Arama sonuçları: *

• Users: Blacdus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Blacdus

Çip krizi geliyor. Zam kapıda.

Günaydın herkese. Maalesef güne kötü bir haberle başladık. Belleklerde çip krizi varmış. 2026 yılında da devam edecekmiş. Ramlerde ki kriz şöyle ki ddr5 16 gb lık ramlerin fiyatları 35 dolardan 105 dolara yükselmiş. Dolaylı yoldan ssd ve ekran kartlarını da etkiliyormuş. Maalesef ram, ssd ve...
  2. Blacdus

❌İndirim Bitti! 14700KF - RTX 5080 - Z790 Sistem 87.581 TL

Ayri ayri baktigimiz da sadece islemci ve anakart 30 bin tl, boylelikle bile 5080 55 bin tl ye gelmis oluyor. Diger parcalar da cabasi. Pesin fiyatina 3 taksit var. Tam emin olmamakla birlikte bana fiyat guzel geldi...
  3. Blacdus

8K Oled Tv Yada Monitör

Herkese merhaba arkadaşlar. Aktif olarak rtx 4090 ve asus pg32ucdm oled 32 inc 4k monitör kullanmaktayım. Olede o kadar çok alıştım ki başka paneller aşırı renksiz geliyor. Benim upgrade planımda rtx 5090 alıp 8k tv yada monitöre geçmekti fakat bakıyorum 8k monitör resmen yok. Bir tek dell'in...
  4. Blacdus

❌İndirim Bitti! İlan kaldirildi.

İlan silinmis. Konu kilit.
  5. Blacdus

Alınabilecek en mantıklı ekran kartı

Evet dostlar başlıkta da belirttiğim gibi. Öncelikle eski kartım olan rtx 4090 dan bahsedeyim. Ben zamanında bu kartı alırken arada ki fiyat farkına değecek şekilde mantıklı bir tercihti. Şimdi 5090 a bakıyorum inanılmaz saçma rakamlar söz ediliyor. 113k nın altında fiyat göremedim henüz. Şimdi...
  6. Blacdus

GAINWARD GeForce RTX5090 PHANTOM

Herkese merhabalar. Ben piyasadan cok uzak kaldigim icin sizlere danışmak istedim. En son rtx 4090 almistim 45 bin tl gibi bir fiyata. Su an rtx 5090 larin ortalama fiyati nedir. Baslikta belirttigim modeli 113 bin tl ye alabiliyorum sizce fiyati iyi mi. Simdiden tesekkur ederim.
  7. Blacdus

ASUS PG32UCDM ÖN İNCELEME / 3.NESİL 240HZ 4K QD OLED PANEL

Herkese merhaba arkadaşlar. Öncelikle ürün incelemesin de pekte tecrübem olduğu söylenemez, ufak tefek hatalarım olursa mazur görün lütfen. Öncelikle her türlü paneli kullanmış olduğumu belirtmek istiyorum. Samsung 4k tn panel, Lg va panel, en sonda Dell g3223q ips panel kullanan birisiydim...
  8. Blacdus

7800x3d Sıcaklık Durumu

Herkese merhaba. 7800x3d ve rtx4090 kullanmaktayım. İşlemci soğutucu ls720 sıvı sogutma. Boştayken 40-50 civarı geziyor. Oyunlarda 60-70 arası fakat bazı oyunlarda işlemci kullanımı anlık olarak %80-90 lara gelince +80 derecelere yükseliyor. Bu normal mi ? Biostan dahili gpu yu kapattım. Eco...
  9. Blacdus

7800x3d - Rtx 4090 Sıcaklık

Herkese hayirli aksamlar. 7800x3d islemcim var sogutucusu deepcool ls720. Pompa fanini anakarttaki pompa soketine taktim tam devirde calisiyor. Radyator fanlarini da biostan %40 a sabitledim. Ses takintim var biraz. Buna gore sicakliklar normalmidir. Radyator fanlarini yukseltmeme gerek varmi...
  10. Blacdus

4K 30-32 inc monitor önerisi

Arkadaşlar 4090 li sistem topladim max 20-25 arasi 30-32 inc 4k 144hz monitor onerir misiniz? Ben 2 adet monitor buldum ama nedir ne degildir hic bir fikrim yok. Bilgisi olan arkadaslar bu iki monitor icin fikirlerini yazabilirler mi? Not: Elimde 27 inc 4k 60hz 5ms ips panel monitor mevcut...
  11. Blacdus

4090 Sistem Tavsiyesi

Başlıkta da belirttiğim gibi, günlerdir 4080 araştırıyorum birde amd kanadına bakayım dedim rx 7900 xtx baya baya güçlü bir kartmış, şöyle ki 24 gb vram olmasının yanında kas gücü olarak 4080 den daha iyi bir kart. 4080' i artıya çıkaran tamamen yazılımı başka hiç bir şeyi yok. Yani dlss...
  12. Blacdus

Yeni F/P Sistem hakkında

Arkadaşlar herkese merhaba, yeni sistemden bende sipariş verdim fakat ekran kartını 4070ti yapmayı planlıyorum. Bu nedenle sistemdeki 4060 ti 16 gb ekran kartını kullanmadan satmayı düşünüyorum. Bu sistemde ki power yeterli olmazsa eski sistemimde ki poweri kullanmayı düşünüyorum. Sistemi...
Geri