Arama sonuçları: *

• Users: burak3478
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

arkadaşlar bu site gerçek puma sitesimi

https://www.puma-turkiye-outlet.com/ puma nın gerçek sitesimi çözemedim beyler bi şüphelendim gerçek sitesimidir dolandırılmayalım ciddi indirimler var
  2. B

GPU Yüzde Yüz kullanmıyor

Arkadaşlar oyunlarda GPU yüzde 45-65 arası kullanıyor nasıl yüzde yüz yapabilirim yardımcı olurmusunuz
  3. B

Şu ekran kartına kaç k monitör alayım

Arkadaşlar Asus dual 4070 12 gb ekran kartı var 4k monitörmü alayım yoksa 2k yeterlimi önerdiğiniz bi monitör varmı
  4. B

Bu anakart bu ssd ye uyumlumudur

Arkadaşlar bu anakartla bu ssd birbirine uyumlumudur fazla bilgim olmadığı için sorayım dedim Asus EX-B760M-V5 D4-CSM Intel B760 Soket 1700 DDR4 5333(OC)MHz mATX Gaming (Oyuncu) Anakar Samsung 990 PRO MZ-V9P1T0BW 1TB 7450/6900MB/s PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD Disk
  5. B

Şu iki soğutmanın farkı ne

Arkadaşlar şu iki soğutmanın farkı ne fiyatları farklı ve biri stokta var biri stokta yok anlamadım ikisi aynımı farklımı ?? gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/?ref=akakce&v=1.57.4...
  6. B

Şu iki soğutmanın farkı ne

Arkadaşlar şu iki soğutmanın farkı ne fiyatları farklı ve biri stokta var biri stokta yok anlamadım ikisi aynımı farklımı ?? https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/...
  7. B

arkadaşlar kaliteli bi işlemci soğutucu lazım

intel i5 13400f işlemci ve asus dual 4070 12gb ekran kartı bu bileşenlere uygun kaliteli işlemci soğutucu lazım bütce 1.500 2 bin tl arası ne almalıyım
  8. B

Şu işlemci ve Ekran kartına sıvı soğutma gereklimi

Arkadaşlar işlemci olarak intel i5 14600kf ve ekran kartı Asus dual 4070 12 gb bu bileşenlere sıvı soğutma gereklimidir yoksa normal bi hava soğutma yeterlimi
Geri