Arama sonuçları: *

• Users: RinDoChi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. RinDoChi

5950X'ten 7900'e gecmek

evet su an 5950x tuf gaming x570 plus anakart ve 4x16gb 3600mhz bir setup var elimde. planim ise b650m gaming bir anakart bulup (msi gaming plus) r9 7900 takip 2x48 gb ram'li yeni bir setup kurup gecmek. daha iyi bir onerisi olan var mi? hem oyun hem is icin kullanilacak
  2. RinDoChi

Yardım RX 7700 XT BF1'e girince bilgisayarda donma, çökme sorunu

merhaba arkadaşlar, kardeşime yeni bir sistem topladım tüm parçalar sıfır. -ryzen 5 7500f -arctic 36 white argb soğutucu -kingston 5600 mhz cl 36 ram -msı b650m gaming plsu wifi -high power performance fs 850w 80 plus gold psu -kioxia exceria g3 1tb m2 ssd -sapphire rx 7700 xt pure white sistemi...
  3. RinDoChi

RTX 4070Tİ SUPER için NVDIA driver güncellemek mantıklı mı?

arkadaşlar 4070ti super kullanıyorum, 556.14 sürümünü kullanıyorum ve mevcut güncelleştirmeler ve nvdia app güncellemesi var. bu sürümde kalayım mı yoksa güncelleyeyim mi? malum performans ve kararlılık sorunları düzeldi mi?
  4. RinDoChi

R9 5950x çekirdek voltajı 1.45 fazla mı?

evet arkadaşlar r9 5950x aldım bu gün lakin oyunlarda durum bu; hiçbir şey yapmadım sadece xmp açtım ve cs2 oynuyordum. bazen 1.45 1.50v ları bile görüyorum. sıvı soğutucu ile kullanıyorum soğutmam arctic lf II 360 AMD 5000 serisi için 1.35v üzerinde kullanınca problem çıkarttığı ve işlemcinin...
  5. RinDoChi

amazon yurtdışı alışverişi uyarmama mağduriyeti

https://www.amazon.com.tr/dp/B0D17T2KWK?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 linkten bu ürünü aldım, daha sonra kargoyu ptt getirdi ve benden 152 lira kargo parası istedi. 100 lirası kargo 40 lirası gümrük vergisi şeklinde. satılırken hiçbir uyarı, ibare yoktu bu konuda ve mağdurum. böylesi...
  6. RinDoChi

rtx 4070ti SUPER sistem %70 güç tüketimi problemi

gpu-z ile baktığımda perfcap reason değeri furmark açınca VRel yazıyor ve kartın güç tüketimi asla ve asla %70-80'i geçmiyor. 2k 8x mmsa'da bile denedim. psu fsp hydro g pro 1000w ekran kartı...
  7. RinDoChi

daha yeni nvidia kart aldım bedava oyun kampanyası var mı?

yeni kart alanlara oyun hediyesi vs. oluyorya şu an öyle bir kampanya var mı? ekran kartım colorful marka
  8. RinDoChi

rtx 4070ti super'i corsair vs 650 1-2 ay idare eder mi?

https://www.incehesap.com/colorful-igame-rtx-4070-ti-super-ultra-16gb-gddr6x-256bit-w-oc-16g-v-gaming-ekran-karti-fiyati-70185/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.85 ekran kartım bu, yarın kargo teslime edecek inşalah evet sorum başlıktaki gibi, sistemimi...
  9. RinDoChi

4070ti Super aldım iyi mi ettim kötü mü?

https://www.incehesap.com/colorful-igame-rtx-4070-ti-super-ultra-16gb-gddr6x-256bit-w-oc-16g-v-gaming-ekran-karti-fiyati-70185/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=urun-listeleme&v=1.85 dostlar araştırdım ve bu modelde karar kıldım. unreal engine blender gibi programları...
  10. RinDoChi

Yardım acer nitro 5 çok ısınıyor hangi macunu kullanmalıyız?

arkadaşımın sahip olduğu acer nitro 5 bilgisayar aşırı derecede fazla ısınıyor. boşta 70 75 derece yüke bindiği zaman termal kısıtlama ile 86 87 dereceyi buluyor ve ekran kartı 3 4 kat performans kaybediyor. işlemcide aynı şekilde 80 85 derece boşta ve yükte 100 derecelere çıkıyor. bende mx 6...
  11. RinDoChi

Yardım amazon almanya iade/değişim

5-6 ay önce 2135 liraya xbox gamepad almıştım, son 1-2 haftadır en ortadaki ekran görüntüsü almaya yarayan o tuş bazen kendi kendine takılıyor. bu arada aldım alalı o tuşa 10 defa bile basmamışımdır inanın. şimdi iade istememde değişim garanti tamir olaylarına girsem bu 30 euro mevzularına...
  12. RinDoChi

sıvı metal uygulayacağım, eski macunu nasıl temizlerim?

