Arama sonuçları: *

• Users: imzeo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. imzeo

Cs2 güven faktörü nasıl düzeltilir?

Arkadaslar merhaba. Ben sadece arkadaşlarımla akşamları bir iki saat kafa dağıtmak için cs oynuyorum. Son 3 ayda güven faktörüm durduk yere kırmızı oldu. Ama ben hic hile kullanmadım. Benim yüzümden sürekli karşıya hile geliyor ve bu yüzden arkadaşlarım benle oynamak istemiyor. Çok can sıkıcı...
  2. imzeo

Steelseries Arctis Nova 5 ses kopmalarının yaşanması

Arkadaşlar merhaba. Arctis Nova 5 Wireless kulaklığımda sorun yaşıyorum. Ses kopmaları ve parazit sorunu mevcut. Kulaklığımı 3 ayrı bilgisayarda uzun kullanımda denedim. Hem kulaklığın kendi programı olan GG uygulamasıyla, hem de onu silerek yazılımsız denedim. Ancak sorunu her üç bilgisayarda...
  3. imzeo

5xxx ekran kartları için Nvidia ayarları nasıl olmalı?

Merhaba arkadaşlar. 7500f işlemci, 5060ti 16gb ekran kartlı sistem için 2K ekranda en iyi nvidia ayarları nasıl olmalı? İnternette sadece FPS artırmaya yönelik ayarlar var. Ben görüntü kalitesinden ödün vermeden, hem fps hem kalite odaklı ayarlar yapmak istiyorum. Nvidia APP ve Denetim masası...
  4. imzeo

7000 TL monitör önerisi

Arkadaşlar merhaba. CS2 ve hikayeli oyunlar için monitör arayışındayım. Her ikisinde de üzmeyecek max 7000 bandında hangi monitör daha iyi olur? Şu sıralar yeni çıkan Lenovo Legion 25-10 320 hz ve Asus'un 240hz monitörleri arasında gidip geliyorum. Ikisi de indirimlerden 7bine düşüyor. Direkt...
  5. imzeo

7500f 5060TI sistem tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. 5060ti 16gb ve 7500 islemcili sistem arıyorum. Bütçem 35 civarı bu fiyata kasım ayında sistem bulabilir miyim? Şuan varsa beğendiğiniz hazır sistem önerir misiniz? Eğer güzel bir hazır sistem yoksa düzgun ve uyumlu parçalarla tek tek toplamayı düşünüyorum. O şekilde de...
  6. imzeo

Bilgisayarımı satacağım ne kadar eder?

Arkadaşlar merhaba görselde özellikleri yazılan bilgisayar kasamı satip daha üst düzey bir şey almayı düşünüyorum. Sizce ne kadara satmalıyım? 2024 ocakta aldım garantisi 2 ay kaldı.
  7. imzeo

Mouse yüksek Hz'ye alındığında DPİ'nin değişmesi gerekir mi?

Arkadaşlar merhaba. Scyrox v6 mouse aldım. Youtubede incelemelerine bakarken bir incelemede, 2000hz ve üzeri kullanacaksanız DPI en az 1.600 olsun yoksa tam verim alamazsınız diyordu. Gerekirse sensi düşürün DPİ artırın diye belirtiyordu. Var mı böyle bir olay? Ben normalde 800 DPI 1.2 sens...
  8. imzeo

2k - 3k civarı mouse önerisi

Arkadaşlar merhaba. Kablosuz fare arayışındayım. 2000 ve 3000 bandına baktığımda çok fazla alternatif çıkıyor. En çok tavsiye edilen fareleri altta listeledim. Rica etsem bunlardan hangisinin en mantıklı olduğunu ve fiyat performans olduğunu söyleyebilir misiniz? Ayrıca eğer çok gerekli değilse...
  9. imzeo

Dualsense sol stick drift sorunu

Arkadaşlar merhaba. Dualsense cihazimda drift sorunu mevcut. Analog ürekli sol basıyor. Bunun bir çözümü var mı?
  10. imzeo

