başlıktaki ile aynı son zamanlarda aşırı fazla ram harcıyor masaüstünde ve arkada hiçbir şey açık degil o kadar ram tüketicek 8gb var 5 küsür kullanıyo boşta 2 felan kalıyo valorantta hata verip atıyor maç esnasında bende mem reduct kurdum şuan onla idare ediyom ne yapabilirm sürücüde...
Bazı forumlarda bi süre sonra ses seviyesi 80 yada 90 altında oldugunda sağ yada sol taraftan birinden ses az geliyomuş eğer 80 yada 90 üstündeyse sorun düzeliyomyş sizce doğrumu doğruysa sesi o kadar artırmadan nasıl öözerim birde benim gördüğüm kadarıyla type c dongle var bende type c girişi...
4200 VEYA 4500'E KULKA ÜSTÜ KULKALIK ARIYOMRUM HEM DONGLE İLE BAĞLANSIN HEMDE JACK İLE BİDE BLUETOOTH bunlar yoksa dongle yeter fps oyunu oynuom şarjı 1 gün çıkarsın yeter onun dışında benim aklımda clud 2 core wirless var ondada jack yok sanırım bluetooth'da yok aklım buluncak onun dışında bişi...
https://wraithesports.com/products/fantech-stellar-kulaklik
bu bütcede nasıldır malzeme kalitesi olarak teknik özellik olarak bu fiyata alınır mı? veya altarnetif olarak ne var
başlıktaki ile aynı dosyalarda indirdigim filmleri pcye atmak istiroum nasıl yapabilirim şuan toplam 60 gb yada biraz fazla,yokmu uygulama filan ücretsiz bişi yada özellik felan
i5 4210U 8gb çift kanal ddr3 1600 mhz amd 8670m 2gb oyun önerirsi valoranttan sıkıldım varsa türkçe dublaj oyun yoksa alt yazılı olsun farketmz çoğu oyuna açığım tüm sürücüler var güncel bide bedava indircem link atarssanız sevinir ♥(2d olmasın)