Arama sonuçları: *

• Users: mellSh
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. mellSh

En İyi OLED Monitör Nedir?

50k bütçem var. En iyi OLED monitör nedir sizce? Samsung mu ROG mu?
  2. mellSh

PC Parçalarını Nereden Almalıyım?

Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi. PC toplayacağım en güvenilir parçalarda sorun yaşamayacağım şekilde nereden alabilirim?
  3. mellSh

Çözüldü✓ Ekran kartları arasındaki fark?

Merhaba arkadaşlar aklımda bir soru var. İlk defa PC toplayacağım ekran kartı olarak RTX 4070 SUPER TI almayı düşünüyorum. Ama baktığım zaman galax ve asus un ekran kartları arasında fiyat olarak büyük fark var. Cidden performans farkı var mıdır o kadar? Yani 10k fazla verip asus unkini alsam...
  4. mellSh

Çözüldü✓ ASUS KLAVYE HANGİ SWITCH?

https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-scope-ii-nx-tr-q-gaming-klavye-fiyati-70791/ https://www.incehesap.com/asus-rog-strix-scope-ii-rx-tr-q-gaming-klavye-fiyati-70767/ HANGİSİ DAHA SESSİZ?
  5. mellSh

Yardım GOOGLE KLAVYE DILI INGILIZCE OLDU *pc(

Arkadaslar google klavye dili ingilizce ama normal windowsta i bastigim zaman i cikiyor ama google i bastigim zaman ' cikiyor klavye ingilizce oldu windiwta sorun yok acil yardim edin nokta falan basamiyorum /
  6. mellSh

Yardım RTX 4070 SUPER DUAL ALINIR MI?

RTX 4070 SUPER almayı düşünüyorum ama Türkiye de satan sitelere baktığımda hepsi dual satıyor. 3 fanlı ile arasında fark var mı çok ısınır mı yani? Bide ekran kartlarına zam gelceklerini söylüyorlar gelmeden ona göre dual alıcam çok ısınma açısında fark yoksa.
  7. mellSh

STEAM HESABIM ÇALINIP DURUYOR

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da gördüğünüz gibi 1-2 hafta steam hesabıma girmediğim takdirde sürekli çalınıyor steam guard falan her şeyi yapmıştım. Ama nasıl oluyor da telefondaki doğrulayıcıdan falan hesabımı çalabiliyorlar yani ne yapmam gerek. Hesabımda kartım falan kayıtlı olmasa hesabımı...
  8. mellSh

Çözüldü✓ ASUS Asus TUF VG27AQ 2K MONİTÖR

Arkadaşlar uzun zamandır 2k monitör arayışındayım ve başlıktaki monitörü buldum. İlk başta alacaktım ama her yerde aynı monitörün farklı fiyatlarını gördüm(5k TL falan farklarla) aranızda kullananlar veya bilgisi olanlar varsa nasıl ve ölü piksel fln var mı? Almamı önerdiğiniz bir yer fln var mı?
  9. mellSh

Yardım Altyapısı bulunmayan eve en iyi internet (SUPERBOX gibi)

Merhaba arkadaşlar evimizde altyapı bulunmadığından en hızlı internet seçeneğini arıyoruz. Fiyatı önemli değil. Bildiğiniz çok iyi hızlı bir internet var mı?
  10. mellSh

PS5 Slim alacağım ve monitörün hz si bişey değiştirir mi?

Selam beyler ps5 slim için 2k 240hz monitör bakmıştım ama ps için hz bişey değiştirir mi ona göre 165hz alacam.
  11. mellSh

Yardım FARKLI bir altyapıyla Türknet'e bağlanılabilir mi?