60-65 Bin₺ Sistem önerisi

Arkadaşıma sistem bakıyoruz. CS tarzı rekabetçi oyunlar oynuyor. Sadece kasa için 60 65bin tl ayıracak 1 ay içinde de sistemi almayı düşünüyor. Bu fiyata alınabilecek en mantıklı sistem ne olur? Yardımcı olur musunuz? Hazır sistemde olur parça parca da toplayabiliriz. Ekran kartı sadece NVIDIA...
  11. imzeo

8K bütçe Tablet önerisi

Arladaşlar merhaba. Çocuklar için tablet alacağım. Oyun ders vs. Işler için bu bütçede en iyi tablet hangisidir? Geçen Abdullah'ın paylaştığı bi lenovo tablet vardı onu bulamadım. Hatirlayan varsa ve öneriyorsa ismini söyleyebilir mi?
  12. imzeo

Spiderman 2 ekranda takılma yaşıyorum.

Arkadaşlar merhaba. Spider-man 2 oyununda orta ve düşük ayarlarda bile fare sağ sol yaptığımda bu şekilde görüntü bozulmaları yaşıyorum ne yaptıysam çözüm bulamadım format attım tüm driverlarım güncel fps'i yüksek alıyorum ancak Ancak bu şekilde bozulmalar çok fazla yaşıyorum ve takılma...
  13. imzeo

İ5 12. Nesil RTX 4060 Spiderman 2 ayarları nasıl olmalı?

Arkadaşlar merhaba aynı sistemi olupta spiderman 2 oynayan var mı? Kac fps alıyorsunuz? Ben yüksek ve ultra ayarları karışık açtım ve dlss kalite yaptım ancak saga sola dönerken oyun cok kasıyor sizde de öyle mi?
  14. imzeo

Steelseries artics nova 5 için ayar önerisi.

Arkadaşlar merhaba. İtopya indiriminden Steelseries nova 5 aldım. İnternetten bakınca ayar yapılması vs. Gerekiyormuş. Yapmam gereken ayarlar nelerdir yardımcı olur musunuz? GG uygulamasını indirdim.
  15. imzeo

🔥İndirim Steelseries Arctis Nova 5 ve 5P 4.500 İtopya

https://www.itopya.com/steelseries-arctis-nova-5-kablosuz-siyah-gaming-kulaklik_u25985
  16. imzeo

2. El PS5 Dualsense kol alacağım nelere dikkat etmeliyim?

Arkadaşlar 2. El dualsense kol alacağım nelere dikkat etmem gerekiyor? Ayrıca bu kolun kac sürümü var. V1 ,v2 ve v5 gördüm. En sorunsuz iyi olan hangisidir ve kolun yeni versiyon olduğunu nasıl anlayabilirim? Ve bu kollarin birebir sahtesi var mı?
  17. imzeo

COD MW 1 VE 2 oyunlarını en uygun nereden alabilirim?

Call of Duty Modern Warfare 2019 ve 2022 de çıkan oyunları en uygun nereden alabilirim. Sadece hikayeyi oynayacağım. 6 saatlik hikaye için de 2k vermek istemiyorum. Xbox gamepassta BO6 ve MW3 var ancak bu oyunlar yok maalesef.
  18. imzeo

Termal macun ve diğer bakımları yapmalı mıyım?

Arkadaşlar yaklaşık 10 ay önce masa üstü bilgisayar aldım. 12. Nesil İ5 işlemci ve RTX 4060 var. Şimdiye kadar bilgisayara bi bakım yapmadım. Herhangi bir temizlikte yapmadım. Nasıl temizlik yapmalıyım ve termal macunu yenilemem gerekiyor mu?
  19. imzeo

❌İndirim Bitti! S24+ Plus 256gb 28.650TL

https://app.hb.biz/8slU4J9EkM4Y Site hacklenmis olabilir.
  20. imzeo

Windows 11 Home SL için key önerisi.

Hocalarım merhaba. Bugün format attım ve windows 11 Home SL sürümünü kurdum. Cmd üzerinden veya ayrı bir programla lisans yapmak istemiyorum çok güvenilir değilmiş. Lisans almak için hangi siteyi önerirsiniz? 40tlye satan da var 200tlye satan da var. Destek olur musunuz?
Geri