Arama sonuçları: *

• Users: Bora_Life
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Bora_Life

Let It Happen editi nasıl olmuş?

Nasıl olmuş
  2. Bora_Life

Sipariş verdiğim sitelerde vergi dairesi ve no gözükmemesi normal midir?

Merhaba Gamegaraj,Sinerji,Laptop.com.TR ve Wraith sitelerinden ayrı ayrı ürünler sipariş ettim ve fatura olarakda kurumsalı işaretledim ve şirket bilgilerini,vergi no ve dairesini eksiksiz girdim tüm sitelerde ama sipariş detayına baktığımda fatura adresi yazan kısımda bu bilgiler yok. Hepsinde...
  3. Bora_Life

Foruma Veda(Ayrılıyorum)

Benim için çok güzel bir tecrübeydi, donanım arşivi üyeleri ve moderatörleri çok kibardı forumun istikbali aydınlık olsun ben kaçar.
  4. Bora_Life

İşlemcim önümüzdeki 10 yıl boyunca çıkacak oyunlar için yeterlimidir?

işlemcim i9 13900K önümüzdeki 10 yıl boyunca örnek veriyorum rdr3 gta6 için yeterli bir işlemci olurmu sizce?
  5. Bora_Life

Okul için aldığım laptop şarj almıyor!

okulum için yanımda bulundurmak amacıyla bir laptop aldım/https://www.amazon.com.tr/Asus-X515EA-BQ867-i5-1135G7- dün eve geldiğimde,laptopu sarja koyup kendi bilgisayarımda oyun oynadım yarın oldu ve laptopu alıp okula gitmek için yolu tuttum fakat ne göreyim. laptop sarj almamış ** o gün okula...
  6. Bora_Life

Dünyanın en kötü oyunu!

call of duty modern warfare 3(yeni çıkan) oynadığım en berbat oyun olabilir kendisi, görev veriyor görevde ne yapacağız belli deil **
  7. Bora_Life

Far Cry Kötü Adamları #1

Geçmişten bugüne hikayeleri oluşturan temel unsur çatışmadır. İyi ve kötü çatışması. Hikaye odaklı oyunlarda da bizi yolculuğa bağlayan ve duygu beslememizi sağlayan şeyler oyun içindeki çatışma unsurlarıdır. Far Cry, bu çatışmayı ve özellikle, çatışmanın kötü karakter tarafını çok iyi şekilde...
  8. Bora_Life

TÜM GRAND THEF AUTO ANA KARAKTERLERİNİN HİKAYESİ! -

GRAND THEF AUTO 2&3 CLAUDE SPEED 1992 yılında Catalina ile tanışan Claude, "Farewell, My Lovely..." görevinde Catalina'nın eski sevgilisi Carl Johnson ile yaptığı araba yarışını kaybedince Doherty, San Fierro'daki garajını Carl'a devrederek sevgilisi Catalina ile birlikte Liberty City'nin...
  9. Bora_Life

gta 6 nihayet duyuruldu...

7 Aralık'ta fragman geliyor hocam.
  10. Bora_Life

Baldurs Gate 3 almak isteyenler için kısaca Baldurs Gate 3

oyunu cyberpunk'u beklediğim beklentilerle bekliyordum,cyberpunk çıktı o zamanlar tüm hayallerim yıkıldı daha sonra baldurs gate 3 çıktı kararsız kaldım fakat aldım. 6 saate indi oyunu açtım ve 2 hafta boyunca uyku düzenini hiçe sayarak kafayı baldurs gate 3'e sardım,oyunu bitirdim ve silmedim...
  11. Bora_Life

Yardım Oyun önerir misiniz?

