Arama sonuçları: *

• Users: tayyip28
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. tayyip28

Win11 boşta aşırı fazla ram harcıyo ve fps düşüklüğü donma

başlıktaki ile aynı son zamanlarda aşırı fazla ram harcıyor masaüstünde ve arkada hiçbir şey açık degil o kadar ram tüketicek 8gb var 5 küsür kullanıyo boşta 2 felan kalıyo valorantta hata verip atıyor maç esnasında bende mem reduct kurdum şuan onla idare ediyom ne yapabilirm sürücüde...
  2. tayyip28

Win 10 optimisazyon programları(toolbox,wintoys gibi)

fps arttırmak için optimisazyon programları araştırıyomda çok bişi bulamadım varsa bildiginiz yardımcı olursanız sevinirim veya tweak'de olur
  3. tayyip28

(Laptop)Ekran kartı çalışmıyo windows bu atgıtı durdurdu hatası

Böyle oldu neden bilmiyom fps oldukca düştü zaten çok vermiyoduda yineden sabit bişi veriyodu nasıl çözücem ilk defa böyle bişi ile karşılaştım
  4. tayyip28

Lol evreninin hikayesini uzunca nerden izleyebilirim

Başlıktaki ile aynı
  5. tayyip28

Tweak nasıl yapılır?

Fps arttırmak için tweak yapmak istiyom nasıl yapabilirim bu konu hakkında video varmıdır bunu gibi bişi sanırım
  6. tayyip28

Öneri Steelseries artics nova 5wirless alınır mı? ?

Bazı forumlarda bi süre sonra ses seviyesi 80 yada 90 altında oldugunda sağ yada sol taraftan birinden ses az geliyomuş eğer 80 yada 90 üstündeyse sorun düzeliyomyş sizce doğrumu doğruysa sesi o kadar artırmadan nasıl öözerim birde benim gördüğüm kadarıyla type c dongle var bende type c girişi...
  7. tayyip28

Öneri KABLOSUZ KULAK ÜSTÜ KULKALIK

4200 VEYA 4500'E KULKA ÜSTÜ KULKALIK ARIYOMRUM HEM DONGLE İLE BAĞLANSIN HEMDE JACK İLE BİDE BLUETOOTH bunlar yoksa dongle yeter fps oyunu oynuom şarjı 1 gün çıkarsın yeter onun dışında benim aklımda clud 2 core wirless var ondada jack yok sanırım bluetooth'da yok aklım buluncak onun dışında bişi...
  8. tayyip28

Mchose9 pro ne kadar güvenilir

ne kadar güvenilir birde teknik özellikleri neler
  9. tayyip28

Öneri Fantech stellar kulaklık alınır mı??

https://wraithesports.com/products/fantech-stellar-kulaklik bu bütcede nasıldır malzeme kalitesi olarak teknik özellik olarak bu fiyata alınır mı? veya altarnetif olarak ne var
  10. tayyip28

Yardım 1600+ kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi

başlıktaki ile aynı müzik için pil ise 10 saat felan yeter çok önemli degil olursa bide oyun içiçn ama önceliğim müzik
  11. tayyip28

Iphone'dan pcye film nasıl atılır

başlıktaki ile aynı dosyalarda indirdigim filmleri pcye atmak istiroum nasıl yapabilirim şuan toplam 60 gb yada biraz fazla,yokmu uygulama filan ücretsiz bişi yada özellik felan
  12. tayyip28

Virtual box win 10 kasma sorunu

Nasıl çözerim win 11 kullanıyom apk oyun için win 10 kurdum korsan için ama kadıyor ne yapabilirim
  13. tayyip28

Iphone’dan pcye dosya atma

Iphone’dan pcye indirdigim filmleri atmak istiyom arastirdim bi tabe buldum ama beceremedim baska yolu varmi uygulamasiz
  14. tayyip28

Zamunda.net hesap açamıyor ve nasıl 4k film izlerim

Birde ben bunu indircem PC’nın ekranını tv ye HD’mi kablosu ile bahlicam tvden çözünürlüğü 4k yapcan öyle izlicrz olur demi bise her film varmı
  15. tayyip28

Aula win 60he VS mad60 he

Kuru içeriği olsun switch olsun teknik özellik ve uzun ömürlülük olarak hangisi öne çıkar
  16. tayyip28

Yardım Valorant burada takıldı

Burada kaldı daha bişey yapamıyom
  17. tayyip28

2000k mekanik klavye önerisi

Sesi yumuşak olsun blue switch olamsın tur q bide %60
  18. tayyip28

Bunları topladım sizce nasıl ?

şuanki önceliğim anakart,ram,işlemci sonraya doğru psu,ekran kartı,m2 alıcam seçtiğim parçalar ANAKART:https://www.epey.com/anakart/gigabyte-a520m-k-v2.html İŞLEMCİ:https://www.epey.com/islemci/amd-ryzen-5-5500.html(STOK SOĞUTUCU 380TL)...
  19. tayyip28

Düşük sistem oyun önerisi sistemim yazıyo aşşagıda

i5 4210U 8gb çift kanal ddr3 1600 mhz amd 8670m 2gb oyun önerirsi valoranttan sıkıldım varsa türkçe dublaj oyun yoksa alt yazılı olsun farketmz çoğu oyuna açığım tüm sürücüler var güncel bide bedava indircem link atarssanız sevinir ♥(2d olmasın)
Geri