tayyip demir
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Pc yi yeni aldım akşam çalışıyordu sabah açılmıyor kasada ışık yanıyor ama kabloları soktum taktim yine olmadı
Tum güç kablolarını çıkarıp tekrar taktim yine olmadıkabloları tam oturulmuşmu belki tam oturmadıysa çıkmıştır
Öğrenmek istediğiniz bilgiyi yazın cavaplayayimBaya bilgi vermişsiniz
Hiç bipleme vb ses çıkardı mı?Pc yi yeni aldım akşam çalışıyordu sabah açılmıyor kasada ışık yanıyor ama kabloları soktum taktim yine olmadı
Bip diye ses çıkarmışsa ram leri veya ekran kartını çıkartıp altlarındaki o sarı yeri güzelce zarar vermeden sil sonra tekrar tak ram lerde sorun olabilir önce eğer 2 tane takılıysa biri çıkar birini tak çalıştır olmazsa sonra onu çıkar diğerini tak bu şekil olabilir yine olmazsa psu dan kaynaklanabilir bilgisayarcıya veya aldığın yere götür.Pc yi yeni aldım akşam çalışıyordu sabah açılmıyor kasada ışık yanıyor ama kabloları soktum taktim yine olmadı
anakartta yanan ışık yok ama ekran kartının kablosunu çıkarınca kırmızı ışık yanıyor birde kasanın güç düğmesinin yanında beyaz nokta gibi ışık yanıyoranakarta güç gitiğinden eminmisiniz?
Normal çalıştığı zaman da hiç bip sesi çıkmadı ama calisyordu sadece monitör çıkarıyorHiç bipleme vb ses çıkardı mı?
Itopta sitesinden aldim ankara şubesine gitsem bakarlar mi yoksa internetten aldığım için bakmamazlik yaparlar mikabloların doğru yere takıldığına eminseniz ve hala açılmıyorsa aradığınız yere sorup garantiden yararlanın derim
bakarlar mutlaka müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın garanti vardır zaten yardımcı olurlaranakartta yanan ışık yok ama ekran kartının kablosunu çıkarınca kırmızı ışık yanıyor birde kasanın güç düğmesinin yanında beyaz nokta gibi ışık yanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Normal çalıştığı zaman da hiç bip sesi çıkmadı ama calisyordu sadece monitör çıkarıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Itopta sitesinden aldim ankara şubesine gitsem bakarlar mi yoksa internetten aldığım için bakmamazlik yaparlar mi
Aradım da bugün kapalıymış misteri hizmetleri yarında is var ugrastircak durduk yerebakarlar mutlaka müşteri hizmetlerini arayın durumu anlatın garanti vardır zaten yardımcı olurlar
Psu yu felan çıkarsam baksam garantiden çıkar mı kabloların olduğu yan kapagi açtım ama çıkan kabloda gözükmüyorBip diye ses çıkarmışsa ram leri veya ekran kartını çıkartıp altlarındaki o sarı yeri güzelce zarar vermeden sil sonra tekrar tak ram lerde sorun olabilir önce eğer 2 tane takılıysa biri çıkar birini tak çalıştır olmazsa sonra onu çıkar diğerini tak bu şekil olabilir yine olmazsa psu dan kaynaklanabilir bilgisayarcıya veya aldığın yere götür.
Ooo kanki pc sıfır ise aldığın yere hemen garantiye gönder sen hiç uğraşma psu ile sonra sen bozduğun zaman garanti kullanıcı hatası der başına atar para çöpe giderPsu yu felan çıkarsam baksam garantiden çıkar mı kabloların olduğu yan kapagi açtım ama çıkan kabloda gözükmüyor