Arama sonuçları: *

• Users: kemal k.
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Fiorino hakkinda EGR hakkinda yardim

1.4 fiorino da egr varmi arkadaslar benzinli motor Cekis cok kotu ne gibi islemler yapalim yazilim mi yapyiralim biseyleri iptal mi ettirelim
  2. K

Elektro gitar önerisi

10k civari bütcem var belki yamaha pasifica alabilirim iyi bir tercih varsa bu fiyatlarda yazabilirmisiniz
  3. K

Ps3 degeri nedir anlayan varmi

Arkadaşlar bilgisayarıma takas geldi bu ps 3 un değeri nedir mağaza li vs dedi 2 kol var gta5 pes 23 wwe2k15 vs vs max payne3 yukluymus bu ps nin ederi nedir magazali falan bekliyorum cevaplari 1721074619 3000 oyun var dedi heralde onları para ile mi satın alıyoruz bilmiyorum ama ps3 zamanında...
  4. K

Bilgisayarim kac tl eder ful garantili ilk sahibi

R5 5600 kutulu fanlı A520 asrock Xfx rx6600 Hikvision 2x8 16 GB Ram 512 GB m2 ssd Kasa deepcool 550w İlk sahibiyim 5 aylık cihaz 1 buçuk yıl garantili Bütün parçalar 0 alındı ve fatura da var her şey var Kac TL eder
  5. K

Rks mi küba mı alinir

125cc scooter tarzi alacam ama fiyat farkı var 5k kadar hangi marka alınır
  6. K

Kasam kaç TL eder R5 5600

Arkadaşlar sistemim ful kutulu ful garantili kendim aldım alalı fazla süre olmadı 5 ay felan oldu R5 5600 A520 hws anakart asrock marka 16gb 3200 Luk ram var 512 lik M2 ssd var Kasa deepcool 4 fanli power de 550 lik olmasinlazim Ekran kartında rx6600 xfx var Deepcool le520 sivi sogutma var...
  7. K

Poco X3 açılıp açılıp kapanıyor

Cihaz devamlı poco yazısını açıyor kapatıyor hiçbir tuş calismiyor yazı geliyor kapanıyor tekrar açıyor yazı geliyor geri kapaniyor
  8. K

PC kaç TL eder kasam

Ful garantili 1.5 sene den aşağı değil garantisi kgf var R5 5600 kutulu islemci Deepcool le520 240mm sıvı soğutma A520 asrock anakart 2x8 3200 Luk ram 512 M2 SSD 3500 felan okuma cart curt var Ekran kartı xfx 6600 Sistem ful garantili kutulu her şey olması gerektiği gibi power de 550w...
  9. K

R6 oynayan varsa ubisoft problemi rainbow six

Arkadaşlar ne olduysa e postamdaki kayıtlı üyeliğim silinmiş yok olmuş yeni hesap açtım aynı e posta ile şimdi oyunu satın almadınız felan diyor steamda oyunum alınmış bir biçimde ama baslatilamadi hatası alıyorum yardim
  10. K

R5 5600 yükseltme onerileri

A520 anakart var 3200 Luk 2x8 var sistemde rx6600 var işlemciyi yükseltmek daha güncel işlemciye geçmek istiyorum ilk etapta işlemci sonra ekran kartı R5 5600 den sonra farklı hissedebilecegim aşırı pahalı olmayan bir işlemci varmı 10k ya kadar
  11. K

Acil film onerisi ne izleyeyim

Film izleyeceğim ne izleyeyim gerçeğe yakın olanları daha çok seviyorum biografi veya gerçek olaydan alıntı olanlar bilimkurgu çok fazla sevmiyorum altyazili izleyeceğim
  12. K

Rx6600 satıp neye geceyim

R5 5600 rx6600 ekran kartı performansını beğenmiyorum daha üst birşeye geçmek iyi olabilir bu islemciyle kullanacagim için darboğaz cart curt olmadan hangi kartı almaliyim
  13. K

User benchmark neyi test ediyor resim ekledim

Resim ekliyorum evet testi yaptım bı sonux çıktı da ne sonucu bu anlamadim 1706052610 .
  14. K

Bios guncelleme acil yardim

Mrb lenovo v130 15igm eski cihazıma bios update yapıcam exe olarak indirdim çalıştırdım cmd açıldı birşeyler yazdı kaldım böyle ne yapayım
  15. K

Klavye harfleri yapıştırma ariyorum

Mrb klavyenin bazı tuslarinda sorun var ve düzgün görünmesi için harflerin olduğu yapiskanlar arıyorum lenovo laptop için şekilli felan birşeyler varmi
  16. K

Gaziantep erkek kyk hangisi

Arkadaşlar şuan güncel erkek kyk hangisi şehir dışındayim biri kız a dönmüş felan hangisi güncel erkek kyk gaziantepte
  17. K

Ssd önerisi ucuz 120 gb

Çok ucuza SSD lazım hızlı olması açısından
  18. K

2. El depolama yada PC alsam başıma bir bela gelirmi

Eski bir laptop alacagim buradan birtakım olaylar yasarmiyiz HDD yı degistirsem felan içindeki ne yapmaliyim
  19. K

SSD lazım düşük GB ucuza

Laptop alıyorum en düşük fiyata SSD lazım HDD malesef hızlı degil
  20. K

R5 5600 OC yapma yardımı

Sistemimde deepcool le520 240mm sıvı soğutma var islemci için performans artışı istiyorum bu konuda yardim
Geri