Ya görünüş için istiyom zaten valorant oynuyom ekran kartına çokta önem vermiyom fiyatları yüksekse bulmakda zorsa bi 5070ti alırım msi mlg o zmn oda çok...
o paraya sıfır özel seri ekran kartı bulman imkansız. 4000-5000 serisinde 2. elde bulman da zor. Anca 3000 serilerinde falan varsa vardır ama aramak lazım...
Ya performan çokda önemli degil güzel güzüksün istiyom yolsa tabii ki performn için tercihim 5070 veya 9070 felan olursu
1785015909
Ya performan çokda önemli...
Kusura bakma çok geç cevap verdim iş güç derlen unutmuşum tasarım olarak sıvı spgutmalı modeller çok pahalaıdır bana öax 30 35k bişi lazım ama yinede tim...
Mesela msi mlg serisi gibi veya asus evegalden serisi gibi kartşarın türkiyede satılan marka modellerini söylermisiniz uygun fiyatlı olan bir tanesini...
Mekanik buda yazılırı klavyenin üstüe degil altına işlenmiş yani sana bakan kısmına alışmak kolay oluyo bendede bu tarz bişi var hemen alıştım 4-5güne...
Klavye olarak bunu al manyetik ve ghosting yapma ihtimali daha düşük https://mecmonkey.com/products/aula-win60-manyetik-switch-he eger 1k alıcaksanız mouse...