tayyip28 isimli üyenin son içerikleri

1. tayyip28

Win 10 optimisazyon programları(toolbox,wintoys gibi)

Teşekkürler deniyip geri dönerim valoranta çatışma yokken 80fps max çatışmada 30a kadar düşüyor o canımı sıkıyo 1766476197 Benden bişi çıkmaz onlara :D
  2. tayyip28

Win11 boşta aşırı fazla ram harcıyo ve fps düşüklüğü donma

DDR 4 en az bakmadım görev yöneticisinde yazmıyor
  3. tayyip28

degil ama boştaa o kadar kullanması normal degil boşta 2 3 gb felan harcıyordu bu kadar degil bide fps'de düştü baya
  4. tayyip28

başlıktaki ile aynı son zamanlarda aşırı fazla ram harcıyor masaüstünde ve arkada hiçbir şey açık degil o kadar ram tüketicek 8gb var 5 küsür kullanıyo boşta 2 felan kalıyo valorantta hata verip atıyor maç esnasında bende mem reduct kurdum şuan onla idare ediyom ne yapabilirm sürücüde...
  5. tayyip28

Yeni aldigimiz pc guc gelmiyo

nası o ekran geldiginde flsahı çıkar windows yüklü olan sonra evet bas yeiden başlicak ve bu sefer format ekranı gelicek daha sün başıma geldi
  6. tayyip28

knk bugün kuziyede forrmat atarken yaşadım bi dunı alırım o ekran geldiginde flash'ı çıkar ve evet'e bas sonra gelir bilgisayarcı çözemediyse ben neyim :D kusura bakma geç cevap verim şu aralar pek aktif degilim foumda
  7. tayyip28

nası kurulmuyo tam olarak açıklarmısın
  8. tayyip28

hayırlı olsun ozmn
  9. tayyip28

konumuunu degiştirip dene,sıfırmı aldın,bide power tuşunu doğrumu bağlamışsın bak bi
  10. tayyip28

power suply güç tuşu kapalıdır
  11. tayyip28

Kali kurulum başarısız oldu hatasını nasıl cozerim hızlıca yardım edermisiniz

tam hatırlamıyom ama so indirdim kalinin sonra virtual yenien iso dosyasını seçtim böyle hatırlıyom
  12. tayyip28

Win 10 optimisazyon programları(toolbox,wintoys gibi)

fps arttırmak için optimisazyon programları araştırıyomda çok bişi bulamadım varsa bildiginiz yardımcı olursanız sevinirim veya tweak'de olur
  13. tayyip28

Öneri 2500tl kulaklık önerisi

Tek sorun bu fiyata ped olsun 1762253097 Kumaş varsa kumaş alır
  14. tayyip28

Öneri 2500tl kulaklık önerisi

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamepower-aero-ultra-7-1-usb-kablolu-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1165224629.html Bakabilirsin senin işini görür bence
  15. tayyip28

(Laptop)Ekran kartı çalışmıyo windows bu atgıtı durdurdu hatası

Böyle oldu neden bilmiyom fps oldukca düştü zaten çok vermiyoduda yineden sabit bişi veriyodu nasıl çözücem ilk defa böyle bişi ile karşılaştım
Geri