Arama sonuçları: *

• Users: Ghostx
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Ghostx

Hangi İPhoneu almaliyim?

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 12 13 yıldır Android kullanıyorum ve artık sıkıldım, iPhonea geçmeye karar verdim aklımdaki modeller; İPhone 13 35K civarında iPhone 14 42K civarında İPhone 15 50K civarında sizce tercihim ne olmalı, bir diğer düşüncem yurt dışı İphone 16 Pro ancak tam emin değilim..
  2. Ghostx

Çözüldü✓ Monitör tavsiyesi pls

Bütçe:8000 - 9000 Ekran kartı 4070 Ti işlemci Ryzen 7500F Merhaba arkadaşlar, genel olarak FPS oyunları oynuyorum 23.8 veya 24.5 monitor arıyorum yardımcı olabilir misiniz. Bu arada 2K monitör almayı düşünmüyorum FullHd bir monitör alsam darboğaz yapar mı? sistemimi yukarıda belirttim.
  3. Ghostx

Çözüldü✓ Ekranımda aniden çizgiler ve renk kaymaları oluştu

Merhaba arkadaşlar MSi g274qpf qd 27 ekranım var. Valorant oynarken aniden bu şekilde renkler geldi gitti bilgisayarı alalı 8 9 ay oldu bunun sebebi ne olabilir lütfen yardımcı olur musunuz.. VİDEO KAYDI ALDIM ANCAK YÜKLEYEMİYORUM.. 1726521894 BU ŞEKİLDE 1726523048 upup pls++
  4. Ghostx

25K Sadece kasa önerisi

Merhaba arkadaşlar 25 bin TL'ye kadar mantıklı hazır sistem önerisi olan var mıdır?
  5. Ghostx

FC24 Press yapma Klavye ayarları

Merhaba arkadaslar, epic indirimlerinden FC24 aldım daha öncesinde crack fifa 23 oynuyordum :d, ancak klavye ayarlarında bir problem var sanırım ayarlıyorum olmuyor top rakibe geçince press yapabiliyordum takım arkadasım ile birlikte S tuşuna basınca ancak şuan olmuyor acaba kaldırıldı mı? yoksa...
  6. Ghostx

Çözüldü✓ 4070Ti sistemim Darboğaz yapar mı?

Merhaba arkadaşlar geçtiğimiz ay bazı özelleştirmeler yaparak gaminggenden enzo4070Ti sistemini aldım, işlemcim 7500F ekran kartım ise Asus tuf 4070Ti sizce herhangi bir darboğaz olur mu? Bu darboğaz sitelerinde yüzdelik dilim çok fazla çıkıyor ancak ben şimdiye kadar bir sorun yaşamadım. Not...
  7. Ghostx

Çözüldü✓ LoL Karakter Droplanması

Merhaba arkadaşlar, lolde FPS limitlemeyi serbest bırakınca karakterim laglanıyor gibi oluyor 240a sabitleyince ise bu durum düzeliyor normalde 500 - 700 FPS alıyorum sınırlamadan ekranım ise 170Hz, diğer oyunlarda bir problem yok bunun nedeni nedir?
  8. Ghostx

Zam öncesi steam oyun tavsiyesi.

Merhaba arkadaşlar zamlardan önce kendi kafama göre bi kaç oyun almak istedim, üstü çizili olanlar önceden olan oyunlar tavsiye ettiğiniz indirimde olan oyun var mı zam gelmeden alınabilecek? STEAM PROFIL; https://steamcommunity.com/profiles/76561198371058529/
  9. Ghostx

4070ti x Msi g274qpf QD Kombinasyonu?

Merhaba arkadaşlar bu hafta gaminggenden bu sistemi aldım bazı özelleştirmeler yaparak, ekran olarak msi g274qpf QD tercih ettim kombinasyonu nasıl sistem sizce mantıklı mı?
  10. Ghostx

Fiyat Performans 2K Ekran

Arkadaşlar selam, 2K 170Hertz'a kadar fiyat performans ekran arıyorum öneriniz var mıdır? Ekran kartım: 4070 Ti
  11. Ghostx

Çözüldü✓ Arkadaşlar sizce bu sistem nasıl?

Bütçe 45k Şöyle bi sistem yaptım özelleştirmeler ile bu fiyata geldi sizce nasıl?
  12. Ghostx

Çözüldü✓ 45K HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ?

Merhaba arkadaşlar, max 45k Bütçe ile(özelleştirmeler dahil) hazır sistem almak istiyorum. İleriye dönük olması benim için önemli, ilerde upgrade etmek istiyorum tavsiye sistemlerinizi bekliyorum 🙃
Geri