Arama sonuçları: *

1. UltimateGuide

Yardım 7800x 3d Cinebech R23 düşük çıktı neden?

Arkadaşlar az önce curve ayarı yaptım All core negative -20 verdim pbo motherboard yaptım sonra cine R23 testi yaptım ama skor 12608 çıktı bu baya az değil mi? HWinfo da max 73,5 sıcaklık gördüm ortalama 71de çalıştı max mhz 5,050 gördüm ve 82w max güç tüketimi yanlış yaptığım bişey mi var?
  2. UltimateGuide

50-60K civarında yayın için sistem önerisi

Arkadaşlar amd işlemcili nvidia ekran kartlı 50-60K bandında bir pc arıyoruz kullanım amacı facebook üzerinden canlı yayın açılacak 4 adet kamera bağlanacak profesyonel solist bir abinin kanalı var bunun için uygun en iyi fp sistemi arıyoruz yardımcı olur musunuz?
  3. UltimateGuide

Yardım YD ram alsam sizce olur mu?

Kız arkadaşım şuanda azerbaycanda ve bana ram ssd gibi şeyler getirebilir bana sordu fiyatlar güzel açıkçası getirsem satsam uyguna sizce değer mi? corsair vegance 2x32GB 6400mhz ram 16k bandında tr de 30k üstü ben 25ten versem bile güzel 1tb ssd 3,5k bandında kapalı kutu şeklinde bir kaç tane...
  4. UltimateGuide

Özel Gün Için Fikir Ve Tavsiye

Merhaba Arkadaşlar Nişanlım ile sevgililer günü özel bir etkinlik yapmayı planlıyorum farklı bir ülkeden gelecek Azerbaycandan bu yüzden güzel bir gün geçsin istiyorum fakat karar veremiyorum Nasıl bir resturanta gitsek gün içinde neler yapsak vs gibi öneriniz fikriniz varsa duymak istiyorum...
  5. UltimateGuide

Öneri Özel gün için tavsiyeler

Merhaba Arkadaşlar Nişanlım ile sevgililer günü özel bir etkinlik yapmayı planlıyorum farklı bir ülkeden gelecek Azerbaycandan bu yüzden güzel bir gün geçsin istiyorum fakat karar veremiyorum Nasıl bir resturanta gitsek gün içinde neler yapsak vs gibi öneriniz fikriniz varsa duymak istiyorum...
  6. UltimateGuide

Yardım 7800X 3D 120W TDP değil mi?

bu işlemci 120w tdp diye biliyorum hatta eskiden testlerimde 105w falan gördü ama şuan 83ü geçmiyor neden?
  7. UltimateGuide

Yardım FANLARI TAKACAK YER YOK?

Arkadaşlar reverse fanlar aldım KASAM BU ve alt tarafı fan destekliyor olarak gözüküyor fakat giriş yerleri yok nasıl takacağım acil yardım eder misiniz?
  8. UltimateGuide

Çözüldü✓ AsiaHorse İNCELEME

ARKADAŞLAR REVERSE FAN ARAYIŞINDAYIM VE BUNLARI BULDUM 2,5 OLAN MODEL FANLARIM İLE UYUMLU DİĞER MODEL BENZERİ AMA TAM UYUMLU DEĞİL FAKAT 1.5 SİZCE FİYAT FARKINA DEĞER Mİ? 2.5 OLAN MODEL 1.5K OLAN MODEL SİSTEMİMİN İÇİ BU ŞEKİLDE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ARKADAŞLAR. Evet beklediğim fanlar...
  9. UltimateGuide

Yardım Baskılı Sweatshirt yapan bir yer

Arkadaşlar Baskılı Sweatshirt yaptırmak istiyorum ama güvenilir yer bulmakta zorlanıyorum var mı bildiğiniz bir yer? Hem kaliteli hem orta halli bir yer olsun ve güvenilir olsun istiyorum internette bakıyorum modellere ama Beden bulmakta zorlanıyorum çoğunda
  10. UltimateGuide

Yardım Bilgisayar içi masa önerisi

Arkadaşlar 2-3K arası sağlam sallanmayan dayanaklı Bir masa önerisi istiyorum mümkünse çift monitör sığacak şekilde olursa daha da iyi olur
  11. UltimateGuide

