ucuza satılmadı...
  2. Morpheus496

🔥İndirim RAZER ISKUR V2 18,497 TL

Merhaba, Uzun süredir takip ettiğim bir koltuk kendisi ve stok yoktu bundan dolayı fırsatçılar 60-90 k arası satıyordu şuan stok gelmiş 3 renk olarak 30-35 k ya ben 30kya sipariş ettim ancak bugün kontrol ettiğimde siyah rengi 18,497 TL düşmüş gözüküyor genel olarak 1 yıl fiyat geçmişine...
  3. Morpheus496

🔥İndirim Sporcu Öğelerinde indirim Hardline 3Matrix 2300GR 2231TL

Merhaba , Yakın zamanda kullandığım protein tozu bitti bundan dolayı yeniden sipariş verecektim ancak DefactoFit karşıma çıktı ve ciddi anlamda indirim var HardLine 3Matrix 2300gr lık protein tozu 2789 tl ve telefon uygulamasına özel FITAPP20 indirim kodu ile 2231 tl ye geliyor ben kendim 2 gün...
  4. Morpheus496

DRAMLI SSD HAKKINDA TAVSİYE

Selamlar 2 TB lık bir ssd almak istiyorum ama DRAM mevzusunu tam anlayamadım ama olursa iyi olacağını anladım. Alttaki ssdyi fiyat performans olarak gördüm ama dram var mı yok mu internette bulamadım yeni bir ssd sanırım bilginiz var ise veya farklı bir ssd tavsiyeniz var ise söyleyebilir...
  5. Morpheus496

Çözüldü✓ Anakart üzerinde type-c soketi varmı

Konu hakkında fazla bilgim yok aldığım anakartın üstünde type-c soketi yok bunu biliyorum ancak bu kasa bağlantılarını yapıldığı anakartın üst bağlantı kısmında kasanın type-c bağlantısını yapacak soket var mı bunu nasıl öğrenebilirim bu soketlere ne isim veriliyor bilgi verebilirseniz...
  6. Morpheus496

Tavsiye Modem Superonline

Superonline kullanıyorum bilen bilir modemlerindeki DNS kilidinden dolayı herhangi bir sınırlama geldiğinde hiçbir işlem yapamıyorum bunun için fiber bir modem tavsiye istiyorum aklımda fiyat olarak farklı 3 modem var bunların arasında farklar nedir fiyatına değer mi ve siz farklı bir modem...
  7. Morpheus496

XBOX 3 Parti sitelerin güncellenmeyen fiyatları

Çok ilgincime giden bir konuyu paylaşmak istedim normalde 3.parti siteler kendi kar marjlarından dolayı biraz daha pahalıya satar oyunları veya indirim zamanlarındaki fiyatlarının üstüne satar diyelim ancak bazı sitelerde çok popüler olmayan oyunlar da fiyat güncellemeleri yapmıyorlar xbox...
  8. Morpheus496

Xbox Elden RING İndirime Girer mi ?(GİRDİ %30 İNDİRİMDE)

Merhaba bilgim olmadığından soruyorum xbox konsolumda yaklaşık 2-3 aydır var çeşitli oyunları alıp oynamayı seviyorum gamepass üyeliğimde mevcut ancak elden ring satın almak istiyorum ancak dediğim gibi konsol tarafında yeni olduğumdan indirim sıklığı hakkında bilgim yok xbox da elden ring...
  9. Morpheus496

Oyun İçi ban Farklı Hesabı Etkiler mi

Merhaba çok uzun süre önce bir oyun içi ban yedim rust da sebebini bilmiyorum herhangi bir hileden dolayı kesinlikle değil ancak rust da sebebini söylemiyor ama benim merak ettiğim şuan bu değil. 2. hesabıma rust alsam sıkıntı oluşturur mu bu acaba oradan da oyun içi ban atar mı otomatik olarak...
  10. Morpheus496

Sea of Thieves Bluetooth Kulaklık Sorunu

Öncelikle merhaba sorun biraz tuhafıma gitti ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım tam çözümü var mı acaba onu merak ettim biraz araştırdım yabancı kaynaklarda değişik şeyler yaparak çözmeye çalışmışlar başka kişilerde sorunu yaşamış. Sorunum şu şekilde normalde Airpods 3 kullanıyorum...
  11. Morpheus496

Yardım Rust Steam Vac Ban Kalktı Ama…

Steam hesabıma uzun süredir giriş yapmıyordum İtem düşürmek için 10-20dklığına rust oyununa giriş yaptım ve çıktım vac ban yediğimi 1 hafta sonra farkettim vac ban olduğu için herhangi bir geri dönüş almadım fazlada üstüne gitmedim kalkacağını düşündüğüm için 22. günde kontrol ettiğimde ise vac...
Geri