Arama sonuçları: *

1. IhateyouIalwayshateyou

İphone Xs Dokunmatik sorunu

Arkadaşlar selamlar uzun zamandır pili değiştirilmiş olarak aldığım telefonum oyun oynarken saçma sapan yerlere tıklıyor kapat aç yapıyorum düzeliyor ve bu olay ara sıra oluyor. İnstagram reels izleyemiyorum çünkü saçma sapan postlar dokunmatik yüzünden çok defa beğendim Wild rift oynuyorum ara...
  2. IhateyouIalwayshateyou

Abimle Aram İstediğim Gibi Değil

Bilmiyorum arkadaşlar, abimi ölesiye severim, hep ona özenirdim, saçlarımı onun gibi yapardım millette abimin gözüyle bana baksın isterdim, seneye evleniyor allah izin verirse kendisi, artık daha uzak olacağım kendisinden çünkü araya artık başkaları da dahil oluyor. Onun adına mutluyum umarım...
  3. IhateyouIalwayshateyou

GA-970A-DS3 Fx 6100 lü sistem 2. el ne kadara gider ?

Arkadaşlar selamlar Elimde Gigabyte GA-970A-DS3 Amd fx 6100 4+2 Gb ram var Toplam olarak 2. el piyasasında kaç tl ye gider ?
  4. IhateyouIalwayshateyou

R55600 İçin Fiyat Performans Kule Tipi soğutucu

Arkadaşlar 1000 tl yi geçmeyecek fiyat performans kule tipi soğutucu biliyor musunuz ? Amd Stok fan ile bir yere kadar ilerleyebiliyorum sıcak bir bölgede yaşıyorum yazın çok sıcak olacağı için işlemcinin yüksek sıcaklıkta çalışmasını istemiyorum. Anakart AsRock b450m-hdv Şimdiden vaktinizi...
  5. IhateyouIalwayshateyou

Windows Masaüstünüz ve Düzeni Nasıl ?

Arkadaşlar masaüstünüz nasıl ? hangi duvarkağıtlarını kullanıyorsunuz ? ve masaüstü düzeninizi merak ettim Ben başlayayım benimki böyle
  6. IhateyouIalwayshateyou

Furmark Testi Nasıl Yapılır

Arkadaşlar yakın zamanda eski sistemimden duran r7 260x i satmayı düşünüyorum. Furmark testi nasıl olmalı ? Hangi ayarları açmam gerekiyor ve kaş dakika beklemem gerekiyor?
  7. IhateyouIalwayshateyou

Eski sistemi 2. elden kaça vermeliyim ?

Arkadaşlar kilerde fazlalık olarak duran gddr5 r7 260x 2gb 128 bit ekran kartı - fx 6100 işlemci ve 4gb 133 mhz ram var içindeki anakart da mavi bişey hatırlamıyorum bunları 2. elden ne kadar fiyata satmalıyım ? Burda amacım kâr elde etmek değil, zaten eski sistem öylece duracağına birinin zula...
  8. IhateyouIalwayshateyou

Rtx 4060 Driveri Güncelleme Nasıl yapılır

Arkadaşlar aslında basit bir konu ama eski driverin üstüne yeni 18 mart 2025 driveri indirirsem içimde bir ürperti oluşacak Geçmişte amd hd 6850 ve amd r7 260x gibi ekran kartları için yeni driver güncellerken kötü anılarım olmuştu kimisi çizgili ekran hatası kimisi de sürekli sorun...
  9. IhateyouIalwayshateyou

DeepCool Kırık Temperli Cam Yaptırma

Arkadaşlar kasamın temperli camı kırıldı ve bana mailde ölçütlerini attılar Bunu nerede yaptırabilirim bilen bir arkadaş var mı ? illaha cam olmasına gerek yok plexi de yaptırabilirim Parça satın alamıyorum çünkü marka yurt dışı marka ve bu CH510 modeli türkiyede şu an satılmıyor
  10. IhateyouIalwayshateyou

Deepcool CH510 Kasa Camı Sorunu

Arkadaşlar Başlıkta da gördüğünüz gibi Ch510 kasam durduk yere tuzla buz oldu mail attım deepcool yetkililerine dalga geçer gibi bir şey yapamayız dediler ve 3d ölçüt ve çince yazılar yazan link gönderdiler sizce ne yapmalıyım ? temperli camın ölçüsünü nasıl yaptırabilirim
  11. IhateyouIalwayshateyou

Çözemediğim Tek kişisiniz Hanımefendi

Klasik lise dönemi aşkını bende yaşadım. Allahım karşındaki insanı bu kadar mı sever bir insan, saçma gelirdi bir aralar. Ama artık bu zehri yaşadığım için sadece üzülüyorum. Bir kızla konuşuyordum arkadaşlar bazı olaylardan ötürü kötü bir mesajlaşma ile görüşmeyi sonlandırdık ( 4 ay görmedim)...
  12. IhateyouIalwayshateyou

Sizce Kız Ne Anlatmaya çalışıyor ?

10. sınıfta bir kızla sıcak soğuk konuşuyorduk, kendisi bi sıcak bir soğuk davranıyordu benim gibi uzun konuşma ve sessizlik ardından uzun bir mesajla onu sevdiğimi söyledim güzel bir şekilde reddetti. Geçiştirme olayı kesinlikle yok, mesaj atınca yazan da ben olduğumdan dolayı özen...
Geri