Arama sonuçları: *

• Users: proxcis
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

I5 13400F + 4060TI 8 GB ile 2K Monitöre Geçmek HK

Merhaba. Kendimi bildim bileli FPS oyunları oynuyordum ama artık FPS oyunlarından sıkıldım ve şu anda sadece kafa dağıtmak için arada bir BF1 oynuyorum. Harici olarak FC 26 + Forza 5 gibi oyunları oynuyorum. Göz kalitesi, renk ve kaliteyi artırmak için bu sistem ile 2k geçmek mantıklı olur mu...
  2. P

Elements Envato Tema İsteği

Merhabalar. https://elements.envato.com/florazo-woocommerce-florist-flower-shop-elementor--PL7KGUV https://elements.envato.com/floria-flower-boutique-decoration-elementor-templa-SHMPN5K https://elements.envato.com/hanna-florist-flower-boutique-elementor-template-k-2TH7GT6 Bu temaları hesabı...
  3. P

🔥İndirim COM & Net Domain Kayıt İndirimi

Atakdomain.com ve pek çok diğer firma da com ve net domainin kayıt ve transfer fiyatlarında kampanya var. Web sitesi açmayı düşünüyor ya da domaininiz varsa transfer indiriminden yararlanabilirsiniz. Normal fiyatıyla com ve netin total fiyatı en az 15-18$ bandında oluyor.
  4. P

❌İndirim Bitti! Heynut Fıstık Ezmesi 350 GR - 99 TL

Selamlar. Spor yapanlar değerlendirebilir: https://www.heynut.com.tr/kakaolu-fistik-ezmesi-350g Trendyolda vs 150 TL minimum fiyatı var.
  5. P

Düşük FPS Sorunu (4060Tİ 8GB- 64 GB Ram - İ5 13400F İşlemci.)

Merhabalar. Sistemde son zamanlarda inanılmaz bir FPS düşüklüğü var. CS2'de 300 FPS alırken bir anda 100'e düşüyor. LOL dahil pek çok oyunda bunu yapıyor. Yaptıklarım: - İşlemci termal macunu değiştirdim. - Sistem stres testi yaptım ve sıcaklıkları kontrol ettim. - Bios Güncelledim. - Windowsu...
  6. P

Monster Pusat GamePad FC 26 Sorunu

Merhabalar. Bu kolu 4-5 aydır sorunsuz kullanıyorum. FC 25'de ve FC 26'da bir sorun yaşamadım. Geçenlerde oyun oynarken "ara pas, pas, oyuncu değiştirme" gibi genel aksiyonlada ya tuşa hiç basmıyor ya da çok geç basıyor diye garantiye gönderdim. Garantiden geldi bugün tekrar denedim ancak halen...
  7. P

F/P 1700 Soket DDR5 Anakart Önerisi

Merhabalar. Kasım fırsatlarından faydalanmak için sistemi ufaktan güncellemeyi istiyorum. DDR5 Intel 1700 soket'e sahip f/p anakart modelleri nedir? Bütçe: 3000-7000 TL bandında. Anakartı aldıktan sonra RAM'leri güncelleyeceğim. İşlemcim İ5 13400F ama ilerleyen süreçte i9'a geçirmeyi...
  8. P

Lian Li Fan Hızı Ayarlayamıyorum

Arkadaşlar herkese selam. Lian li marka fanların hızını ayarlayamıyorum ve bu konuda desteğe ihtiyacım var. Ana Kartım: Asus Prime H610M-E D4 Intel H610 Soket 1700 DDR4 3200MHz Fanlar: https://www.incehesap.com/lian-li-st120-white-st120-3w-kasa-fani-fiyati-48666/ Fanların gücünü satadan aldım...
  9. P

Anakartı DDR5 Geçirmek İçin AMD Mı Intel Mi?

Şu anda intel 13400f işlemcim var ve oldukça memnunum. Yıl sonuna kadar boşta para oldukça önce DDR5 Rami sonra ana kartı almayı düşünüyorum ve işlemciyi değiştirmek benim için apayrı bir külfet gibi geliyor. İleride intel i9 kf ya da k serisi ile AMD emsal işlemciler hemen hemen aynı fiyatta...
  10. P

🔥İndirim Hosting Alacaklar İçin Güzel İndirim - AtakDomain

Atakdomain.comAtakdomain.com baya güzel kampanya yapmış gibi özellikle freelancer olup sıfırdan site açacak olanlar sadece .com domain alıp hem hostingi bedava alabilir hem de 3 farklı domain uzantısı alabilir. Ben hosting + domain aldım.
  11. P

Pulsar Ice Dragon Termal Macun Nasıldır?

