Önündeki adamı vurabiliyorsan aimi`ni değil oyununu geliştirmen lazım. Bu oyunda gamesens`in iyi olsun ortalama aim ile immo çok rahat olursun. Valo`da...
Spray atmıyom zaten genelde burst atıyom en kolayı ve hızlısı o bana göre crosshair placement idare eder ama geliştiremye çabalarım dmde daha çok ona ve...
İzledimde bana daha çok poligonda ısınıp en son bi el dm tarzı bi şey lazım açıklarımı poligonda kapatmam daha kolay olur flick veya movemtum gibi orda...
Knk messi ile ronaldoyu düşün onun gibi bak bu olayada zaten kötü oynayınca keyif alamadıgım için 1saatlik poligonda aim çalışmak istiyorum oda sıkıcı degil...
Geçen sezon istikrarlı şekilde 1saat boyunca 10 dakika bi çalışmaya vererek iamstar methpdunu uyguladım iso ilo balpnlaro vurma hariç bi süre aonra kolay...
Sebebim 5 kız kardeş animesinin 2.sezonu bitirdim şimdi movie 2022de çıkanı buldum ama diger gölümleri bulamadım bal ayı felan crunchyrollde var vpn ile...
Ya görünüş için istiyom zaten valorant oynuyom ekran kartına çokta önem vermiyom fiyatları yüksekse bulmakda zorsa bi 5070ti alırım msi mlg o zmn oda çok...