Arama sonuçları: *

1. B

Yıldırım koruması için öneri lütfen !!!

Arkadaşlar yağmurlu günlerde interneti açmaya korkuyorum artık yıldırım düşmesinden dolayı 5 - 6 kere modemim yandı dışarıdan modeme gelen kabloya akım koruma gibi bir cihaz varmı önerebilir misiniz? ? ben biraz bakındım fakat tam bilgim yok herhangi bir video da göremedim. Yardım pls.
  2. B

Yardım Tost makinesi arıyorum yardım pls

Arakadaşlar tost makinesi arıyorum bendeki eski olan kırıldı artık yeni bişey arıyorum kullandığınız ve beğendiğiniz ürünleri yazarmısın?
  3. B

bilgisayarımdan elektrik çarpıyor

Arkadaşlar merhaba bu sorunu yeni fark ettim kasamdan çıkan bağlantılarda yani bağlı olan usb kablolarında elektrik kaçağı var sanırım mousenin kablosu ve klavyenin kablosu elektrik çarpıyor varmıdır bunun çözümü ?
  4. B

Çözüldü✓ İşlemci Değiştirdim Açılışta Böyle Bir Uyarı Geldi

İşlemci değiştirdim böyle bi ekran geldi bu nedir?
  5. B

Yardım Vınn önerisi olan varmı?

Arkadaşlar vınn tarzında net arıyorun varmı bildiğiniz bişeyler
  6. B

Öneri Vdsl modem arıyorum tavsiyeniz varmı?

Merhaba arkadaşlar şuan halihazırda ttnet modemi kullanıyorum. Evime 2. İnterneti bağlatacağım için yeni modem almam gerekiyor. Modem önerileriniz varmı VDSL olacak şekilde
  7. B

Yardım Arkadaşlar r7 5800x3d alacağım yardım lütfen

Merhaba arkadaşlar bizde hesaplı diye bir sitede uygun fiyata buldum linkten bakarmısınız sizce güvenilir mi alınır mı? https://www.bizdehesapli.com/amd-ryzen-7-5800x3d-8-core-3-40-4-50ghz-100mb-cache-105w-am4-soket-box-kutulu-grafik-kart-yok-fan-yok-urun-RYZEN-7-5800X3D
  8. B

Yardım R5 5500gt alınır mı?

Arkadaşlar merhaba hali hazırda Ryzen 5 5600g işlemci kullanıyorum. Ryzen 5 5500gt işlemci almak mantıklımı. 2 pc yapıcam hangisi ana kullanacağım pc de olmalıdır?
  9. B

Yardım Bloody M30 kulaklık bağlantı sorunu

Merhaba arkadaşlar yakın zamanda bloody m30 marka bluetooth kulaklık satın aldım. Telefonla bağlantı kurduğumda sadece 1 taraftan ses veriyor. 2 tane ayrı ayrı bluetooh görünüyor telefodan birini bağlayınca diğerinin sesini kapatıyor ses gelmiyor. Nasıl düzeltebilirim bilen varsa yardım edebilirmi?
  10. B

Yardım İnfinix zero 30 5g alınır mı?

Arkadaşlar ilk kez bu marka telefon alacağım aklımda soru işareti var sizce alınır mı?
  11. B

Yardım armour crate ile nzxt cam ışııkları farklı yanıyor

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere ışıklar senkronize şekilde ayarlayamadım nasıl yapabilirim.
  12. B

Öneri Termal kar maskesi alacağım

Arkadaşlar termal kar maskesi arıyorum yurt içi olursa güzel olur önerisi olan varmı?
  13. B

Yardım Asus ROG Azoth klavye

Arkadaşlar Asus ROG Azoth klavye arıyorum ama beyaz olanını bulamadım satışa çıkmadımı acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
  14. B

Yardım Casper via f30 plus alınır mı?

Arkadaşlar 5-6 k bandında telefon bakıyorum bu cihazı gördüm sizce alınır mı? Yada başka önerebileceğiniz cihaz varmı?
  15. B

Yardım Kulaklık yastığı bulamıyorum yardım lütfen

Arkadaşlar merhaba XPG Precog 7.1 kulaklığım var. Yastığının biri yırtıldı. Nette bakıyorum ama uyumlu yastık bulamadım. Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
  16. B

Yardım Beyaz monitör gamebooster için yardım

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır beyaz monitör bakıyorum. Bu monitör alınır mı? https://www.itopya.com/gamebooster-27-gb-2718ffw-165hz-05ms-hdmi-dp-freesync-gsync-hdr10-pivot-beyaz-ss-ips-fhd-gaming-mo_u24164?srsltid=AfmBOorAKbrxqzDiA-FqeBMin4Sw3z30ZrHVNXcZuYGvOjOImNMkuspFJyo#bTableUrunDetay
  17. B

Yardım 2 el ipad 7 128 gb yurtdışı

Arkadaşlar ipad 7 128 gb satan var ama yurtdışı diyor alsam bi sıkıntı yaşarmıyım?
  18. B

Öneri Acer İconia tab p10 alınır mı??

https://www.hepsiburada.com/acer-iconia-tab-p10-4-gb-ram-64-gb-104-2k-2000-x-1200--ips--yeni-nesil-android-tablet--ntlfqey001-p-HBCV00004ALDGW?magaza=BOZDAN+Teknoloji&url_src=and-product-detail alınır mı? arkadaşlar ne diyorsunuz?
  19. B

Yardım Beyaz asus klavye arıyorum

Arkadaşlar beyaz klavye alacağım asus rog azoth ve asusun moonlight serisindeki klavyeye bakıyorum sizce hangisini alayım. Not: azoth satan bulamadım piyasada yok sanırım satışa çıkarmı acaba
  20. B

Öneri Beyaz kablosuz kulaklık arıyorum

Arkadaşlar beyaz kablosuz kulaklık arıyorum şöyle şarjı uzun gidenlerden yardımcı olabilecek varmı?
Geri