Merhaba. Şu anda thermall grizzlly kyronut extreme kullanıyorum ve oldukça memnunum ama bu termal macunu bir platformda gördüm. İletkenlik değeri de çok iyi ve satın aldım. Bu marka ekran kartı pedlerinde çok iyi biliniyor ama termal macunda sizce iyi bir marka mı? Görüşünüz nedir? Pullsar Ice...
  12. P

Domain & Hosting Arayışında Olanlar HK

Arkadaşlar selam. Türkiye'de bulunan ve ICANN onayı olan sayılı firmadan birisinde çalışmaktayım. Domain & Hosting arayışında olanlar ne tür kampanya ve indirimleri görmek istersiniz?
  13. P

Evden Çalışan Birisine Koltuk Önerisi

Merhaba. Evden çalışan ve zamanını bilgisayar karşısında geçiren birisiyim. Günde belki 12-14 saat pc karşısındayım. Şu anda bir koltuğum var ama arka kısmı belimi kavramıyor ve ağrı yapabiliyor. Kısacası çok da rahat değil. İlla ki oyuncu koltuğu olması şart değil ama ayak ve kafa desteği...
  14. P

Kasa Soğutucu Fan Önerisi CFM 50+Üzeri

Arkadaşlar selam CFM değeri 50+ üzerinde olan ve her şeyi (kontrolcüsüne kadar) toplu alabileceğim kasa fanı arıyorum. İnce hesapta lianli var 120'lik ama rengi beyaz diye emin olamıyorum. Öte yandan...
  15. P

Soğtucu Pini Kırıldı - Destek

Fotoğrafta işaretli olan 2 adet pin kırıldı ve tutmuyor ama kontrolcü sağlam ve çalışıyor. Bu Pinleri tutturmak için olan şeyi nereden, nasıl bulabilirim? Bir de bu sağlam olan 3'ünü diğer pinlere nasıl geçireceğim? Teşekkürler
  16. P

Razer BlackShark V2 Pro 2023 - CS Oynarken Mikrofon Çalışmıyor + 7.1 Kodu Yok

Merhaba. İlgili kulaklıkğı 1 ay önce Amazon'dan aldım. Ürünün içerisinden kod çıkmadı razer'ın kendi sitesinden baktığımda da kodu vermiyor ama desteklenen kulaklıklarda blackshark pro 2023 bulunuyor. Öncelikle bu koda nereden ulaşabilirim? Yeni kod deyicne de kabul etmiyor. Buradaki...
  17. P

DDR4 Sistem Geliştirme Önerisi

Arkadaşlar selam. Sistemi güçlendirmeyi istiyorum. Sistemde 64 GB DDR4 16 CL ram ve Samsung 970 Evo Plus SSD var. Ana Kartı DDR5 yaptığımda muhtemelen soğutucu + ramleri de güncellemem gerekecek. Bilgisayardan şu anda genel olarak memnunum ama işlemciyi acaba i7 13700k mı yapsam diye...
  18. P

8K Bütçeyle En İyi Kablosuz Kulaklık Seçimi

Razer BlackShark V2 Pro (2023) aldım şu an ama emin değilim daha kargoya verilmedi. Bütçe 8k kadar bu kulaklıktan memnun kalır mıyım? Mikrofonu çok önemli + müzik dinlerken hissiyatı iyi olmalı ve oyun oynarken de doğru yönlendirmeli.
  19. P

5K Bütçe Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar selam. FPS oyunları oynuyor arada da dizi izleyip müzik dinliyorum. Mikrofon kalitesi iyi, kulağımı acıtmayacak ve FPS oyunlarına uygun kulaklık önerilieriniz var mı? Bütçem 5k civarında az üzerine çıkabilirim. Bluetouth için de bir Dongle alacağım ikisini birlikte önerir misiniz lütfen?
  20. P

Razer Viper V3 HyperSpeed VS Rampage Zenith Pro 4K

Rampage Zenith Pro 4K ya da Razer DeathAdder V3 PRO alacağım. Anlık sipariş vereceğim siz olsanız hangisini alırdınız? Rampage genel olarak pek ısınamıyorum ama Razer'da da pille kullanma gibi bir dert var (ağırlığı vs bilmiyorum.)
Geri