Bugün 12.999 düşmüştü şimdi 11.999 takrar düşürdüler fiyatı. Almak isteyene çok iyi fırsat.
https://www.teknosa.com/razer-enki-oyuncu-koltugu-p-125431639
Tomhawk x870 kullanıyorım kasanın ön paneldeki type c girişine bir şey takınca (genelde telefon vs takınca şarj etmek için takınca sorun yok) anakartta bağlı usb girişleri sapıtıyor. Sebebi ne olabilir kasa mı problemli acaba. Usb kullanırken sıkıntı yok.
Merhabalar geçen gün word puan ile alışveriş yaptım fakat ürün beklediğim gibi çıkmadı iade etmem gerekiyor. Harcadığım worldpuanlar altında şu tarihler var. Bu tarihlere göre mi bakmam lazım? Normalde puanların bir kısmının süresi daha yakındı iade durumları nasıl oluyor hiç yapan yaşayan var...
S24 telefon aldım s23 kullanıyordum geçince world uygulamasını kardeşimin de hesabına girmek için güvenli kalsöre kopyaladım ve bir daha açılmamaya başladı sil kaldır da yapsam ön belliği de temizlesem asla açılmıyor. Aynısı yapıkredi uygulamasına da oldu silip başka kaynaktan yükleyince...
Merhabalar 3-4 ay oldu vergi iadesi yapılacak diye güvenip telefon aldım hala tık yok. Gsbbiz uygulamasında zaten sabit artık durum. Hep öğrencilik onaylandı diğer bilgiler kontrol ediliyor diyor. Herhangi bir bilgisi olan veya iade alan oldu mu?
Ben 2 gün önce m34 aldım Samsung Türkiye n11 sayfasından. Sorularda imei olacağını her bilginin girilen n11 bilgilerine göre doldurulacağını söylediler. Fakat gönderdikleri faturada ne imei var ne de benim numaram. Napabilirim nasıl çözülür veya aynı sorunu yaşayan var mı? Soru kısmında belki 10...