Arama sonuçları: *

1. ramazan2646.

Psu önerisi lazım kaliteli

4060 ti rayzen 5 5600 işelemci kaliteli uzun yıl götürecek power saplay önerisi lazım
  2. ramazan2646.

Pc vga ışığı yanıyor

pcde vga ışığı yanıyor görüntü gelmiyor geldiğinden ise görüntü bu ekran geliyor bir şeydemi arıza var yoksa windowsla alakalı bir sorunmu var
  3. ramazan2646.

Pc ekranı gelmiyor ışık yanıyor kasanın ama ekran gelmiyor

pc ekranı gelse bile şu ekran geliyor ve anakartta vga ışığı yanıyor
  4. ramazan2646.

Anakart üstündeki cpu ışığı sabit yanıyor görüntü gelmiyor

pc açtım her gün yaptığım gibi oyun oyniyacaktım oyuna girdim pc dondu pc yi kapattım açtığımda cpu ışığı sabit yanmaya başladı ve görüntü hiç gelmemeye başladı
  5. ramazan2646.

Discord ekran açma sorunu ping sorunu

bu değerlere göre bir tavsiye almak istiyorum discord da bu bilgilerle ekran açmak mümkünmü veyahut bu upload değeri normalmidir
  6. ramazan2646.

Valorant oyunu fps düşüşü işlemci rayzen 5 5600

selam ben valorant oyuncusuyum pc alalı 2 sene oldu ve 2 senedir valorant oynuyorum ilk seneler fps değerlerim 400 civarıydı bazen daha yüksek ama şuaralar fps değerlerim 240 geçmiyor fps sabitlemesi olduğunu düşünüyorum oyun içinden her hangi bir fps sabitlemesi yok
  7. ramazan2646.

ethernet ping sorun düzeltme

ben çoğu şeyi denedim fakan bu denetim masasına girip orda etherneti seçip özelliklere girip ordaki enerji tasarrum ayarını kapatmak istiyorum ama o ayar orda yok
  8. ramazan2646.

Selam 16 mps internet hızı discord yayın açmaya yetermi

Discord yayın açmak için 16 mps yetermi
  9. ramazan2646.

lise bilişim bölümü geçmek isityorum

lise bilişim bölümüne geçmek isiyorum faka sınıvsız olanda kontejan dolu sınavlı olanda kontejan neyle alıyor kaç puan ile alıyor
  10. ramazan2646.

selamlar hocam ben lisede anadoludan meslek lisesine geçiceğim fakat

gideceğim okul bilişim bölümü sınavla alıyor sınav yerine obp bakıyorlarmış kaç olması gerekir obp
  11. ramazan2646.

discord yayın açtığımda pingim çıkıyor

discord normalde pingim yok ama yayın açtığımda biri izlemeye başladığında çok pingim çıkıyor
  12. ramazan2646.

telefonumda ne var bilmiyorum lütfen yardım

telefonumda kaç zamandır whatsaba giriş denemesi oluyor çıkarıyorum telegram da da aynı şekilde bu oluyordu şuan ise instegram da var ve hesaba giriş denemesi olmadan hesaba girilmiş ve hesaptaki takip sayısı 700 olmuş pp değişmiş ne yapmam lazım
  13. ramazan2646.

pc oyunlar da fps düşüklüğü

merhabalar sistemim de 4060ti 5 5600 var fakat valorant ta 300 fps fln alıyordum bundan 3 ay önce 400 500 civarı alıyordum genel olarak oyunlarda bir fps düşüklüğü var düzelte bilirmiyim
  14. ramazan2646.

liselerde sınıfta kalma

1. dönem ortlamam 43 şuan ise 50 girilmemiş 7 tane sözlü notu ve edebiyat projesi var sizce geçermiyim sınıfı
  15. ramazan2646.

okul ders notu sınıfta kalma

Merhabalar ben 10. sınıf öğrencisiyim 1. dönem genel ortalamam 43 2. dönem ortalamam yani şuan 38 bütün performans ödevlerimi projelerimi verdim ve sınavlardan da ilk dönemkinden biraz daha yüksek aldım sizce sınıfı geçerimiyim veya ne yaparsam geçerim
  16. ramazan2646.

pc sök tak yaptım ama pc açılmadı

pc temizlemek için söktüm tekrardan taktım çalıştırdım fakat açılmadı acil yardım lütfen
  17. ramazan2646.

pc Anakarttaki kabloları söktüm taktım ama pc açılmadı

anakarttaki kabloları ekran kartını söktüm taktım fakat pc açmaya çalışırken acılmadı
  18. ramazan2646.

windows cihazınızın sürücülerini yüklerken bir hata ile karşılaştı sorunu

Merhabalar öncelikle Aygıt yöneticisinden sarı ünlem yani sorunlu sürücüyü güncellerken bu sorunu veriyor ne yapmam lazım
  19. ramazan2646.

ethernet kablosu takılı ama internet yok

merhabalar ethernet kablosu takılı ama internet yok ne yapmam lazım aygıt yöneticisinde ağımın üstünde ünlem işareti var devre dışı bırakıyorum kaldırıyorum geri yüklüyorum fakat gitmiyor
Geri