Arama sonuçları: *

• Users: mbu.berke
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

1.5m sportif araba önerisi

dostlar selamlar 1.5m civarı araba bakıyorum sportif bi araba olsun istiyorum öncelikle suan mercedes cla 200 amg cok hoşuma gitti sizce nasıldır 13 14 15 modelleri var sahibindende muadili arabalar mercedeste audi bmw gibi markalarda nedir 1.5m civarında siz olsanız ne düsünürdünüz cla200amg...
  2. M

Yd ip 14 pro vs 15 pro

arkadaslar selamlar öncelikle yd telefon almayı planlıyorum icimde bi iphone heveside var bu yüzden yd iphone almayı düsünoyorum suan bir bütcem belli değil ancak cok da pahalıya kacmadan 35k üstü sıkntı hangi pro modelini önerirsin
  3. M

İP13 VS S24FE önerii

Bütcem 30 a kadar yolu var ancak ne alcam bilmiyorum kamera video önceliğim oyun falan oynamm sdece arada bir clash royale s24fe 256gb mı yoksa 13 128lik mi cok arada kaldım içimde bi iphone heveside var ama cok pahalı siz ne önerirsiniz hangisi iyidir kamera video tarafında
  4. M

75 inç tv önerisi acil

55k ksdar bütce var 75 inç fp tv arıyorum önerileriniz nelerdir mediamarkta 75inç lg tv önermişlerdi
  5. M

Tablet önerisi 8k oyun için

Kardesim için tablet arıyorum 8k ya kadar cıkarım pubg oynuyor coğunlukla kasmadan donmadan güzeş fps verecek bir tablet ek olarakda filmdir ders calısma içinde kullanıcak kalem vs de olursa cok fp olur
  6. M

1k kablosuz mouse önerisi

Valorant cs fortnite dgibi oyunlar oynuyorum genel olarak 1k bütcede önerilerinize acıgım birde furylevel z1 var 1.5k bu fiyata değer mi
  7. M

Win 11 ekran donma sorunu

Ekranım donuyor mouse hareket ettirebiliyorum ama ne sekmeler kapanıyor ne görev yöneticisi acılıyor hiç bişey algılamıyor win 11 23h2 kullanıyorum ne yapabilirim
  8. M

Monitörde beyaz nokta

Ekranımda etrafında siyah şerit var sol üstteki yerinde beyaz bi nokta var bu neydem kaynaklı neden olustu bilgisi olan var mı
  9. M

Vatandan ekipman önerisi

Kulaklık mouse önrrisi lazım
  10. M

Aula f75 alınır mı ?

Sahibinden son fiyat 1.7k diyor kutulu faturası yok alınır mı
  11. M

ACİL Ekipman önerisi

Ekipman arıyorum mouse olarak rival 3 düşünüuorum Kulaklık blackshark v2x Klavye hakkındaysa bir fikrim yok toplam bütcem 3k biraz aşadabilirim bulduklarım nasıldır önerilere acıgım
  12. M

KULAKLIK VE AKIM KORUMALI PRİZ ÖNERİ

selamlar öncellikle akın korumalı priz e kulaklık alacagım bütcem toplam 1.5k biraz daha cıkabilirim intden alacagım trendyol ve hepsiburadaki 3 ay sonra ödemeli olanlardan önerilerinizi alabilirmiyim Birde akım korumalı priz elektrik kesilmelerinde pc acık veya kapalı olması durumunda sistemi...
  13. M

Gta V gpu cpu normal mi

Gta 5 ayarlar geneş olarak very highda msaa x4 te filtrening x16 da gpu yüzde 60ı geçmiyor şuan yüzde 48 lerde cpu yüzde 46 larda fps 144 normal midir acaba
  14. M

EKRAN KARTI İŞİĞİNİ NERDEN DEĞİŞTİREBİLİRM

Zotac 4060 twin edge ekran kartım var zotac gaming yazısının rengini nasıl ayarlayabilirim bilgisi olan var mı ?
  15. M

Windows böyle kurulur mu ?

Yeni aldıgım sisteme bu vidoeyla kurabilirmiyimflaih belleksiz bir şekilde olur mu dersiniiz ???
  16. M

EKRAN KARTI TAKMAMA YARDIM ACİL

Vatandan sistem aldım geldi açtım fakat ekran kartı takılı değil anakart kutusundan vida vs ve 2 tane kablo cıktı ne yapmam lazım yardım edebilirmisiniz lütfen
  17. M

ACİL MONİTÖR ÖNERİSİ

Arkadaslar merhaba 5k bir bütcem var monitör alacagım yarın acil öneri bekliyorum pivot özelliği olmasını istiyorum ne alabilirim mağazadan alacagım o yüzden vatan teknosa vs den önerirseniz sevinirim teşekürler
  18. M

Windows güncelleme hatası

Win 10home kullanıyorum windop updateda güncelleme vardı 22h2 güncelemesi olması lazım 2 3 kere denedim ancak hep aynı hata oluyor ve güncellenmeden geri acılıyor güncelleniyor gibi oluyor ancak sonra güncelleştirmeler geri alınıyor yazıyor ekranda ne yapabilirim
  19. M

Çözüldü✓ Monitör önerisi lazım

Dün vatandaki i5 12400f ve rtx4060 sistemi aldım yanına monitör almak istiyorum 5k bütcem var ve vatandan taksit ile alacagım sizce hangi monitör ve kaç hz tercih etmeliyim bu sisteme
  20. M

Mavi ışık gözlüğü önerisi

Gözlerim çok çabuk kızarıyor telefon pc vs bakarken geçmişte çok pc oynamışlıgım var şuan mavi ışık gözlüğü almak istiyorum bi etkisi olur mu ve önerebilceğiniz bir şeyler var mıdır fikrinizi sormak istiyorum şimdiden teşekkürler
Geri