Arama sonuçları: *

• Users: Migi
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Migi

Yardım 2k kamera için sd kart önerisi

Arkadaşlar merhaba 2k araç kameram için 128 veya 256 GB(tercihen 256) sd kart arıyorum önerisi olan varsa çok sevinirim. Konuyu çevre birimlerinde açmam yanlış mı bilemiyorum ancak depolama ile ilgili kategori bulamadım ve kameraya takacağım için burada açtım. Çok uyguna şüphe uyandırıcı bir sd...
  2. Migi

Lavabo musluk içi salmastra modelini nasıl bulabilirim?

Arkadaşlar merhaba su tesisatı ile alakam yok ancak lavabonun içindeki soğuk suyu açıp kapamaya yarayan aç kapa salmastra kırılmış. Aynı salmastrayi nereden temin edebilirim ? Bilen biri varsa yardımcı olursa çok mutlu olurum. Soldaki eski olan lavabodan çıkan salmastra. Standart ölçüde değil...
  3. Migi

RTX 4060 ti Freesync Premium

RTX 4060 ti Freesync Premium Destekliyor mu arkadaşlar monitörümde G sync yok diye biliyorum ekran kartımı yeni güncelledim önceki ekran kartım RX 570ti. İnternette birkaç habere baktığımda artık NVIDIA'nın da freesync desteklediği yazıyor ancak nasıl açarım bilemedim. Ayrıca sormak istediğim...
  4. Migi

Ryzen 5 5600 için AMD ekran kartı

Ryzen 5 5600 işlemcili bilgisayarım var ve AMD tarafında 5600 ile 1080p de darboğaz olmayacak en iyi ekran kartı hangisidir?
  5. Migi

Yardım Gigabyte b550m DS3H RGB fusion

Arkadaşlar Dark guardian pro ARGB fanlı kasam var acaba b550m DS3H a nasıl bağlarım şu anda kumanda ile kontrol sağlıyorum ancak bilgisayardan renk ayarı yapabilir miyiz bu bileşenler ile?
  6. Migi

Airpods 2. nesil şarj kutusu

Airpods 2. nesil şarj kutum bozuldu kulaklık çalışıyor, başka kutu ile şarj ettim ancak kutum bozuk. Replika şarj kutusu alınır mı almaya değer mi yoksa başka kulaklığa mı geçmeliyim. Replika ürün örneği: Kutu
  7. Migi

Sapphire RX 7700 XT Pulse vs Sapphire RX 7700 XT Nitro+

Arkadaşlar iki ekran kartı arasından hangisini seçmeli? Eğer epey sitesi doğru söylüyorsa Nitor+ modeli rdna 2 pulse modeli rdna 3 ancak Nitro+ ın frekansı daha yüksek kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Migi

4050 li MSI bravo vs Acer nitro 16

Arkadaşlar aynı işlemcili ve aynı ekran kartlı iki laptop arasındaki farklara baktım ancak hangisi daha iyi daha kalitelidir karar veremedim. MSI sanırım 105 watt Acer nitro 16 140 watt ancak 4000 serisi ekran kartlarında watt ve performans farkı çok olmuyor diyorlar düşünceleriniz nelerdir...
Geri