Arama sonuçları: *

1. tayyip28

Direksiyon seti yapımı

örnek olarak ilge ipeğin yaptıgını yapıcam bağlantı şeması bu https://s.kaskus.id/images/2017/01/14/5699902_20170114123442.png bunu yapıcam ama bazı sorunlar yaşamış direksiyon setni takmış görmemiş veya algılamamış gibi sizce o sorun neden olabilir birde fbb gerçekci olması için nasılbir motor...
  2. tayyip28

Ryzen 5 9600 işlemci için anakart önerisi.

çok para vermek istemiyosan a620 alablirsin
  3. tayyip28

Direksiyon setimi almak daha iyi yoksa yapmak mı?

:Dişte o kadar çıkamıyom kendim yapmam sanırım 8k felan tutar elimde bazı parçalar var anladığım kadarıylada 8klıklardan çok iyi bir şey olucak6
  4. tayyip28

Çözüldü✓ Bu sisteme 10k fazla mı sizce

açar rahatlıkla
  5. tayyip28

açar god of war,gta5,tlou1,uncharted mc cod warzone bile açar rddr2 de alıktan sonra bu sitede nbakabilirsin ne açar ne açmaz diye
  6. tayyip28

knk buhaliyle bile çoğu oyunu 1080p düşük-orta ayarda oynatır daha ne olsun
  7. tayyip28

alabilirsin bence bi kusuru yoks aoldukca iyi fiyat
  8. tayyip28

Direksiyon setimi almak daha iyi yoksa yapmak mı?

başlıktaki ile aynı yapabilcegim ise ilge ipğinki gibi bir şey hangisi mantıklı olur direksiyon pedal h vites toplam kaça gelir anlayanvarsa kıyaslayabilirimi
  9. tayyip28

2. el pc bütce 9k e.k ve psu var

oc için a520 uygun egil ya ama bulamazsam onu alıcam onun dışında işlemciyi kaç'a buldun 2.5an aşşa yok valla bidde pg ile almaya çalışıyom 1771966554 tek tek toplarım elimdekileri kullancam bayadır bendeydi normalde 2024'etoplicaktım vazgeçtim şidmi dahada zor 1771966862...
  10. tayyip28

o fiyatlara bulamamki herkes sizin gibi satsa şişirmese fiyatları keşke
  11. tayyip28

%75 manyetik klavye önerisi

valla bende bulamaım oldukca pahalı
  12. tayyip28

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

amazon tren alsak sorunsuz kapıya gelirmi en son eklenen kanunlarla
  13. tayyip28

%75 manyetik klavye önerisi

knk bunu alabilirsin oldukca kaliteli hem malzeme hem donanım hem de yazılım olarak çok iyi ömür boyu gider yani tek sorunu tuşlar transparan degil az ışıkta görmesi zor olur onunda keycaps alarak çözebilirsin
  14. tayyip28

ekran kartı ve psu var rx 570 8gb termltake 600w psu onun dışında anakrt işelmci ram lazım hepsi 3,3,3 olucak anakrt 2. elde çok şişik sıfır alırım daha iyi ramlerde tek kanal olucak gibi 8gb ilere yükseltirim diye düşündüm işlemci ise 5 2600 beya 5 3500x düşündün anakart sıfır aırsam a520 ama...
  15. tayyip28

Laptopa harici ekran kartı takma

Yani olmaz bulsamda uçuk fiyatlardır ztn neyese teşekkürler iyi akşamlar
  16. tayyip28

Asus h61 anakart ram işlemci oc yapma

Tamam teşekkürler geç cevap verdiğim içinde kusura bakma iyi akşamlar
  17. tayyip28

Psum var termaltake 600w hdmi kablosu var monitörüm yok ana tvye takarım bu kadar eşyam var onun dışında hd8670m olanda wifi kart yeri var 1771619559 Darboğaz yapar evt ama benim için çokta sorun degil valo oynicam ztn veya gta felan belki tlou veya benzeri oyunlarda denerim
  18. tayyip28

elimde rx 570 var 8gb ve laptopta kıllanmak istiyom merak ediyom fazlasıyla nasıl yapabilirim bende 2tane laptop var 2sindede kullanıcam biri iş için biride oyun benim iş için olanda amd 8670m var ve wifi slotu ile kullanabilcegimi düşünüyom digerinde ise intel irixse var bunda daha mantıklı...
  19. tayyip28

Bulanık fotoğraf düzletme

ozmn yapamam hesabı yok neyse yinede vakit ayırıp yardımcı oldum eğer vaktini çaldıysam kusura bakma iyi akşamlar
  20. tayyip28

Bulanık fotoğraf düzletme

denicem ama kendi telefonumdan yapcam anladımğım kadarıyla onun cihazından yapmam lazım
Geri