ramazan2646.
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
1. dönem ortlamam 43 şuan ise 50 girilmemiş 7 tane sözlü notu ve edebiyat projesi var sizce geçermiyim sınıfı
Kaçıncı sınıfsın.1. dönem ortlamam 43 şuan ise 50 girilmemiş 7 tane sözlü notu ve edebiyat projesi var sizce geçermiyim sınıfı
10. sınıfKaçıncı sınıfsın.
Hangi derslerden kaldın şuana kadar 2. Dönem toplam ortalaması 100 ise geçersin.10. sınıf
Hangi derslerden kaldın şuana kadar 2. Dönem toplam ortalaması 100 ise geçersin.
Dediğim gibi öyle olursa geçersin hocam.2. dönem ile şuan toplam ortalamanın 100 olması için 7 genel puan ortalaması gerek
Dediğim gibi öyle olursa geçersin hocam.hmm
yani sence 7 ortalama puanı almak için 7 tane sözlü ve edebiyat projesi yetermiDediğim gibi öyle olursa geçersin hocam.
Yeter muhtemelen hocam.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yani sence 7 ortalama puanı almak için 7 tane sözlü ve edebiyat projesi yetermi
anladım eywYeter muhtemelen hocam.
Knk buldum seni benimde aynı durum 2 dönem ortalaması 100 knk bana kaliyosun dedinHangi derslerden kaldın şuana kadar 2. Dönem toplam ortalaması 100 ise geçersin.
Dediğin duruma göre kalıyorsun evetKnk buldum seni benimde aynı durum 2 dönem ortalaması 100 knk bana kaliyosun dedin
şuan ortalamam 53 bana genel ortalama puanı olarak 4 puan lazım ve girilmemiş 5 tane sözlü notum var olur mu 57 yani 5 tane sözlü notu 4 kredi puanı artırırmıDediğin duruma göre kalıyorsun evet