Arama sonuçları: *

1. T

Fpv gözlük ile her dron ucurulabilir mi

Dj mini 2 se fly combo aldım bunu gözlükle ucurma şansımız var mı
  2. T

Yeni pc aldim 3 gun sonra acilmadi

Yeni pc aldim 3 4 gün kullandım ,fanlar dönmüyordu biraz kabloları kurcaladim tekrar açtığımda fanalr yine çalışmadı ama pc gayet normal çalışıyordu, bende geç oldu diye kapattım sonra sabah açtım hiç açılmadı sizce ne olabilir , prize takinca kasanın üstünde ışık yanıyor güç düğmesinin yanında...
  3. T

Pc kasa acilmiyor yardim lutfen

Pc yi yeni aldım akşam çalışıyordu sabah açılmıyor kasada ışık yanıyor ama kabloları soktum taktim yine olmadı
  4. T

HAZIR SISTEM ALDIM AMA ONDEKI VE ARKADAKI FAN DÖNMÜYOR

Yeni sistem aldım itopya dan ama kasanın on arka fanlar dönmüyor neden olabilir ne yapmalıyım, kablolqrla oynayayım dedim ama çok karışık fazla da anlamıyorum ,birde bios ekranında ayar yapmam gerekiyor muydu orada bi ayar yapmadım hiç,
  5. T

Hazir sistem aldim ne yapmam gerekiyor?

Yeni hazır sistem aldım montajlı,ekran kartini taktim ,şimdi ne yapmalıyım,sirasi ile videolara baktım önce bios güncellemesi yapmalıyız demişler ama onun içinde flash a yazdıracaksiniz felan diyor nasil yazdiriliyor bilmiyorum ve flash da çok iyi değil bi sorun olur mu,Windows kurulu demişlerdi...
  6. T

BU SİSTEM ALINIR MI OYUNLARDA IY OLUR MU

Sistem Montaj Hizmeti 1 Intel Core i5 12400F 4.40GHz 18MB Önbellek 6 Çekirdek Soket 1700 10nm İşlemci 1 ASUS PRIME H610M-K D4 3200MHz DDR4 Soket 1700 M.2 HDMI D-Sub mATX Anakart 1 GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 Siyah Single Kit Ram 2 ASUS GeForce RTX 4060 DUAL WHITE OC 8GB GDDR6 DLSS 3...
  7. T

lınktekı sıstem dar bogaz dedikleri olay ıle karsılasır mı ve fiyat ıymı sızce

hazır sistem bu https://www.itopya.com/dh-eagleintel-core-i3-12100fasus-geforce-rtx-4060-ti-dual-oc-8gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgefo_h23947#kategori_11
  8. T

bu fiyata bu sistem alınır mı

bu fıyata bu sıstem alınır mı ssd yi (( ADATA Legend 800 500GB PCIe Gen4 x4 Okuma 3500MB – Yazma 2800MB M.2 SSD (ALEG-800-500GCS)) bunu ekledım toplam 21.684 tl ye geliyor...
  9. T

bu sistem bu parayı uygun mu?

bu sistem bu paraya uygun mu sizce ve markalardan pek anlamıyorum ozellıkle anakart ve ekran kartı markaları ıyı mı, sunuda ekle dediğiniz tavsıyenız varsa nedir ,sizce almalımıyım? diğer sitelerde buna benzer sistemler 22 23 bın tl cıkıyor. PowerBoost PR028BB 650W 80+Bronze Tempered Glass...
  10. T

bilgisayar toplarken hangi parçalar gerekiyor

Merhaba arkadaşlar ilk defa bilgisayar toplayacağım ,monitör aldım , onun dışında bir bilgisayar toplamak için hangi parçalar olmak zorunda,hazır sistemlere bakıyorum bazılarında sogutucu eklı değil yada başka bi parça ,bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim. Tavsiye edeceğiniz hazır...
  11. T

L1 ,l2 ,l3 ombellek nedir?

Arkadaşlar işlemcide l1,l2,l3 nedir ne ise yarar ,olsa ne olur olmasa ne olur ,oyun icin hangi belleği tercih etmeliyim
  12. T

Oyun ve edit icin hangi monitor almaliyim

Bu monitorlerden hangisini tavsiye edersiniz oyun ve günlük işler, edit için https://www.amazon.com.tr/dp/B0C46TWBCJ?m=AU05C5FDRAIO2&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=2 https://www.monsternotebook.com.tr/oyuncu-monitoru/aryond-a27-v1-2/...
  13. T

Oyun icin sizce hangi marka monitor almaliyim ,butce 5 bin tl

5 Bin tl ye hangi marka monitor almalıyım oyun ve bazı basit edit programları için
Geri