s20fe daha iyi
s20fe'nin güncellemesinin bitmesi bundan 2-3 yıl sonra bi sorun oluşturur mu? Yavaşlama falan olur mu yani?İkisinin de bataryası 1 günü çıkarır, ikisinin de kamerası iyi. S20 Fe kamerada 2-3 tık önde, A54 bataryada 1 tık önde. Ben S20 Fe alırdım.
s20 fe pek bilmiyorum ama bende a54 5g var işlemcisi oyun oynuyorsan çok ısınıyor ve kasmaya sebep oluyor bi zaman sonra hele yaz sıcaklarında can çekişirS20fe ve A54 arasında kaldım. Benim için önemli olan şarjı 1 günü çıkarsın ve kamerası iyi olsun. (Oyun oynayan birisi değilim)
Beni 3-4 yıl sorunsuz götürecek olan bir telefon istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?
oyun oynamıyorum ama normalde nasıl? Sosyal medya falan kullanırken de ısınıyor mu? Bir de pil performansı nasıl memnun musun?s20 fe pek bilmiyorum ama bende a54 5g var işlemcisi oyun oynuyorsan çok ısınıyor ve kasmaya sebep oluyor bi zaman sonra hele yaz sıcaklarında can çekişir
oyun performansı da ısınma harici güzel.oyun oynamıyorum ama normalde nasıl? Sosyal medya falan kullanırken de ısınıyor mu? Bir de pil performansı nasıl memnun musun?
A54S20fe ve A54 arasında kaldım. Benim için önemli olan şarjı 1 günü çıkarsın ve kamerası iyi olsun. (Oyun oynayan birisi değilim)
Beni 3-4 yıl sorunsuz götürecek olan bir telefon istiyorum. Sizce hangisini almalıyım?
net s20 feS20fe ve A54 arasında kaldım. Benim için önemli olan şarjı 1 günü çıkarsın ve kamerası iyi olsun. (Oyun oynayan birisi değilim)