Arama sonuçları: *

• Users: TalipEngur
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

Tplink TL-WA854RE wifi güçlendirici hızı 10/1 düşürüyor ACİL YARDIM

Merhabalar başlıkta belirttiğim gibi tplink TL-WA854RE wifi güçlendirici kullanıyorum Millenicom vdsl 75 mb paketini kullanıyorum bulunduğum konumda max. alt yapı bu hızı verebiliyor evim yaklaşık 120 125 metre kare modemim Tenda-V12 AC1200 oturma odasında bilgisayarım isi düğer köşe çapraz...
  2. T

Çözüldü✓ Topladığım sisteme nasıl?

SelamünAleyküm arkadaşlar yıl bitmeden bilgisayar almak istiyorum fiyatlar artmadan bütçem maksimum 35 bin normalde monitör dahil olacaktı ama zor gibi sadece oyun amaçlı alıyorum. Sarı siteden 3 ürün buldum MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart ve AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek...
  3. T

35 Bin TL bilgisayar toplama

Selamünaleyküm arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi 35 Bin TL bütçem var bir kuruş daha fazla çıkmaz sıfır 2.el fark etmez 2.el temiz olsun yeter işlemci AMD olursa iyi olur ekran kartı fark etmez monitörde fiyata dahil olursa iyi olur bu bütçe ile sadece kasa toplayalım derseniz sıkıntı yok...
  4. T

Windows 10'da koruma geçmişi açılmıyor...

Koruma geçmişini açıyorum 1-2 saniye içinde kapanıyor pek fazla anladığım işler değil internetten araştırıp bir şeyler denedim olmadı pvp silkroad yükledikten sonra başıma geldi ama uzun zamandır pvp oynarım böyle bir şey başıma gelmemişti yardımcı olabilecek var mı...
  5. T

Çözüldü✓ Yeni bilgisayar toplamak için tavsiye

Sa arkadaşlar bilgisayar toplamak için tavsiyelerinize ihtiyacım var şu anlık sadece Silkroad online oynuyorum işten vakit buldukça yeni çıkan oyunların çoğunu bilmem bile 19k bütçem var biraz araştırma yapıp aklımda 2 seçenek oluştu R5 3600 b450 anakart rx 6600 xt ekran kartı 1 TB ssb 2x8 3600...
Top Bottom