Hocam canım çok sıkılıyor counter oynaya oynaya bittim oyun önerileriniz varmı acaba? Sistem Rtx4070ti 32gb ram 2tb ssd İ9 13900k
  12. Bora_Life

Oyun inceleme serisi #1 Alan Wake 2

İlk önce herkese merhabalar dostlar,ben 60fps alan wake 2 görüşlerimi sizlere ileteceğim iyi okumalar. İlk önce ilk oyundan başlayalım, alan wake 1 oyunu hiç bir şekilde oynamadım. Ve hazır alan wake 2 oyniyacağım birde ilk oyununu oynuyayım hikâyeden geri kalmayayım dedim ama keşke...
  13. Bora_Life

monitörden garip bir koku geliyor

aralıksız 21 saatir oyun oynuyorum yadigar ile ama aniden burnuma kötü kokular geldi monitörü kokladım koku buradan geliyordu monitör hala olması gerektiği gibi çalısıyor.fps düşüklüğüde olmadı sorun neyden kaynaklanıyor. sistem i9 13900k 32gb ram rtx 4070ti 512 ssd asus maximus-ana kart
  14. Bora_Life

Play station standart edition vs Play station Digital edition

eğer ps5 almak istiyorsanız bu forumu iyi bir şekilde okuyun,hemen başlıyoruz. 1-Play station Digital edition Kısaca dijital versiyon. Eğer disklere para vermek istemiyorsanız tercih edebilirsiniz. Dijital versiyonda ps5 plus sistemi var. Bu sistemde her ay belirli bir miktarda para...
  15. Bora_Life

1 yıldır kullandığım kulaklığım.

Eğer kalite istiyorsanız buyrun https://www.fruugo.com.tr/g633-71-kablolu-surround-ses-oyun-kulakl%C4%B1g%C4%B1-kulakl%C4%B1k/p-63064943-127347072?language=tr&ac=google&asc=pmax&gclid=CjwKCAjwkY2qBhBDEiwAoQXK5YtoIAmFPnUunOGc3TyCLVUwzwWUJpCetAjuvAtp62aRtjXwemSVxxoCiukQAvD_BwE sorun yaşatmadı bana.
  16. Bora_Life

İşlemcimi değiştirmelimiyim sizce?

Sistemim: 32gb ram 2tb ssd Rtx 4070ti İ7 intel core Açıkçası işlemcim bu sisteme küçük geliyor. Benim her zaman termal macununu yenilemeye götürdüğüm bilgisayarcı bir arkadaşım var. Dükkanına i9 işlemci gelmiş. İntel core i9 13900ks 3.2ghz lga1700 36mb cache 150w. "Seni tanıyorum sık sık...
  17. Bora_Life

Yılın oyunu hangi oyun olur?

Selam gençler,ilk öncelikle bu yazacaklarımı okuma zorunluluğunuz yoktur. Keyif alarak okumanız dileğiyle. Ever 2023 yılı tıpkı oyun dünyasının altın yılı olan(2018) gibi geçiyor. Bu yıl çıkan en iyi ve en kötü oyunlara bakacağız. BÖLÜM 1- EN KÖTÜ OYUNLAR 1-Bu yılın direk en kötü oyunu,gollum...
  18. Bora_Life

GTA 6 FRAGMANI BUGÜN! VE GTA 6 RESMEN DUYURULDU!

Arkadaşlar konuya hızlı bir şekilde gireyim az önce rockstar games gta6 için metacritic sayfası açtı ve ünlü sızdırmacılar Türkiye saati ile gta6 fragmanının 16:00'da resmen yayımlanacağını söyledi geliyor gelmekte olan
  19. Bora_Life

Haftalık oyun tavsiyesi! #1

Herkese merhabalar dostlar. Bugün canı sıkılan arkadaşlar için oyun tavsiyeleri vericem! HAYATTA KALMA OYUNLARI: Far Cry 3-229TL- Eğer oyunu oynanması gereken tavirlere göre oynarsanız sarıcaktır. Rust-309TL- Eminim sarar. FİLM TADINDA OYUNLAR: Detroit Become Human-539TL- 85 ayrı sonu ve eşsiz...
  20. Bora_Life

Days Gone 2 felsefesi

Herkese selamlar, umarım iyisinizdir. Dün can sıkıntısından Steam hesabıma göz attım,ve ilgimi çeken bir oyun fark ettim. Evet o oyun days gone. En son 2022 de oynadığım oyunu tekrar indirdim. 1 saat sonra oyun indi. Ve oyuna girdim. Ana görevleri çoktan bitirmişim, o yüzden yan görevlere...
Geri