Arama sonuçları: *

• Users: tayyip28
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tayyip28

Direksiyon seti yapımı

örnek olarak ilge ipeğin yaptıgını yapıcam bağlantı şeması bu https://s.kaskus.id/images/2017/01/14/5699902_20170114123442.png bunu yapıcam ama bazı sorunlar yaşamış direksiyon setni takmış görmemiş veya algılamamış gibi sizce o sorun neden olabilir birde fbb gerçekci olması için nasılbir motor...
  2. tayyip28

Direksiyon setimi almak daha iyi yoksa yapmak mı?

başlıktaki ile aynı yapabilcegim ise ilge ipğinki gibi bir şey hangisi mantıklı olur direksiyon pedal h vites toplam kaça gelir anlayanvarsa kıyaslayabilirimi
  3. tayyip28

2. el pc bütce 9k e.k ve psu var

ekran kartı ve psu var rx 570 8gb termltake 600w psu onun dışında anakrt işelmci ram lazım hepsi 3,3,3 olucak anakrt 2. elde çok şişik sıfır alırım daha iyi ramlerde tek kanal olucak gibi 8gb ilere yükseltirim diye düşündüm işlemci ise 5 2600 beya 5 3500x düşündün anakart sıfır aırsam a520 ama...
  4. tayyip28

Laptopa harici ekran kartı takma

elimde rx 570 var 8gb ve laptopta kıllanmak istiyom merak ediyom fazlasıyla nasıl yapabilirim bende 2tane laptop var 2sindede kullanıcam biri iş için biride oyun benim iş için olanda amd 8670m var ve wifi slotu ile kullanabilcegimi düşünüyom digerinde ise intel irixse var bunda daha mantıklı...
  5. tayyip28

Bulanık fotoğraf düzletme

zoomlayıp bir fotoğraf çektim ama küçük yazı okunmuyor ve o yazı çok önemli iphone 14 ile çektim ana kamera -- 26mm f1,5 12mp 3024x4032 1,5mb iso250 114mm 0 evf1,5 1/50s sıcak nasıl yapabilirim sizce çok önemli bir yazı biraz araştırdım ama işe yaramadı yapabileceğim neler var
  6. tayyip28

Klavye ve mouse önerisi2. elde olur

Mouse orta el için olsun ve valoda 1600dpi 0.144sens sorun yaşatmasın birde hafif olsun max 60küsür klavye ise mekanik olsun switch farketmez bıyutu max %80 full boy çok büyük geliyo masada küçük o yüzden iyi ikisi için bütce 1800 iyi akşamlar
  7. tayyip28

I7 2600 rx 570 8gb oyun tavsiyeleri her oyuna açığım

h61 anakart i7 2600 8gb çift kanal ddr3 1333mhz ram rx570 8gb ekrna kartı oyun önerileri genel olarak valorant oynuom sıkıldım gibi şimdi tlou 1 oynicam başka ne tavsiye edersiniz aklıma bi türlü oyun gelmiyo çoğu oyuna açığım bire türkçe dublaj yada altyazı olmasına özen gösterirseniz...
  8. tayyip28

Yardım Ekran kartı driver sorunu

sahibindende 2.el ekran kartı bakıyoum bi tanesi 570 8gb xfx markasının 1750tl tek sorunu driver yükleyememiş ilanda bayadır açık bir kaç aydır sizce alsam değermi çözülebilir mi fiyatı çok uygun ve 8gb olması baya iyi sorun ise yazılımsal sonuç olarak çözülebilir gibi nasıl çözerim bi fikriniz...
  9. tayyip28

Yardım Acil mouse pad önerisi50x50 yada 40x 90 varsa 50x90

başlıktaki ile aynı bütce 300 speedyada hibrit olsun şimiden teşekürler iyi akşmalar
  10. tayyip28

Ev için 6-7k arası şarjlı matkap önerisi

başlıktaki ile aynı şimdiden teşekkürler iyi akşamlar
  11. tayyip28

Asus h61 anakart ram işlemci oc yapma

Asus anakartta işlemci i7 2600 600w powrr suply rx 5500 alıcam yada rx570 8gb nasıl bi oc yapabilirim
  12. tayyip28

Yardım 2kya 2.el ekran kartı önerisi

başlıktaki ile aynı acil yardım ederseniz sevinirim
  13. tayyip28

Asus h61 bu anakarta hangi psu ve burdaki işlemciye hangi erkan kartı gider

başlıktaki ile aynı bütcem her şey dail max zorlsam 5000 https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-i7-2600-1155-soket-h61-anakart-8-gb-ram-1290111960/detay
  14. tayyip28

Win11 boşta aşırı fazla ram harcıyo ve fps düşüklüğü donma

başlıktaki ile aynı son zamanlarda aşırı fazla ram harcıyor masaüstünde ve arkada hiçbir şey açık degil o kadar ram tüketicek 8gb var 5 küsür kullanıyo boşta 2 felan kalıyo valorantta hata verip atıyor maç esnasında bende mem reduct kurdum şuan onla idare ediyom ne yapabilirm sürücüde...
  15. tayyip28

Win 10 optimisazyon programları(toolbox,wintoys gibi)

fps arttırmak için optimisazyon programları araştırıyomda çok bişi bulamadım varsa bildiginiz yardımcı olursanız sevinirim veya tweak'de olur
  16. tayyip28

(Laptop)Ekran kartı çalışmıyo windows bu atgıtı durdurdu hatası

Böyle oldu neden bilmiyom fps oldukca düştü zaten çok vermiyoduda yineden sabit bişi veriyodu nasıl çözücem ilk defa böyle bişi ile karşılaştım
  17. tayyip28

Lol evreninin hikayesini uzunca nerden izleyebilirim

Başlıktaki ile aynı
  18. tayyip28

Tweak nasıl yapılır?

Fps arttırmak için tweak yapmak istiyom nasıl yapabilirim bu konu hakkında video varmıdır bunu gibi bişi sanırım
  19. tayyip28

Öneri Steelseries artics nova 5wirless alınır mı? ?

Bazı forumlarda bi süre sonra ses seviyesi 80 yada 90 altında oldugunda sağ yada sol taraftan birinden ses az geliyomuş eğer 80 yada 90 üstündeyse sorun düzeliyomyş sizce doğrumu doğruysa sesi o kadar artırmadan nasıl öözerim birde benim gördüğüm kadarıyla type c dongle var bende type c girişi...
  20. tayyip28

Öneri KABLOSUZ KULAK ÜSTÜ KULKALIK

4200 VEYA 4500'E KULKA ÜSTÜ KULKALIK ARIYOMRUM HEM DONGLE İLE BAĞLANSIN HEMDE JACK İLE BİDE BLUETOOTH bunlar yoksa dongle yeter fps oyunu oynuom şarjı 1 gün çıkarsın yeter onun dışında benim aklımda clud 2 core wirless var ondada jack yok sanırım bluetooth'da yok aklım buluncak onun dışında bişi...
Geri