Arama sonuçları: *

• Users: furk00
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. F

1TB - 2TB SSD Önerisi

Merhaba, bilgisayarımda Gigabyte A520MH anakart var ve m2 SSD kullanıyorum şu an ancak oyunlar için artık depolama yetmiyor çözüm için nasıl bir tür SSD alabilirim? Şu anda kullandığım m2 SSD'yi değiştirmek istemiyorum ama anakartta başka m2 ssd yuvası yok diye biliyorum.
  2. F

Apple Iphone 13 kılıf ve ekran koruyucu önerisi

Iphone 13 için kılıf ve ekran koruyucu önerir misiniz
  3. F

Iphone 13 adaptör ve kılıf önerisi

Iphone 13 için orjinal adaptör ve kılıf önerisi yapar mısınız fazla bilgim yok.
  4. F

Hangi iphone modelini almalıyım

Aklımda iphone 13 ve iphone 15 var. Aslında pro veya pro max istiyorum ama bütçemi aşıyor. Öneriniz nedir hangi modelleri önerirsiniz?
  5. F

Hangi iphone alınmalı?

Merhaba şu anda samsung a54 kullanıyorum ve iphone'a geçmek istiyorum. Hangi iphone modelini almalıyım aklımda iphone 13 ve iphone 15 var.
  6. F

@ işareti çalışmıyor (Windows 10)

Windows 10 kullanıyorum ve eskiden ctrl + alt + q basınca @ işareti yapabiliyordum ama şimdi bastığımda çalışmıyor. Bilgisayarı güvenli modda açtığımda çalışıyor ama normalde olmuyor. Klavye türkçe klavye düzeni. Sebebi ne bilmiyorum çok araştırdım ama çözümünü bulamadım.
  7. F

Z686 Klavye alınır mı?

Z686 Klavye Bu klavye alınır mı sizce? Bir de aliexpressden hiç ürün almadım ne kadar sürede gelir ve sorun olur mu gelirken falan?
  8. F

Hangi klavyeyi almalıyım?

Bu iki klavye nasıl sizce alınır mı? Farklı klavye önerilerine de açığım. https://amzn.eu/d/5P7uZCQ https://amzn.eu/d/48SUdNF
  9. F

Klavye önerisi (Türkçe Q)

Türkçe Q tuşları olan, %100 veya %80 hem oyun hem yazı yazarken kullanabileceğim bir klavye arıyorum. Mekanik olması zorunlu değil ama olursa güzel olur bu fiyatlara bütçem 1-1.5k
  10. F

700-800₺ Klavye Önerisi

Fazla ses çıkartmayan ancak tuşları da rahat ve sert olmayan gaming klavye önerir misiniz (numerik tuşları olan) Bütçem fazla değil max 700-800tl.
  11. F

Monitörde yeşil ölü pixel var

Yeni IPS monitör aldım. Ölü piksel testi yaparken siyah ekranda belli olan 1 tane yeşil pixel fark ettim. Sadece siyah ekranda gözüküyor ama çok yakından bakmam lazım görmek için. Düzeltmenin bir yolu var mı? Yoksa 1 ölü piksel için iade etmeli miyim sizce? İade süreciyle uğraşmak istemiyorum...
  12. F

S20fe vs a54 sizce hangisi?

S20fe ve A54 arasında kaldım. Benim için önemli olan şarjı 1 günü çıkarsın ve kamerası iyi olsun. (Oyun oynayan birisi değilim) Beni 3-4 yıl sorunsuz götürecek olan bir telefon istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?
  13. F

Hangi telefonu almalıyım?

Merhaba yeni bir telefon almak istiyorum. Bütçem en fazla 16-17k. Benim için önemli olan özellikler kamerası iyi olsun ve bataryası 1 gün dayansın, ısınma ve performans kaybı olmasın ve beni 4-5 yıl sorunsuz götürsün yeterli.
Geri