Merhaba arkadaşlar evimizde altyapı yok. Türk Telekoma başvuracaktık ama onun gelmesi bayağı uzun sürüyormuş sanırsam. Bazı baktığım forumlarda gelmesi 6ay - 1 yıl diye görmüştüm. Sorum şu internetten altyapı kuran fullnet diye bir firmaylar karşılaştım. Altyapıyı onlara kurdurup bu altyapı ile...
  12. mellSh

Yardım Laptop güncellenirken dondu ve kapandı

Merhaba arkadaşlar sorunum şu laptopum win 10 du ve usb ile win11 e güncelledikten sonra bilgisayar kendisini yeniden başlattı. Bilgisayar biraz bekleyin yazısında dondu. Bende uzun süre donuk kaldığı için güç düğmesine 5-6 saniye basılı tutarak kapattım ve değişik bir kapanma sesi geldi. Daha...
  13. mellSh

Çözüldü✓ LAPTOP AÇILDIĞI GİBİ BIOS MENUSUNE GECİYOR

Laptopum yeni tamirden geldi. Açma tuşuna bastığım anda BIOS menüsüne geçıyor. Save and exit bastığımda ise kapanıyor . Windows 11 falan mı yüklemem lazım ne yapıcam?
  14. mellSh

🔥İndirim PCH YENİ ALL-STAR V1

Beyler sizce pc hocasinin yeni çıkarttığı bu sistemi tek tek yurtdışından alsak mı ucuza gelir yoksa direkt siteden toplu halde mi alsak?
  15. mellSh

Yardım KOSTAN NE KADAR EŞYA GETİREBİLİRİZ

Hocam sömestr tatilinde ailecek kosa gitmeyi düşünüyoruz. Oraya gitmişken ps5 , monitör vs. TR den daha ucuz olduğu için oradan almayı düşünüyoruz ama bu eşyaların bir alma sınırı vs. var mı ya da vergi fln nasıl olur bilgili bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim. (Bodrumdan feribot ile...
  16. mellSh

Yardım EVE 1 MPBS İNTERNET BİLE GELMİYOR

Arkadaşlar Yeni bir ev yaptırdık ama evin adresini sorguladağımızda internet 0 Mpbs olarak gözüküyor. Bunun sebebi evin olduğu yerde hiç internet olmaması mı yoksa ev yeni yapıldığı için gözükmemesi mi? Başvuru falan yapsak internet için hat falan çekebiliyorlar mı?
  17. mellSh

Öneri Sizce Epson EH-TW6250 ye nasıl bir ses sistemi kurmalıyım?

Ev için Epson EH-TW6250 projeksiyon almayı düşünüyoruz ama incelediğim kadarıyla projeksiyondan gelen ses tam böyle sinema gibi keyif vermiyor. Önerdiğiniz bir ses sistemi veya başka önerebileceğiniz bir şey var mı?
  18. mellSh

Çözüldü✓ PS5 İÇİN EN İYİ 4K MONİTÖR

ps5 alıcam ve en iyi performansı gösterebilecek bir monitör arıyorum. Çok fazla film vs. izlediğim için 4K özellikli olmasını istiyorum. 144hz ve üzeri (165hz olsa iyi olur) 4K özellikli yeni nesil veya yakın önerebileceğiniz bir monitör var mı? Ayrıca daha sonra alacağım kasa içinde...
  19. mellSh

PS4 SATIN ALDIĞIM OYUNU ARTIK OYNAYAMIYORUM

ps4 proya sahibim ve uzun zaman önce spiderman miles&morales oyununu satın almıştım. Satın aldığım zaman hesabımda ps plus üyeliğim yoktu ve ps plus üyeliği aldıktan 1-2 ay sonra oyunu satın almış olmama rağmen üzerinde kilit işareti var ve tekrar satın almam hakkındaa bir şey diyor. Bunun ps...
  20. mellSh

Çözüldü✓ BUNUN İÇİNDEKİLERİ KULLANMAK İÇİN BAŞKAA PC YE Mİ TAKMAM GEREKİR?

Beyler bilgisayar parçalarından çok anlayan biri değilim. Bozulmuş olan laptopumdaki dosyaları ve fotoları kurtarmam için bunu çıkarmam gerektiğini söylediler ve çıkarttım. Şimdi ben bunu başka bir pc ye taksam fotolara falan ulaşabilir miyim ve bunu yine laptopa mı takmam lazım yoksa masaüstü...
Geri