Arama sonuçları: *

• Users: Kaygusuz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kaygusuz

Rdr 2 oynarken sürüm değiştirirsek ne olur ?

Öncelikle herkese iyi forumlar. Benim PS+ (extra) aboneligim vardı bu abonelik icerisinde rdr 2 mevcuttu yaklaşık 1 haftadır oynuyorum oyunu ve bugün aboneligim bitti ve yenilemeyi dusunmuyorum size sorum şu ola cak. PS storeda rdr 2 ultimate edition 680₺ olarak satılıyor ben şimdi bu sürümü...
  2. Kaygusuz

Steam Hesabım Kalıcı Olarak Banlanacağı Söyleniyor

Öncelikle herkese merhaba ve iyi forumlar. Bugün birisi bana discord üzerinden ulaştı ve beni dolandırıcılıkla alakalı olarak raporlamış. Bana bunun bir yanlış anlaşılma olduğunu ve bunu belirtmem gerektiğini söyledi. Sonra ben discord üzerinden steam desteğe ulaştım ve hesabıma 50$ yatırmam...
  3. Kaygusuz

Yardım Xbox Gamepass ın içindeki mc`de online mod açılmıyor.

Öncelikle herkese iyi forumlar. Ben ve bir arkadaşım birlikte mc oynamak istiyorduk ama arkadaşımın mc`si xbox gamepass ta olduğu için online mod kapalı gözüküyordu. Biz bu xboxtaki çevrimiçi oyananabilmesi için bir ayar varmış onu aktif hale getirdik ama hala online mod kapalı gözüküyor😅...
  4. Kaygusuz

Çözüldü✓ Vento VG07F alınır mı ?

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkesin yeni yılı kutlu olsun. Arkadaşlar ben hazır sistem almayı düşünüyorum bi tane buldum ama kasasından pek emin değilim. Kasa Vento VG07F içinde 650W 80+ bronz sertifikalı FSP'nin psu'su mevcut sizce alınır mı yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim...
  5. Kaygusuz

Öneri Kısa vade için membrane klavye alınır mı ?

Öncelikle herkese iyi forumlar. Yakın zamanda hazır sistem aldığım için maalesef kaliteli bir klavye almak beni bütçe açısından biraz zorluyor. Bu yüzden kısa vade için ( en fazla 1 yıl kullanmak için) membrane klavye alınır mı ? Alınmazsa önerebileceğiniz mekanik klavye varsa sevinirim...
  6. Kaygusuz

Yardım 5k - 4k arası bütçeli monitör önerisi

Öncelikle merhaba arkadaşlar. Hazır sistem alacağım ve sıra monitöre geldi. Arkadaşlar max bütçem 5000 TL ve ağırlıklı fps oyunları oynuyorum. ıps panel minimum 165hz lik bir monitör arıyorum. Arkadaşlar önerebileceğiniz monitör varsa söylerseniz çok memnun olurum. Yardımlarınız için şimdiden...
  7. Kaygusuz

Çözüldü✓ FSP CMT595AL kasa alınır mı ???

Arkadaşlar sorum yukarıda belli hazır sistem alacağım ve maalesef tek kasa modeli bu. Sistemin linki aşağıda vereceğim sizce bu kasa iyi midir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Sistemin linki...
  8. Kaygusuz

FSP kasa alınır mı ???

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese iyi forumlar. İnternette kasa ararken FSP'nin kasa yaptığını öğrendim. Arkadaşlar psu olarak başarılı bir marka olan FSP'nin kasaları alınır mı aşağıdaki linkteki kasayı almayı düşünüyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. Kasa linki...
  9. Kaygusuz

Çözüldü✓ RX 7700 xt vs RTX 4070

Arkadaşlar öncelikle merhaba. Sistem topluyorum. Ekran Kartı konusunda biraz kararsızım RTX 4070 mi almak yoksa RX 7700 xt mi almalıyım çok kararsız kaldım. Bende bu konu için size sorma gereği duydum arkadaşlar hangisini almalıyım yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  10. Kaygusuz

27 inç 1080p alınır mı ?

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar Aşağıda linkini vereceğim 27 inç 1080p lik bir monitörü almayı düşünüyorum. Arkadaşlar ben bunu çok araştırdım ama hala bir sonuca varamadım 27 inç 1080p bir monitör alınır mı? Bazı Arkadaşlar görüntünün çamur gibi olduğunu söylüyorlar sizce bu doğru mu ? 27...
  11. Kaygusuz

Çözüldü✓ 27 inç 1ms fast ıps vs 25 inç 0.5 ms fast ıps

Öncelikle herkese iyi forumlar. Arkadaşlar aşağıda linkini vereceğim iki adet monitör var. Biri 280hz 27 inç 1ms fast ıps diğeri ise 280hz 25 inç 0.5ms fast ıps. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Ağırlıklı olarak valorant ve CS GO tarzı oyunlar oynuyorum. Şimdiden yardımlarınız için teşekkür...
  12. Kaygusuz

Hazır sistem önerisi

Merhaba arkadaşlar. Aşağıdaki bulunan hazır sistem almayı düşünüyorum.Sizce sistemdeki parçalar birbiriyle uyumlu mu ? Uyumlu değilse nelerin değiştirilmesi gerekiyor ? Not: AMD almayı düşünmüyorum Ürünün linki ...
  13. Kaygusuz

Çözüldü✓ 3060 ti hala alınabilir mi

Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Ben hazır sistem almayı düşünüyorum ama hangi ekran kartını seçeceğimi bilemiyorum. Aklımda rtx 3060 ti var. Sizce hala alınır mı ? Alınmazsa rtx 3070 ve rtx 4060 ti li bir sistem almayı düşünüyorum. Bana yardımcı olursanız sevinirim. Not:1080p de...
  14. Kaygusuz

Çözüldü✓ 13.nesil işlemci için anakart önerisi

Merhabalar, toplama veya hazır pc alacağım. 13.nesil 13400F işlemci için uygun fiyatlı bir Anakart arıyorum yardımcı olursanız sevinirim. NOT: AMD almayacağım Bütçe: 5.000 TL
Geri