öncelikle ekran kartımda deneyeceğim, hertürlü riski göze aldım. oraları es geçelim. sentetik tiner mi selülozik tiner mi izopropil alkol mü yoksa başka bişeymi ne kullanmam gerekir en iyi sonucu hangisi verir? öneriniz varsa açığım
  13. RinDoChi

işlemci voltajı stress testinde ayarladığım değerin çok altına düşüyor

geçen gün biosu sıfırladıktan sonra yapmaya başladı, anakartı aldım alalı böyle bir derdim yoktu. 1.35 verdiysem hep +-0.006 oynardı voltaj yüke bindiğinde. 1.35v ayarlıyorum 1.3v'a düşüyor prime 95 testinde. load line calibration gibisinden bir ayar var ordda 8 mod var 1'Den 8'e kadar denedim...
  14. RinDoChi

oyun ve müzik için 1800 - 2000 liraya kadar kulaklık önerisi

kulak üstü ya da kulak içi bu fiyat bandındaki en iyi ürün nedir?
  15. RinDoChi

arctic liquid freezer 2 360 ryzen 9 5900x'i soğutabilir mi?

iş için kullanılacak, yani yeri gelecek hakikaten tam kapasite bile kullanılacak. kasa değiştirme soğutucu değiştirme gibi bir lüksüm yok ona göre bir yatırım yapmayı düşünüyorum.(ddr5'e geçmek gibi) bu işlemci benim için gerçekten makul olacak. elimde olan arctic liquid freezer 2 360 bu...
  16. RinDoChi

30-31 bin bütçe ile gaming laptop önerisi

arkadaşım oyun oynayacak. mümkünse ısınma sorunu olmayan paneli renkleri iyi olan bir bilgisayar arıyoruz. hp victus ve excalibur önermezseniz sevinirim, ya da termal kısma olmayan ve ısınma sorunu bulunmayan bir modelse sıkıntı değil. benim bulduğum cihazlar...
  17. RinDoChi

2k gerçek 1 ms monitör alacağım bu monitör alınır mı?

sorum başlıkta, 9-10 arası bütcem var taksitle alacağım ve en az 144hz olması ve gerçek 1 ms olması tercihim. FPS oyunları oynayan birisiyim bu konu önemli ve ayrıca 2k çözünürlüktede olsun hikayeli oyunlarda vs daha fazla keyifli olsun istiyorum...
  18. RinDoChi

MSI B350 Gaming PRO CARBON ryzen 9 5950x destekler mi?

elimde şu an ryzen 5 5500, msı b350 gaming pro carbon anakart ve 32gb ram var. işlemciyi 5950x takıp bir 5-6 sene kullanmayı planlıyorum. ağrılıklı olarak yazılım ve yapay zeka üzerine çalışacağım bu sistemle dolayısıyla bu doğrultuda yükseltme yapmayı planlıyorum ve önce işlemciden başlamak...
  19. RinDoChi

ryzen 5 5500 4.6GHz OC - R5 5500'ü 5600 yaptım

bu işlemciyi maksimum 1-2 ay daha kullanacağım. 1.45vcore ile 4.6ghz'e çıktım. işlemciyi 5800x yapmayı düşünüyorum. sonuçlarım burda, önerisi olan varsa dinlerim beklerim. https://valid.x86.fr/lz5w5s
  20. RinDoChi

Gıda ve Su Sektöründe Çalışanlar İçin Hijyen Eğitimi sertifikası lazım yardım

pazartesi için lazım, hemba'da olan uzaktan eğitimin kontejyanı dolmuş. internette birçok site var 700-500 arası fiyatlar veriyor ve adını sanını ilk defa duyduğum yerler. ne yapmamı tavsiye edersiniz?
Geri