Öneri 45-50k Bandında Laptop önerisi

Hazır indirimler başlamışken gördüğünüz şöyle bizi oyun tarafında üzmeyecek 45-50k bandında bir laptop önerisi verir misiniz arkadaşlar. 1TB hafıza olursa 16 ram olursa ve ekran kartı w değeri yüksek olursa sevinirim bu paraya buluruz diye düşünüyorum.
  12. UltimateGuide

Alt-Tab süre kısatlma

Yeni aldığım PC de Alt tab süresi çok uzun 2-3sn normalde eski bilgisayarlarımda çok kısaydı bu 0,5sn kadar bişeydi bunu nasıl düzeltirim? Düzgün bir rehber bulamadım bununla alakalı Not: Masaüstü ve oyunlarda çözünürlük aynı
  13. UltimateGuide

Yardım ARGB ışıklar sönüyor

Arkadaşlar saçma bir şekilde Steam Pubg ye girince fanlar çalışıyor ama ARGB ler sönüyor FC24 oynarken böyle bir sorun yok mesela neyden kaynaklıyor bu?
  14. UltimateGuide

Yardım Bu sorun yaratır mı?

ekte atmış olduğum sıvı soğutmanın fotoğrafında sıvı eksikliği gözüküyor. Daha önce de aynı modelin v2 olmayan versiyonunu kullandım baya da memnundum. Fakat bu şuan aklıma takıldı sorun yaratır mı yada bu bir sorun mu? garip geldi çünkü. sıvı soğutma: BitFenix Cube V2 360 ARGB...
  15. UltimateGuide

❌İndirim Bitti! MSI SSD SPATIUM M470 PRO PCIE 4.0 3025TL

M2 SSD 1TB FİYATI GAYET İYİ DEĞİL Mİ BU PARAYA İHTİYACI OLAN KAÇIRMASIN BENCE
  16. UltimateGuide

Yardım Lütfen çok acil yardım w11

Arkadaşlar bios güncellemesi yaptım ve bu sorunla karşılaşmaya başladım yeni sistem topladım sorunu nasıl çözebiliriim format atmadan pini ayarla dediğim de hicbir şey olmuyor öylece kalıyor.
  17. UltimateGuide

Öneri 2500TL bütçeyle Kulaklık ve mouse

Gaming kulaklık ve Mouse Arıyorum Mouse büyük olması ve USB li olması tercihim çünkü elimde büyük. Bütçem toplamda 2500₺ fiyatları abartilmamis mümkünse de KFG li olursa sevinirim. Kronik sorunlu vs olmazsa güzel olur 2. Elde kabul edebilirim.
  18. UltimateGuide

Öneri 850W Gold Psu Önerisi

İşlemci 7800X 3D Ekran kartı: RX 9070 XT NİTRO 850w Gold bir psu arıyorum tercihim A Tier olması kaliteli olması yeni nesil olması aklımda Rajintek Cratos var aslında fakat emin değilim Rajintek Ampere de var mesela bunlardan birini mi alsam yoksa başka modellere mı baksam? Yardımcı olursanız...
  19. UltimateGuide

Öneri BOŞ KASA ÖNERİSİ 5000₺

Bütçem 5.000₺ ve kendime bir kasa arıyorum Aradığım özellikler ATX yapısı olmalı 360mm soğutma desteklemeli. Rengi çok önemli değil Ana tercihim Mesh Panel ama güzel akvaryum kasalarada bakabilirim 9070xt ekran kartı ile kullanacağım. Not: Fansız kasa istemiyorum Ekstra fan parası veremem %10...
  20. UltimateGuide

Yardım MSI X670E Gaming Plus Wifi alınır mı?

Arkadaşlar 8750 ye kapalı kutu bir MSI X670E Gaming Plus Wifi anakart buldum fiyatı iyi gibi ama ses çipi kötü diyenler var 7800X 3D ile kullanacağım. Sizce kart iyi mi herhangi bir kronik sorunu vs var mi? Almalı mıyım.
Geri